elvabarnsmamma

var nyss inne på en föräldrablogg då det handlade om en mamma och hennes vardag med hennes elva barn. Kan ni fatta... elva barn! inte nog med det nu är tydligen barn nummer tolv på väg.
jag undrar om det verkligen är bra för barn att ha så många syskon. Får dom den bekräftelsen dom behöver från sina föräldrar?
Jag säger absolut inte att man är en dålig förälder om man skaffar sig så många barn. Man kan vara världens bästa mamma och pappa, det har inte med saken att göra. frågan är bara hur man hinner med att ge alla barnen den bekräftelsen och uppmärksamheten som barnen behöver. Och är det bra för en själv som förälder? Kan tänka mig att man lätt känner sig stressad av att inte räcka till och att det säkerligen kan vara så att man ständigt känner stress. och kan det inte påverka ens hälsa? det kan ju inte vara så kul för sina 12 barn om man dör av stress när barnen är små.
förhoppningsvis så har dom läget under kontroll och funderat igenom noga inför att skaffa det tolfte barnet. Vilket jag tror.
hoppas att mina tankar och fördomar om att ha så många barn bara är skit tankar och att barnen får all uppmärksamhet och bekräftelse dom behöver utan att föräldrarna stressar ihjäl sig.

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0