Länge sedan jag skrev här..

Hej.
Känns lite underligt att komma tillbaka till denna blogg efter så lång tid. Det är mycket som har hänt kan jag meddela och jag tänkte ta och berätta för er i detta inlägg. Men var skall jag börja?

Jo jag kan ju börja med att berätta att barnen är så stora.
Caspian är 3 år nu och håller på att sluta med napp och har slutat med blöja. Caspian har blivit riktigt duktig på att prata och motoriken är kanon. Han har ett humör som jag tror brås på mig, haha. Han är upp och ner precis som jag var när jag var yngre.  Caspian tycker om att klä ut sig, leka Spindelmannen och leka med bilar. Hans bästa kompis heter Vincent och är jämngammal och som till en av mina bästakompisar.
 

Felicia är 7 år gammal och går i ettan och ar riktigt duktig på att läsa och får på fotboll och är grym.
Felicia är i en riktig härlig ålder, hjälpsam och duktig. En klok tjej som har koll på vad som är rät och vad som är fel. Men även hon har ett humör som kan blixtra till så fort hon inte får som hon vill. Men det är ju helt naturligt.
 


Är så stolt över mina två fina barn. Vad skulle jag göra utan dom?
 

Min storebror har flyttat till Prag för ca 1-2 år sedan och jobbar där. Pappa bor kvar i Norrköping som vanligt. Min boro är sjukt duktig på att skunga så under bilden på hono så kommer jag att bifoga två länkar till Youtube där han gör två välkända covers.
 


Jag och joel har tyvärr separerat så jag är ensamstående idag. Vi gjorde slut i mars typ men har en jättebra relation vilket jag är sjukt tacksam över. Vi gjorde så att jag behöll lägenheten och joel har köpt en annan lägenhet bara ett stenkast bort ifrån mig så det är jätte skönt att vi ändå bor så nära varandra och kan umgås ofta. Han är så viktig i mitt liv och jag är så tacksam för allt vi har haft tillsammans. Bestfriends forever! <3

Nu kommer vi till kapitlet om mig själv.
Jag studerade ju ett tag, pluggade till elektriket i 1 år men insåg efter ett tag att det inte riktigt var något som jag ville hålla på med så jag hoppade av till förra sommaren och under förra sommaren så gick jag en kurs i ögonfransförlängning så jag gör idag fransar på kompisar osv. Men inget som jag jobbar med. Jag och min kompis Julie hade först en tanke om att vi skulle öppna en salong men insåg ganska snabbt att det inte är det mest optimala som småbarnsföräldrar då man är tvungen att arbeta så gott som 7 dagar i veckan till en början. Så det projektet lades ner ganska så snabbt. Nu arbetar jag i Gamla stan med bla fastigheter.
Jag har barnen på deltid och när jag inte har barnen så vilar jag upp mig, träffar kompisar och fixar i hemmet.
Nu när jag inte har barnen på heltid så känner jag att jag faktiskt kan ta upp bloggen igen och börja blogga. Tidigare så kunde jag ju göra 2-5 inlägg per dag då jag var som mest aktiv, det kommer förmodligen inte bli så många inlägg men jag tänker satsa på att posta iaf några per vecka. Jag har nu fixat appen på telefonnen så jag blogga via telefonen.

Jag har ju äver instagram för er som är intresserade av att följa mig där: Piichas.Xoxo/
Piicha

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0