Nu kan jag berätta om idag!!

idag asså, vilken dag!!
Vaknade kl 6 för att göra mig iordning och åka till farsta till barnläkarmotagningen för att dom skulle ta en massa blodprover på felicia. Ni skulle vara där 8.30. när vi kom dit så sa dom att dom bara skulle sätta på en bedövningssalva som skulle titta på i en timme. så dom satte på den och sedan så fick jag gå runt och inga afferer vqar öppna eller något!   :S Vi fick gå till Donken och köpa frulle iaf.Sedan gick vi tillbaka för att dom skulle ta proverna. Dom hade lite svårt att hitta hennes blodkärl och så. men när dom väl hittade dem så bara sprutade det blod. det kändes som att jag skulle spy. Jag tyckte att det var så äckligt.   :S
Efter det så gick jag igeom centrum till tunnelbanan. På vägen till Tunnelbanan så hittade ett par ggrymt snygga brillor som jag var tvungen att köpa dom var skit snygga!!!  
Sedan så åkte jag in till Ringens centrum och skulle träffa Frida och hennes lilla Albin dära. Vi gick lite i ricken och så. men sedan lässnade vi och gick ute i det finqa vädret. Vi gick från ringen till maria torget och sedan vidare till Slutten där vi åt lunch på Mc-D. Efter att jag haqde beställt mat och vände mig om så hörde jqag någon bekant röst ropa efter mig och jag kollade mig om och såg att det var min gamla lärare ifrån Tungelsta som jag hade när jag gick i mellanstadiet och början av högstadiet. Fan vad kul. tyvärr så sov felicia då. men fan vad paff jag blev att hon vär där och att hon kände igen mig. jag e ju helt jävla loki asså.  
Ja ja!!
Efter det så åkte vi hemåt, mot kärrtorp!
Jag kom hem och kollqade om ronny var hemma , det var han inte. sedan kollade jag ju så klart Posten!!  :D och sedan gjorde jqag iordning ny mat till felicia.
Efter det så ick jag till "Santa fe" där jag skulle träffa Isa och hennes lilla Maqrio. Hon höll på att tvätta lite och jag höll henne sälskap. sen så gick vi till parken i dalen och satte oss i solen så att Mario fick leka av sig lite!!    xD
efter det så drog vi till Farsta igen. Isa skulle till Lidl och handla blöjjor, och vi handlade även American Pan Pizza som vi skulle ääta hos henne till middag!!   xD  Mumms!
Ja, Mycket han man med idagh.... men än är det inte slut!!  xD
Efter qatt ha varit i farsta och handlat på Lidel och kissat i en kålsvart toalett för att jaqg vägrade betala, så åkte vi hem till isa och lagade Pizzan och kollade på tv och pratade lite. när Pizzabn var klar så åt vi. mario och jag delade på min Pixxa och Isa valde att äta typ en halv pissa för andra halvan var typ bränd. men jag erbjöd mig att äta den och hon kunde ta min. men det ville hon inte.    Isa e så söt!!
Efter att vi ätit och felicia bajsade ner hennes soffa och kissade ner hennes golv så var det daggs att åka hem till oss. vi klädde på oss och bar ner våra saker. Isa hjälpte oss ner med sakerna.  Jag gick ut och väntade på bussen och helt plötsligt efter 2-3 min så hör jag Isa ropa efter mig och springer ut genom porten och säjer att jag låst henne ute. Fan tänker jag, då hade jag stänkt hennes ytterdörr när vi skulle bära ner sakerna och då hade den låst sig av sig sj.
Och där stog hon. barfota och med lilla lilla Mario under armen!! Fan fan fan! Vi försökte ringa någon joure.... sak som skulle kunna komma och öppna... men han svarade inte. sen kom en kompis till isa som hqade bil så dom skulle åka hem till Marios farmor och hämta recervnyckeln... Barfota..  !  Jag känner mig så dum asså!!
Men hon kom in iaf, som tur var!!


Guudd vilken dag!!


Lite bilder!Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0