helt slut!

asså, jag e helt slut efter en hel dag med 3 darn som klättrar och pratar och ska ha uppmärksamhet hela tiden och spelat buzz och sjungit singstar och ätit lunch.
sitter just nu i soffan och softar. felicia sover och isa och monica har precis tagit avsked.  jag e dö trött! Ibland är det bara så att man känner att det blir för mycket. jag tycker att det e trevligt och mysigt och så att ta hit folk med deras barn. och jag älskar ju verkkligen mario och felice.  men tre barn som, hoppar och dra och slår och springer och så... det blir kämpigt.
allt skulle bara vara så lätt om man hade ett stort rum med inplastade väggar och golv av skumgummi, där barnen kunde leka för sig själva. så kunde vi mammor vara ute i ett annat rum och göra det vi ville.
nej men vet ni vad??! nu vet jag ju, det e ju jag som behöver lite egen tid att vila upp mig på.
jag skulle behöva en tid med mig och mammorna utan barn igen. en kväll eller så. eller bara jag, kanske att jkag går och klipper mig eller något!  (Det skulle sitta på sin plats oxå, ser förjäklig ut).

snart kommer väl ronny hem och då e det full fart igen, tvätta,städa, skruva ihop vardagsrummsbord, laga mat och ... städa igen!! 

Ja ja. ska hämta felicia nu. hon vaknade!

Ha det så bra så länge!!

Kommentarer
Nicole - 19 år och mamma

röj röj röj :)

ta en dag när bara du går ut på stan.. bara du och gör det du känner för :)

det är så skönt!Blogg: http://nicoleb.blogg.se/
2009-04-16 @ 19:47:20
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0