Ringen sedan Football!!

igår var jag först och tränade på sats. lite tråkigt att träna utan sälskap     :S    jag brukar ju vanligtvis tränqa med monica som for tillfället befinner sig i LA. Efter att ha tränat liite så åkte jqag till Ringen och skulle möta utt en tjej som heter Anna och hennes lilla Antonio. Vi satte oss och skulle luncha men hennes son var jätte trött och ledsen , han bara grät hela diden så hon fick inte äta någonting..... :S   sedan så saq hon att hon och Antonit skulle åka hen eftersom att han var så ledsen. vi packade ihopp oss och skulle gå, då antonit plötsligt somnade. så vi gich runt lite och jag köpte Chai te..   xD
Efter en liten stund så började jag rörea mig hemåt via Globen. och når jag gich där i globen så kom ena Carro med hennes lilla knubb goa bebis. vi småpratade lite innan vi båda gick vidare.


Sedan på eftermiddan så åkte vi (jag, feliciqa och ronny) till Ronnys bror i farsta och grillade korv och kollade på fotbollen. Hammqarby mit Djurgårń . tyvärr så gich det inte så bra för oss vi kförlorade med 1-3 till hammarby.   Vilket som egentligen skulle vara 1-4 till dom. dom hade gjort ett yttligare mål som tydligen inte räknades eftersom att domaren inte såg. 
Ronny blev liika sur som vanligt när Djurgården fölorade. så vi åkte hen och hans mungipor hängde helqa vägen ner till knänen.


Kommentarer
Caroline.

Jäkla djurgården!!!Blogg: http://freijasmamma.blogg.se/
2009-04-21 @ 18:43:24
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0