Kärlek på film

Tror inte att jag är ensam om att drömma om den där starka och varma kärleken som man kan se på film. Jag är övertygad om att det faktiskt finns kärlek de man gör allt för varandra, då man går över eld och vatten för varandra. Men vart är den? 

I filmer är män gentlemen som dyrkar sina kvinnor, medan kvinnan behandlar sin man som en kung. Dom stöttar varandra, vaktar upp varandra och visar sin kärlek till tusen. Precis så som det skall vara! 

Att vilja vara med varandra stöndigt, känna att man inte är hel utan den andra. Känna att oavsett vad som än händer så är det just den människan jag vill bli gammal med. Oavsett vilka motgångar man möter på under vägens gång så tar man sig igenom det och blir starkare av det. 

Och sedan skall vi också ta upp det där med romantiken! Vad har hänt med dagens män? När man pratar med äldre människor så hör man ofta långa romantiska historier om romantiska ögonblick som dom fått uppleva. Och i filmer för den delen. 
Ett bad upptrappat med rosenblad i och en flaska med champagne.... Hur svårt skall det vara? Seriöst? 
En bukett rosor på Ica kostar 69kr och en flaska bubbel ca 100kr. Och det är ju inte direkt avancerat att fixa. 
Det känns som att romantiken dött ut efter förra generationen. 

Önskar att jag kan hitta en man en dag. Han behöver inte vara supermodell eller servera frukost på sängen varje dag. Men han ska vara en man med respekt för sin kvinna. Visa sin kärlek och få mig att känna mig uppskattad. Och lika så att jag får honom att känna så givetvis. 

Bara det där att kunna de varandra en puss oavsett vart man befinner sig, hålla i handen och visa sin kärlek på så små enkla sätt verkar ju inte helt självklart för alla heller. Att pussas offentligt kan vissa tydligen ha jätte stora problem med. Vilket jag inte kan förstå. 

Alla tjejer och alla killar... Var inte rädd för att visa kärlek din partner. Kärlek är det finaste som finns och något alla vill ha!


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0