Blev Karolinska idag!!

idag så skulle jag till skolan. och dit åkte jag oxå. men vid 11 tiden så kom ronny och hämtade mig och felicia så åkte vi till Karolinska. det var så att hon hade ramlat uir våran säng igår kväll och idag hade hon en jätte stor bula på huvudet och var alldeles röd på huvudet och sedan såq hade hon skrikit hela morgonen. hon ville inte häller äta. så vi åkte in med henne efter att ha ringt till Sjukvårdsupplysningen och rådgjort. Vi kom in till Karolinska vid 12 och vi fick inte träffa läkare förns vid 14.45. :S   inte så jätte kul att vänta. men det var bara att bita ihopp och vänta på våran tur.
Det visade sig att det inte var någon större skada på felicia. hon kanske bara har lite ont och så efter att slagit i skalllen. men det var ingen allvarlig hjärnskakning iaf. som tur var!! 
när jag kom hem så lagade jag Tika Masala kyckling med ris och curry sås och pita bröd!!  riktigt gott faktist. smakade indiskt och gott. sedan så bajsade Felicia ner sig och så, så hon och jag åkte ner i badkaret och blev rena. hon älskar värkligen att bada. hon plaskar och leker med sina badankor och e jätte glad..   xD
men efter det så blev det till att sova.
När felicia hade somnat så Ringde Viktoria och frågade hur man skaffade blogg och så. så nu har hon skaffat det och håller på att fixa lite med den nu.  Hon e 20 år och mamma. hennes son är 7 månader och dom bor i haninge!!
jag kommer att lägga upp en länk till hennes blogg när hon har fått iordning den lite.  xD
Just nu så sitter jag i soffan och kollar på Efterlyst. Ronny sitter brevid i köket och deklarerar.
Snart blir det dags att sova.
Imorron så e det majbrasa, felicias farmor och farfar kommer att komma till oss så ska vi grilla och sedan kolla på brasa. det blir felicias första majbrasa då.   xD   ( Kamran åker fram).    xD
annars imorron på daqn vet jag inte vad jag ska göra, ev träna .... annars blev det att gå på stan så om det är någon som vill ses imorron på DAGEN så e det bara att höra av er!! 
det var allt för mig idag!! 

Kram!!

Kommentarer
Pattie

skönt att dt inte var någon större fara med Felicia!Blogg: http://ungmammapattie.blogg.se/
2009-04-29 @ 22:58:05
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0