Tisdag

tjenixen!  
En underbar morgon, sitter i köket och dricker kaffe och kollar ut genom fönstrer och kollar på det underbara vädret som dagen har att bjuda på. Felicia har precis tryckt i sig en skål med mannagrynsgröt och ett stelt ägg. Och är i sitt rum och leker och har sig. Caspian skriker i sovrummet för han vill inte sova fast att han är dödstrött och Joel har precis åkt till jobbet efter att hållt på med bilen i närmre en timme pga punka. 
Men trotts skrikiga barn och punka på bilen så känns det som att denna dag kommer bli kanon. 
När vi har gjort oss iordning här hemma så skall vi bege oss till affären och köpa lite påsk-pynt. Och sedan hem och pynta lite. Och vid 10.30 så kommer en gamal kompis till mig hem till oss för att hälsa på, vi har inte sätts på typ 5 år och innan dess hade vi nog inte sätts på typ lika lång tid. Det skall bli jätte kul att träffas. 

Igår så blev det mycket saker som gjordes. Betala räkningar. Beställa alla pressenter som inte jag köpt än till pappa som fyller 50år på måndag, gå till parken, städa och storhandla. Shit pemmes frites... det var en stressig dag igår. 

Här kommer lite bilder från gårdagen!

 
 
 
Korten för Caspians namngivningsfest kom i brevlådan igår också. :D 


Samt även en jätte fin stickad tröja som min underbara mormor har gjort till Caspian. :D

 
 
Nepp.... nu hör jag att Caspian har valt att inte sova alls... måste springa och plocka upp gaphalsen. :D
 
See you later!
 
Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0