kalas dag!!

idag va det kalaqs dags . det var Felice ich Mario som fyllde 1 år. vid 1tiden såq vqar jag hemma hos Isa där kalaset skulle firas. När jag kom så var det bara jag isa, monica och en till tjej där och våra barn oxå så klart. men efter ett tag så bara rasade det in folk genom ytterdörren. Ganska så snart så var hela lägenheten full av mammor,pappor,mormödrar och barn. Kalaset var mycket tyckat och så! Monica gjorde en Orio-shake som var jätte god.  det bjöd oxå på kakor, bullar och glasstårta.. MUMS!!   Jkag tyckite att det var mycket trevligt. Jag pratade även med Monicas bästa kompis Ellen idag för första gången. hon värkar vara en mycket mysig tjej.  Jag tyckte även att hon hade jätte fina naglar. järkligen... Jätte fina. avundsjuk!
Jag pratade även med monicas andra kompis A  , hon var oxå mycket trevlig tjej, hon hade inga egna barn men var mycket god med barnen iaf. hon var jätte snäll och hjälpte mig ner med min barnvagn när jag skulle hem, mycket snällt.
efter ett litet tag så blev det packet öppning!!  Av mig fick felice en rosa gräsklippare och mario en grön. men mario hade redan en likadan typ, så dom ska få kvittot så att dom får byta, lämnatillbaka eller vad dom nu vill göra.

en mycker trevlig dag, med mycket trevliga människor!!
Felicia hade sin Folkdreckt på sig idag!!

Kommentarer
Anna

Hej jag kan när som helst utom på onsdag.

ringen c blir jätte bra =)Blogg: http://latinomamma.blogg.se/
2009-04-19 @ 20:50:02
Nicole - 19 år och mamma

Fina bilder du tog :)

Tråkigt att vi inte kunde komma. Jag hade ju sett framemot det här ett tag nu.Blogg: http://nicoleb.blogg.se/
2009-04-20 @ 09:14:03
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0