Ute kväll!!

blev faktist en riktigt lyckat ute kväll igår/i natt! jag var först hemma hos en kompis som hette viktor och för-festade. Där fans jag, han och tre av hans kompisar. vid 9-10 smsade mona lisa och vi skulle mötas i slussen. Boysen drog med och vi möttes upp i slussen. när vi kom dit så var jag så sjukt kissnödig. Vi åkte till centralen och kissade och sedan drog vi till strömmen och drack lite bira och cider. efter det så gick vi och kissade igen och drog till Medborgarplatsen. >Vi drog till klubb 360 och partade lite. vi var där 23.05 och då var det inte så många som var dära.  det var typ jag och Mona lisa som stod och dancade på dansglovet själva. men efter ett tag så blev det fullfart och hela dansgolven var fulla.
Men det hände oxå en sjukt knäpp  sak....... jag var påväg till baren och skulle köpa dricka, då drar någon mig i armen och jag hajjr till. När jag vönder mig om så ser jag att det är Cissi som står där. Cissi min gamla kompis ifrän tungelsta. Vi var typ jätte bra kompisar och umgicks typ alltid i skolan. Vi har typ inte träffats på ...4-5 år så det var ju en riktig översakning att få träffa henne. Vi böt nr och så. så nu ska vi snart ses och så ska hon få träffa min lilla Felicia.  xD
Ska bli så kul att visa upp felicia för henne, jag e så stolt over min vackra dotter.  xD
jaja, tillbaka till klubb 360.   xD
Efter ett tag så drog Mona Lisa vidare, hon ville dr till ett under ground ställe i slona. jag var inte så jätte sugen på att dra utanför stan så jag stannade kvar och dansade vidare. vi bestämde oxå att vi ska parta ihop snart igen och då dra med flera och planera in lite bättre vart vi ska gå och så.
 när klubben stängde så var kl.3 eller 4 eller något. då drog vi till högdalen och efter festade. då jag faktist somnade i soffan! xD hahahha!!
men bara 1 tille eller 2.
en lyckad kväll och natt....... och morgon kanske man ska säja.
Jag var hemma igen vid 10-tiden på morgonen igen. då var jag trött vill jag lova.
en lång intenciv natt vill jag lova.
snart blir det att dra ut igen, den 12:de ska jag till göta källare på studentskiva. så då blir det nog och röjj!  Ska bli kul. det e träkigt att man inte har råd att gå ut offtare än vad man gör, För det e faktist något som e mycket kul. Det e nog faktist så när man e mamma att man måste få komma ut då och då och släppa loss, röjja och dansa .... med andra ord, ha der jävligt kul!

Några bilder med mobilen e tagna från kvällen. men blev även fotad typ 5-7 gånger av fotografen på klubben oxå. så jag ska leta reda på bilderna och lägg upp dom så fort som jag bara kan!!

Kommentarer
Nicole - 19 år och mamma

låter bra petra :)

Blogg: http://nicoleb.blogg.se/
2009-04-26 @ 12:45:09
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0