lagade pressenter!!

jag hade tidigare köpt poressenter till Felicie och mario. men jag har nu sett mycket roligqare pressenter. så jag skulle byta tillbaka sakerna som jag köpt och få pengarna tillbaka så att jag skulle kunna åka och köpa dom andra sakerrna som jag hade sett.

Jag kan inte berätta vad jag köpt för dom läser mn blogg, eller iaf deras mammor!   xD

det var inte så lätt som jag trott,. Ronny skjusade mig till Ringen så skulle jag springa in dit till BR och lämna tillbaka leksakerna. men när jag kom in på Br så var det jätte mycket folk där , flera meters kö. men ändå så hade dom enbart en kassqa öppen. (Puckon). när jag väl kom fram till kassan så sa hon att jag inte kunde få tilllbaka pengarna i cash, utan jag skulle dra kortet och sedan skulle det ta mellan 1-3 bankdagar innan pengarna kom in på kontot. och hon i kassan sa att hon var tyvungen att göra så eftersom att jag betalade med kort!  :0     konstigt. hur skulle dom då göra om man fått det i gåva?? skulle man då ha med sig samma kort som den som belatade använt eller hur tänker dom. tänk om mqan inte har kort? tänk om ett litet barn kommer och ska bytqa.. hur gör dom då??
jaja, jag ska inte haka upp mig  så mycket på den lilla grejen. Men jag ville ju ha pengarna i handen. men jag hade ju cash så jag hade ju råd att köpa dom andra leksakerna, men qjag hade värkligen inte förväntat mig att dom skulle göra så.

efter att ha lämnaqt tillbaka leksakerna så åkte vi till citty gross i bromma där jag skulle köpa dom nya leksakerna. vi gick in dit och kollade lite. vi gick ven på ÖB och kollade lite. På City Gross så köpte vi varsin varmkorv och åt på .. Felicia fick så klart äta halva migg bröd.   xD
Men ...... Dom leksakerna som jag skulle köpa dära fanns inte. jag blev då så arg och sur och arg igen. Vi bestämde oss då för att  vi skulle åka till kungens kurva och gå och kolla på den City Grossén. där hade dom leksakerna.. Wiiih!!
så när jag kom hem så slog jag in dom i pressentpapper, vilket inte var så lätt med tanke på deras storkel och deras form. (dom e ganska stor).
jag undrar hur jag ska få med mig dom till Isa imorgon.   :S men det kommer nog att gå bra.
Dom måste oxå öppna pressenterna samtidigt för det är likadana, bara olika färger.   xD
Hoppas dom blir glada!

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0