jobb!

idag var jag på jobbet på utbildning och allt gick jätte bra. jag känner att detta äör en vara som passar mig och som jag tror att jag lätt kan sälja. iof så vat jag ju inte det än medn det känns grymt bra. tror att jag kan tjäna 250-350 minst i timmen så hoppas på det bästa. haha
imorron börjar jag jobba på riktigt. börjar kl:9.00 och jobbar fram till 17.00. ska bil gött!
önska mig lycka till!!

jag är med i tidningen på tisdag!

på tisdag får ni hålla ögonen öppna efter Mitti söderort tidningen. då kommer jag att vara det. det handlar om hur svårt det är för unga att skaffa bostad! så håll ögonen öppna. dom hade sett attjag hade lagt ut en anons på blocket och ringde upp mig imorse och undrade om dom fick göra ett rapportage om mig. så idag kom dom till kärrtorp och frågade en massa rfågor och fotade mig.


nu krisar det

nu får alla hjälpa mig på bästa sätt. jag kan inte längre bo kvar där jag bor och är nu tvungen att hitta något snabt som attan så om du vet någon lägenhet, ett rum, en soffa, en madrass eller en stuga som är ledig som mig att sova på, bo i eller liknande så e jag mer än tacksam om ni hör av er. prata med era släcktingar, nära och kära vänner .. va vad som.
för jag är i en kris situation nu. i värsta fall får jag säga upp jobbet jag tackade ja till idag och flytta ner till norrköping UTAN FELICIA och bo dära tills jag hittar något annat. och det kan ju ta ett sjukt jäkla tag!
vill inte flytta från felicia eller säga upp jobbet eller sluta skolan. så snälla nu .... hjälp mig!!!!

skola, dagis och jobbintervju!

nu e det mycket som händer imorron. jag börjar skolan och felicia börjar dagis och efter skolan ska jag på jobbitrevju och efter det ska jag ev träffa en kompis som heter Stefan som e i sthlm men åket hem till flen imorron. så ska försöka hitte träffa honom och säja hej en kort liten stund oxå. sen ska jag vara hemma till kl 18-19 då jag ska ta felicka för att ronny ska på fotboll. men i bästa fall så kan jag möta upp ronny i stan och ta felicia så slipper allt bli så sjukt stressigt.
det var synd att felicia började dagis samma dag som jag börjar skolan. för jag hade ju velat följa med och skola in henne. men sånt händer. hon ska ju gå på dagis många år så jag hinner nog med att följa  med henne dit och se hur hon har det någon annan dag! I hope!

bakis och leka i parken med felicia

igår var jag ute på reliseparty och det blev ganska så sent. jag kom hem vid säkert 5 tiden eller något. haha
men om man har barn så kan man inte ligga och sova bort hela dagarna för det. det är bara att bita ihop och gå och ha kul med sitt barn. just var jag och felicia gjorde idag. vi hade det jätte mysigt. vi gick till parken och lekte. och hon tyckte att det var skut kul. :P
det e så kul att se att hon har utväcklats så mycket. för ca 3 -5 veckor sedan så kunde hon inte sitta på backen utan att stoppa allt hon fick tag på i munnen. men nu e hon jätte duktig. hon har liksom lärt sig.
tog oxå jätte söta bilder i parken!  :P

norrköping!

nu e jag hos pappa i norrköping och hälsar på. bara så ni vet. ingen uppdatering eller så nu under tiden. men om ni vill något så e det bara att ringa!! tjoho

svar på komentar

Anonym om hej hej Södertälje!:
Vill du fortfarande att man ska höra av sig om man vet något om en lägenhet i Stockholm eller har du som bosatt dig nu?
svar:  jo asså jag söker ju vidare efter annan lägenhet oxå.. så om det finns någon så hör gärna av er!

hej hej Södertälje!

ja ju ska ni få höra. min kompis Nora hon har en lägenhet som hon hyr i andra hand och så. men eftersom att hon har flyttat ihop med sin kille så står den typ tom. så då ska jag få bo dära ett tag framöver. vilket e skit snällt. villt blir det lite jobbigt då jag går i skola vid gärdet och felicia bor i sthlm. men det är bättre än ingenting ju. så imorron så kör ronny dit min och mina sakre så jag skipper åka med mina saker på tåget, kan ju vara ganska jobbigt kasnke.
så nu vet ni iaf att jag kommer att bo dära. :P

tack tack NORA!!

smal igen :P

idag så fick jag på mig ett par gamla jeans som jag ahde innan jag blöev gravid och dom sitter som smort. och sen kollade jag mig i spegeln och jag ser faktist smal ut!! YAY, jag e smal igen!!


felicias kalas igår!

Igår fyllde felicia 1 år och det var både bra och en dålig dag! Min pappa kom till oss vid 12 tiden. Och ronnys mamma hade kommit en stund innan dess. Vi fikade och snackade lite. Pappa skulle bara stanna någon timme och så det blev lite snabbt bara. Av pappa fick hon ett smyckeskrin och ett silver halsband med ett hjärta på.

Under tiden pappa var dära så var felicia jätte grinig och ville bara sitta i min famn hela tiden. Sen kom alla andra efter att pappa hade gått. Då var felicia mest tyst och hon sa inte så mycket. Hon tyckte att det var kul när vi sjöng för henne och skrattade och var glad. Och hon älskade när vi öppnade hennes packet. Men hon tyckte mest om korten :P

hon fick en kloss-låda. Sen sån hära.... som man spikar ner (spikar) i en planka typ. Sen fick hon en annan leksak som hon kunde dra efter sig när hon gick som föreställde en snigel. Sen fick hon jättestort LEGO, och Max-böcker, en bil att åka/sitta på, den en massa andra fina saker :P

sen var jag tvungen att åka till Globen en snabbis och fixa en snabb sak. Och under tiden så var alla barnen och felicia och alla andra i parken och lekte. Sen så gick dom tillbaka hem och gästerna åkte hem och jag kom tillbaka till kalaset som hade slutat. Felicia var då jätte grinig och kändes varm. Så jag tänkte att hon var säkert bara trött och överspeld. Så jag gjorde i ordning välling och la henne. Sen när hon vaknade igen så var hon jätte varm och alldeles Loy. Så jag tog henne i min famn och vi satte oss i soffan och hon hängde på mig och himlade med ögonen. Och somnade åter igen i min famn och sov där i en timme till. Sen var jag tvungen att gå hem till Hökarängen och mata katten och på vägen så ringde ronny och sa att felicia hade 40,2 i feber och att han åkte in med henne till akuten.

Det visade sig att hon hade öroninflammation. Stackars lilla gumman, på sin födelsedag och allt. :S

hmm, men det e ju bra att hon e så pass liten så att hon inte kommer minnas. Men de är ändå tråkigt!

 


pappa håller i Felicia och Felicia bara skriker


en fin tårta som Felicias Farmor gjort, fast den hade fallit ihop lite. men var fin ändå tycker jag :P


lite av felicias packet


födelsedagsbarnet


RSS 2.0