Västerås nästa!

Sitter på T-cenrtalen nu. dagen innan julafton och väntar på Oskar som slutar jobbet kl:20.00. vi ska ta tåget till Västerås och fira jul dära med hans polare och så. ska bli kul att se hur han bor. han har ju bott hos mig nu i ca 3 månader så det e på tiden att jag ska få se hur han har det.
jag har haft felicia hos mig från måndags till idag kl: 16.00. så har inte haft tid att köpa några julklappar eller så. idag har jag varit på stan en liten stund innan felicia tröttnade och sen åkte vi hen och tvättade och så. sedan har jag packat. och sedan blev det inte så mycket tid över faktist. jag skulle färga håret men det hann jag faktist inte med. olyckligtvis!
men men. sådant som händer... ingenting att hänga läpp för!
jag blev hembjuden till Ronnys föräldrar oxå på mat. det var jätte gott. kyckling och coscos. sedan hade dom köpt en julklapp till mig oxå en jätte fin tröja som jag ska fota sedan när jag kommer till västerås och lägga upp hära. den var iaf svart och grå randig kan jag ju berätta iaf!
sedan satte dom in 500kr på mitt konto oxå.. Gulle dom!
vi satt och fikade oxå och drack te och åt lite kakor och bulle..... juste lite glögg bjöds det ju oxå på.. Goddiiee!!    :D

nej nu har Oskar slutat så ska ringa honom ooch kolla vart han är.
Men innan dett bjuder jag  på en liten bild på mig direkt från t-centralen :P


Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0