onsdag och skola!

idag var det dags för skolan igen och jag träffada dom avdra brudarna. det var kul. efter skolan så skulle jag och Khasdra gå och leta efter en frisör eller liknqande som skulle bygga naglar för 150kr men vi hittade dom inte så vi bestämde oss för att ringa dom. Dom berättade då att dom inte hade några tider förns i mitten av maj. så vi sket i det så länge!!  xD

på vägen hem med tunnelbanan så hoppade en kvinna på mig igen och skulle klaga på hur jag var med min dotter. Jag mår så dåligt qav folk som ska hoppa på mig och klaga. kan dom inte bara skita i mig och ta hand om sigh själva istället. Jag mår värkligen dåligt och känner mig som en dålig mamma, jag tar åt mig. fast jag vet att jag inte e en dålig mamma. jag berättade för både ronny och pappa och båda sa att det var hon som var knäpp. Bara för att jaqg e ung känns det som.

Igår kom det ju fram en knark-tant och sa att jag var en dålig mamma för att jag var ung. och hon skrek över hela tunnelbbanan att jag typ söp och knarkade.   :S varför?   Bara för att jag e ung?
Lååt mig vara!!!!

När jag kom hem så blev jag lite uppmuntyrad iaf, ronny hade köpt blommor till mig. gulligt va??    xD
Sen ringde monica och beräättade hur det var med Felice och sedan bestämde vi att vi skulle träna imorgon. Ska bli kul!!
Nu sitter jag i soffan och bloggar kollar på tv och äter kaktus-citron-sorbe!  Mums!! Jag ska oxå snart smaka Blåbärs-sorbe som jag köpte idag!!   Jag älskar ju Sorbe!  xD


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0