why??

sitter och kollar igenom en massa olika bloggar och jag båste bara skriva om detta. Jag ser så många bloggare som ser ut som fan! jag förstår inte varför man har så sjukt mycket smink på sig så att set ser ut som att man har doppat huvudet i en målarfärgsburk.
Även tjejen Dezzie (http://desireenilsson.blogg.se/) som villen på topplistan sminkar sig så mycket. när man kladdar på så mycket smink på smink så blir det inte bra falla det. så som dom här tjejerna har gjort, först ha tecksitfft, sedan foundation och sedan puder och på det rouge..... Not so good!!
tillslut så ser det ut så att man har svarta/gråa fläckar i ansiktet. Lär er, det ser inte bra ut. AQtt smeta conceler på l
läppqarna är också ett fett NEJ!

ett tipps!
Ha ett tunt lager teckstifft/conceler och sedan ett tunt lager foundation (i din ton). det räcker... om du vill ha lite färg ändå. ta då lite Bronzing Powder på kindbenen (som rouge). Många andvånder puder som om det vore brunmedel. Det ska inte användar till att man ska se brunare ut. de är rougens jobb. !! Rougen gör så att man ser brunare ut och ser med naturlig ut.
Om man gör så som jag tipsat om precis så blir det inte häller in (Bimborand), utan allting ser naturligt ut och mucket mycket snyggare! och på läpparna stället för conceler ha ett snyggt läppglans eller i vissa fall ha en läpppenna runt konturerna på läpparna och sedan ha ett snyggt passande läppstift till eller en färgad läppglans till! Det blir fint Må jag säga!!

Snälla, Följ mitt råd!

Du vill ju inte se ut så hära!!
http://www.elverketlidingo.se/bildgalleri/bilder/2008-04-04%20SevenDisco/IMG_5648.JPG

Detta skulle jag föredra!!
http://img2.timeinc.net/people/i/2006/celebdatabase/katehudson/kate_hudson1_300_400.jpg

Kommentarer
Mona Lisa

döm inte andra för hårt. alla vill inte se likadana ut. om man vill använda mycket smink så är det ens eget val. vissa gillar det, andra inte. så är det med allt.Blogg: http://sexymamma.blogg.se/
2009-04-19 @ 11:53:30
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0