härlig dag asssåååå!!!

Gud en sådan underbar dag! hela dagen började på sats med monica. Vi skulle köra lite boby pumping, jag skulle göra det för första gången. :S Det första instruktören sa var att det var en som svimmade förra gången....... Wooohooo,, liv rädd ju!!
jag körde det lite försiktigt i min takt medans monica stod brevid och körde på i racer fart... och as skrattade åt mig.
Efter ett jobbigt pass för mig så gick vi hem till Monica och duschade och gjorde oss iordning. Monica skulle till Gärdet till Svtś kontor och spela in någonting och hon ville att jag skulle följa med. Absolut så ställer man ju upp för sina vänner så jag följde snällt med som en liten valp. xD hahahaha
Så vid 3 tiden så kom en slagt tekniker eller liknande ifrån Svt och hämtade upp oss.
besöket på svt kontoret gick fort. dom spelqade in på säkert .... 3 min sen så skulle vi kollade vi på när dom satt och klippte hennes serie och fick tjyv kolla på vissa avsnitt!! xD Spännande!!
Efter att ha tollat hur klippningen fyngerar så drog jag och Monica vidare till stan med buss och där hon köpte en keps... eller jag köpte en keps till henne. Hennes kort fungerade inte så jag betalade så skulle hon satta in pengar på mitt konto ikväll eller något.

på vägen hen så köpte jag 10 bitar suchi till middag!!! Gotttttt!!!
Jag satt precis i soffan och vaggade felicia till sömnts, så nu ligger hon och sussar.. xD

Ps. Glöm inte att se Monicas serie ikväll på kanal 1. kl. 12.30!! ( Tånårsliv
)


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0