Trött!

Jag e så trött, Trött på mig sj, trött på allt skrik, trött på hushållet...... allt!
Jag skulle säkert inte tycka att det var så jobbigt om jag fick lite mer uppskattning av min kille och andra.
Min kille gör inte så mycket mer än att jobba. På helgierna när man vill umgås och ta det lugnt, Så vill han för det mästa bara sova! visst kan jag förstå att det e jobbigt att jobba hela vckan, men det e faktist ett jobb att ta hand om felicia oxå.Jag måste få vila ut ibland och det fattar inte han. Det är som att han tar för givet att att så fort Felicia skriker så ska jag komma som en bloxt och ta upp henne!. Jag vill absolut inte hänga ut honom och så men .... det e ganska så jobbigt att bara för att man har "Bröönn" så tar man förgivet att jag ska ta hand om barn,städa och laga mat.
Jag älskar honom värkligen och e jätte rädd att han ska länma mig. jag vill leva med honom hela livet.
men faktist............................ KILLAR HJÄLP ERA FRUAR!!!

mammagrupp

Då var det dags igen! sitter just nu och sminkar mig och felicia sover! Idag ska jag på mammagruppen igen.
de ska bli jätte kul att gå dit. träffa andra unga föräldrar, träffa andra bebisar och massera sitt barn. och äta fika!   :P
jag rekomenderar alla föräldrar att gå i en grupp  :P

Fan vad tjock jag är!!

varje dag blir jag lika ledsen och känner mig ful och tjock, när jag ska ta på mig kläder på morgonen.
Att inte kunna ta på sig det som man vill ha på sig, bara för att man e för stor. det e ledsamt. Jag skäms när jag e ute bland folk. jag tycker inte alls att jag e en gnutta vacker längre.
När jag ser andra som e smala så vill jag bara GRÅTA! Jag försöker äta rätt & Jag rör på mig varända dag. hela dagarna e jag ute och går. varför går jag inte ner i vikt?
Fan asså!

Här om veckan så träffade jag oxå en kompis som jag inte träffat på ett tag.
när hon mötte upp mig så var inte det första han sa "hej", Nej det första var "fan, vad rund du har blivit", och kände på min arm.
Det känndes skit!

vad fan ska jag göra för att börja gilla mig själv igen?

så jävla irriterad!

Jag förstår inte varför man måste rita på hus för! Nu e det någon/några som har klottrat på vårat nya hus! de e så jälva onödigt!Fan har dom inte råd med papper att rita på? Dårlig stil asså! Om man e tvungen att klottra ... måste man då göra de på dom nyaste husen som finns? Huset e så nytt att alla inte änshar hunnit flytta inn! Dom har klottrat på portar och på en kortsida! Skit tråkigt!

SKRIIIKKKK!!

Jag känner mig så meningslös när min dotter skriker och ingenting jag gör hjälper! Man försöker mata, men hon e inte hungrig. Man masserar magen, men det blir ingen förbettring. man tar upp och går, men hon fortsetter att skrika.
Man blir så frusterad, att man inte räcker till. Det e så jobbigt när man inte längre får sova hela nätterna häller. man har nästan ingen ork längre. Man biter ihop och försöker sitt bästa för att hålla humöret uppe!
Vad fan ska man göra när man har provat allt?!?Oasis


Jag och min älskling fick biljetter till Oasis den 28/1 -09 , på globen.
fan vad kul det ska bli!!      :P
Felicia ska vara hemma hos hennes farmor och farfar!  XD

bilder

 jag och min älskade felicia på kalas. Felicias kusin Linnea fyllde 2 år!
        Jag och felicia på Felicias kusin Linneas 2års kalas!
så här såg jag ut när jag fick veta att jag var gravid!
      så här smal var jag då jag var i vecka 8.   :P
 fan vad snygg kropp man hade på den tiden   XD

 man ser hur felicia ligger
  här e jag i typ v.20 och man ser precis hur felicia ligger!  XD
                                        rätt coolt faktist!   ^^


jag på midsommaren
 jag på midsommaren! jag e i sista månaden!
min mage 2 veckor innan
min mage bara 2 veckor innan Förlossningen!
  bara minuter innan felicia kom ut!
 min mage bara 2 timmar innan Felicia föddes!
        fan jag ser helt förstörd ut!!
 ooonnttt 
  jag har skit ont! förvärkar som fan!!!! 
på förlossningen
  jag och felicia ligger och myser... bara minuter efter förlossningen!

Ronny som bebis!!


Felicia i magen!!

Min Storebror!!


**

När fick du reda på att du var gravid? 18 oktober 2007
Blev det en chock? ja, det var inte alls planerat
Hur gammal var du? 17 år 
Hade du mycket halsbränna? ne de hade jag ej
 Spydde du mycket? ja jag gick ner från 47 kg till 43kg, men sen gick jag upp som en åsna.
Hade du mycket foglossning? ja,,!
 Har du fått bristningar? ja. skit mycket.
Trodde du att det var en pojke eller flicka? vi trodde först att de skulle bli en kille, men i v.23 så gjorde vi könsUL och då sa dom att de var en tjej!
Gick du över tiden? ja.... en dag 
Födde du för tidigt? nee
 Hur var förlossningen? hämsk! 
 Blev du sydd? ja, men jätte lite 
Dragen med sugklocka? Nej
Hur många var inne i förlossningsrummet? En barnmorska en undersköterska och en läkare och ja ok min kille 
Hade du någon nära med dig?ja, min man 
Vilket BB födde du på? Söder Sjukhus
Hur stor var bebisen? 49cm och 3090 g
Vad fick den heta? felicia petra gustavsson

buss olyckan

den 11 september åkte jag buss, han som körde måste ha varit full för han körde som en knarkare. vid skanstull så svängde han, det var så tvärrt så att en tant ramlade och strax där efter så välte min barnvagn, felicia flög ur vagnen och jag slängde mig efter henne för att försöka fånga henne. jag var inte tillräckligt snabb så att hon slog i golvet. Felicia började gallskrika och jag blev jätte orolig. han som körde bussen frågade inte hur det gick ellar någonting även fast att det var hans fel. HOR JÄVEL!! jag var jätte orolig att Felicia hade slahit sig hårt så jag gick av vid Rosenlund och sprang upp med Felicia till Barnakuten på södersjukhuset. jag bara grät och grät. någ jag kom in på Akuten så tog dom hand om oss direkt. dom undersökte henne och tog prover. efter tre timmar så kom dom till oss och sa att det inte såg ut att vara något farligt. så vi fick åka hem. på kvällen värkade Felicia jätte Loy och bara sov hela tiden så jag var skit orolig . jag ringde till Sjukvårdsupplysningen typ 100 ggr. men dom sa att det inte var någon fara så längen hon var kontaktbar och inte spydde. jag har nu gjort en polisanmälan och en anmälan hos SL. här även gjort en anmälan hos Trygghansa efter som att både hon och jag blev skadade!

Lite om migJag heter petra och är 18 år & mamma. Min dotter föddes 2008-07-31, hon heter felicia och e världens bästa! Jag bor tillsammans med pappan i stockholms ytterstad. Öm dagarna är jag mammaledig och umgås med min dotter och träffar andra unga mammor. Under min uppväxt så har jag också bott i en massa fosterfamiljer runnt om i sverge. Ja nu vet ni lite om mig. Så kolla runnt lite hära och håll er uppdaterade.


Välkommen tillbaka!!


Förlossningen

kl:03.00 på natten började värkarna. jag trodde först att det var helt vanliga sammandragningar.Men eftersom att dom inte avtog och bara blev mer och mer intensiva så började jag bli orolig. Efter två timmar så ringde jag till sjukvårdsupplysningen och frågade om jag skulle åka in. Dom sa att det inte var någon fara eftersom att vattnet inte hade gått. Så jag stannade hemma tills klockan blev typ 07.00. då hade jag så otroligt ont så jag åkte in till Södersjukhuset. När jag kom in så gjorde dom en kurva och kollade hur mycket jag var öppen. Jag var då öppen 4 cm. Värkarna blev jätte plågsamma. När klockan var ungefärr 11.45 så ville barnmorskan att jag skulle ha en ryggmärgsbedövning. Jag ville först inte ha någon bedövning men jag gick med på de.Dom satte först lokalabedövningen, men när dom skulle sätta ryggmärgsbedövningen så fick jag en värk så dom kunde inte sätta den. Sen när värken försvann så fick läkaren som skulle sätta den ett larm om akutkejsarsnitt och var tvungen att springa iväg. Då kom det en annan läkare som skulle sätta den. Men det blev aldrig av för då hade redan krystvärkarna börjat. Alla sa att jag skulle ta lustgasen men jag vägrade. Satan vad ont det gjorde! Jag skrek och sparkade,svor och slog runt omkring mig. Helt galen. Men 17 minuter senare var hon ute..... Min älskade Felicia! Och jag var helt otroligt trött! Men gud vad duktig jag var som gjorde det utan bedövning och på sån kort tid. I dagsläget skulle jag inte vilja föda igen, för det gjorde så ont. Men när jag glönt smärtan så vill jag nog ha ett till barn!

Här e då nin älskade dotter Felicia!             RSS 2.0