Jobb!!

Idag så fick jag ett jobb som jag sökt till! jag ska bli fårmodell. jag sja till en studio i spånga den 18/3. Den e enbart hårfärgning som skall göras. ej klippning!! Och som lön så får jag en Mode Bage full med hår produkter värde ca.700 kr!
Skit bra eller hur!! sen så ska dom höra av sig senare om fler jobb om dom tyckte att det var bra och så.   xD

Dansa hela natten lång!!

Wooohooo!!! Ute kvällen med Brudarna igår var SUPER!!! Så jävla kul asså!! Först så kom monika, Emma, Nicole och Isa hem till mig för att förkröka!! blev lite vin lite irish coffe och vite breezer.  xD Sedan så drog vi vidare till Balthazar, ett ställe vid Götgatsbacken med gratis inträde och så. där shottade vi lite och så. Vi blev oxå bjudna på shots där av en kille som vi satte oss vid samma bord som. Oskar hette han!! ja ja, nog snackat om honom.
När vi satt där på Balthazar så kom även två till mammor en som var kompis till Isa och hade åkt hit ända från Gottland och sedan en mamma från Xist som heter Greta!    xD
När dom hade komit så drog vi vidare till Infinity vid Östermalmstorg! Vi kom fran till Östermalmstorg var klockan 10.53 och on man kom efter så skulle man få betala 150 kr i inträde och det ville inte vi så direkt när vi kom utanför tunelbanan så var det bara att KUTA!!!!! Jag som hade högklackat tyckte det var skit jobbigt och jag kom knappt frammå alls, så jag tog av mig skorna och Isa med så kutade vi i enbart strumpresten.   xD hahahaha
När vi kom fram så var det världens kö. och vi hade ju skrivit upp oss på Gästlistan och så.  Men han som skulle släppa in oss var på Toa eller något så vi blev skit oroliga att vii skulle vara tvungen att betala iaf. Men det behövdes inte. när vi väl hade kommit in så fick vi även stå och köa inne för att få hänga av oss i garderoben. :S
Men när allt det böket var klart så var det bara att ta en drink och slapna av och bara.... Dansa gärnet!!!!
Så jäkla kul!! Måste göras om någon gång!"!!
Kom hem kl.03,25 eller något liknande! Fan vad trött jag var!!

Lite bilder från kvällen!













Utmanad av Caroline!!

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5
personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven
i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som
utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge
samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger
eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Petra
2. Ett ord på fyra bokstäver: Pussa.
3. Flicknamn: Pia.
4. Pojknamn: Pontus.
5. Yrke: Polis.
6. Färg: Plomon-lila.
7. Klädesplagg: Pumps.
8. Mat: Pizzaaaaaaa.
9. Sak i badrummet: Peeling!
10. Plats/stad: Peru.
11. En orsak att vara sen: på körd
12. Något man skriker: Pundar jävel!
13. Film: Paradiset.
14. Något man dricker: Pucko.
15. Band: Pink Floyd
16. Djur: Pungdjur!!.
17. Gatunamn: .Philgrimsvägen
18. Bil: porsche
19. Sång: phantom of the opera

Jag utmanar:    Caroline, Oliver och Colin 
                             Rosanna och Nea
                             Amanda och Loke
                             Isa och Mario
                             Monica och felice

Miss you brother!!!

jag saknar min bror! Han heter daniel och han är en super bror. tyvärr så träffas vi för sällan och det hoppas jag ändrar sig ganska så snart!!  Jag älskar honom även fast vi bråkar ibland och även fast vi inte alltid har samma åsikter om saker och ting!! Men han är ändå världens bästa!!!





hahaha

så här kommer nog min kväll att sluta imorgon!! hahaha





Torsdag!

Idag så träffade jag Sussie och Theo i stan. vi skulle kolla lite affärer. Hon köpte kläder till theo igen och jag köpte ett par leggings som jag ska ha på mig i morgon när vi ska dra ut alla mammorna!   xD
Efter att ha hollat klart i afferer så drog vi till Burgerkick och åt och sedan så åkte vi hemmåt till mig. Vi gick av tunnelbaran och jag skulle gå och kolla i secondhand affären hemma i kärrtorp efter ett par skit snygga pumps som dom hade förut. men dom var redan sålda!    :S sen gick vi och hyrde Irene Huss film... fast jag har sett den förut!
Vi gick hem och kollade, Efter filmen så blev det bråttom för jag hade tid hos tandläkaren i Björkhagen 16.10.

Hos tandläkaren så gick allt bara bra. dom tog massa bilder och så, Dom sa att jag hade jätte fina tänder, men att jag kunde borsta lite nogrannare längst bak!!
Fatta, jag har aldrig haft hål i tänderna!!  xD   Och Theo och Felicia fick åka "karusell" oxå hos tandläkaren! 
(bilder på det kommer inom kort!).

Efter det så åkte sussie hem och jag gick lite i Globens centrum sedan åkte jag hem.

Hela kvällen har jag skädat och tvättat och så. så att det blir snyggt och så när tjejerna kommer imorgon, vi ska ju ses hemma hos mig och förkröka!!    xD


Längrat tills imorgon..!! 

God Natt!!!!!!!!!!!

en miljon nya besökare

Om du går in på denna sida så kan du helt gratis få upp till 1 miljon nya besökare!  Allt är gratis och lätt!! Pröva!!
http://www.viraltrafik.se/?rockisnotdead

Lycka till!

Onsdag och andra dagen i skolan!

Nu sitter jag i fotöljen hemma och funderar på vad jag ska skriva om. Att skriva om vad jag gör om dagarna kanske inte alltid är så roligt att läsa om. det är för det mästa samma visa om och om igen. Men jag är väl en ganska så ointressant person, Tror jag! Men det är ändå kul att se att folk läser om mitt ointressanta liv!  hahaha  xD
Och eftersom att ni ändå läser det så tänkte jag för ovanlighetens skull skriva om..... Vad jag har gjort idag!   ;P  haha!!

Idag så har jag vrit med Sussie i stan, hon skulle köpa nya kläder till Theo, så vi var inne på först Lindex och sedan H&M. och jag såg en skit snygg skinjacka som jag ska köpa till Felicia sedan. Den kostade 299kr och fanns på Lindex. sedan så hade dom en till typ likadan på H&M för typ samma pris.

BILD På Jackan från LINDEX!!


Efter att ha handlat till Theo så gick vi och åt på Donken. Jag år så klart El maco chicken!!  wwiih!! coh sussie år typ.. Cheesburgare .. tror jag att det var!!
efterr vårat dagliga besök på Donken så gick vi in på Ohio såm låg mitt emot. Jag e typ aldrig inne där. men jag såg att det var rea så jag tänkte bara kolla om jag kunde hitta någonting prisvärt.. men NEJ!!
Sedan så gick vi in i en annan affär som jag aldrig varit inne i förut. Dom hade oxå Rea, allting kostade bara 99kr. där hittade jag en ganska så fin klänning som jag ev ska ha på mig på fredag när vi ska ut på krogen alla mammorna, Sedan så hittade jag även en snygg jacka som jag köpte. Nice!!  (jag kommer lägga upp bilder på det, men jag orkar inte idag)!
Sedan så gick vi till Apoteket, där köpte Sussie näsdroppar till theo. sedan gick vi och köpte barnmat och sådant på Hemköp.
12.30 mötte vi upp Mona Lisa vid tunnelbanan, så skulle vi samåka till skolan. sedan så hoppade även Andrea på tunnelbanan mot Ropsten.
Vi hoppade av vid Gärdet och gick till skolan.
I skolan hade vi det trevligt idag, men det var skrikigt!   xD Barnen petade typ på varandra och dom började då att gråta och så!  xD
Efter skolan så skulle vi åka till stan och kolla lite och ev fika. men jag var tnungen att åka hem eftersom att jag och ronny och felicia skull på Kalas. Ronnys brors dotter fyllde 8 år så vi åkte ner till Ösmo och åt tårta och sjöng.  xD
Vi hade gjort Felicia jätte fin , hon hade på sig folkdräckt och var sjukt söt!!  xD


På vägen hem så var jag skit rädd för det var sjukt mycket dimma så man såg inte vägen, vi åkte typ 50-60 km/h halva vägen. vi såg absolut ingenting!!

I bilen hem så ringde Monica och vi bestämde att vi skulle förkröka hos mig på fredagen. så det blir kul. det blir jag, isa, monica och Nicole!!


det var allt för mig idag!!  xD

utmaning av Nicole

Utmanad av Nicole och Chloe!!


När fick du reda på att du var gravid ? : I november 2007, en månad efter jag fyllt 17. då var jag i vecka 8. 

Blev det en chock? Ja, det var ju inte planerat, jag ville först inte tro det. jag gjorde 3 hemma tester och ett på MVC innn jag riktigt kunde förstå att det var sant!!

 Hur gammal var du ? Precis fyllda 17.

Hade du mycket halsbränna/sura uppstötningar? nej, nästan ingenting, bara i slutet, typ dom kom i slutet!
 
Spydde du mycket? Skojjar inte, i början så gick jag ner 5 kg på bara 1 månad!

Hade du mycket foglossning?!Ja, det var hämskt! ibland kunde jag inte äns gå. jag hade så ont. i vissa fall så bara ramlade jag ihop för att jag hade så ont !!

Ditt SF mått som störst? Vad fan är det??

 Har du fått brisstningar? Ja jätte mycket. på tuttar, mage, rygg, rumpa och lår 

Trodde du att det var en pojke eller en flicka? I början så trodde vi att det var en kille eftersom att hon sparkade så mycket, sen i v 23 så gick vi på ett köns UL och dom sa att dom trodde att det var en tjej, men att det var svårt att se. så efter det så trodde jag att det var en tjej!

Vad hoppades du på? Jag tycker att det e fel att säja att man önskar sig en tjej eller kille. jag hoppades på att mitt barn var friskt och mådde bra, sedan så skulle det inte spela någon roll om det var en tjej eller kille!!

Gick du över tiden ?  Ja men bara en dag!!  :P men det kändes som att jag hade varit gravid i 5 år typ! 

Hur var förlossningen? Det gick bra. när jag kom in så var jag öppen 4 cm och blev inlaggd. Jag och min kille var inne på rummet aldeles själva. läkarn trodde att det skulle ta tid innan förlossningen skulle börja. så dom var ute och gjorde annat. Efter 2 timmar så fick jag skit mycket och kraftiga förvärkar så dom ville sätta ryggmärgsbedövning. det kom in en läkade ca 1 timme senare och satte lokalen, sen så när han skulle sätta den riktiga bedövningen så fick jag en värk så han kunde inte sätta den. andra gången han skulle sätta den så fick han ett akut larm om akutkejsarsnitt så han var tvungen att springa iväg.  När han kom tillbaka en timme senare så hade jag så ont. har stod framåtlutad mot ryggstöder på britsen och skrek.
jag kände hur det började trycka neråt så jag sa till morskerna at barnet var på G, ´men dom sa bara att jag bara trodde det. så jag blev sur och skrek på dom. då skulle dom känna hur mycket jag var öppen och då gick vattnet och jag var öppen helt. så det var bara att köra igång. Utan bedövning,morfin eller lustgas. 17 minuter senare så var min dotter ute. Hon hade då svårt för att andas pga att förlossningen gick så fort. bara 17 min!

 Blev du sydd? ja, lite på insidan

Dragen med sug klocka?  Nej, och det e jag glad för!!

Hur många var med inn på förlossningen? Tre barnmorskor en lärling och ronny. 

Hade du någon nära dig? Ronny

Vilken BB födde du på? SÖS , stockholm.

Hur stor var bebisen? Ganska liten, 47 cm och vägde 3090g

Vad fick den heta? Felicia petra N/G.

 Var allting värt de? Allt var värt det, jag skulle inte säga nej till min underbara dotter, jag älskar henne över allt annat. men jag kunde ju ha ändrat på lite saker. tex bättre matvanor under tiden jag var gravid så att jag inte gick upp så satans mycket.

Jag utmanar:

Carro och Freija
Caroline, Oliver och Colin
Rosanna och Nea
Amanda och Loke
Rebecca och My
Sussie och theo

Isa och Mario

No, inte nu igen!!


Känner mig nere igen. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag orkar nästan ingenting, jag jag tappar orken till allt nästan. Orkar knappt blogga längre. Jag känner mig typ deprimerad. Idag har jag knappt ätit något äns. jag e så trött på allt.
Men när jag är med folk så försöker jag visa mig stark och glad. även för felicia. jag vill inte att felicia ska drabbas för att jag inte mår bra. 
Vad ska jag göra för att känna mig glad när jag vaknar på morgonen? inte känna mig så hängig och trött. Kanske jag skulle behöva göra någonting... men vad?
Hoppas att utekväller på fredag livar till närvaron lite, så jag blir en figther igen. Jag känner mig så mesig och fjollig och tillbakadragen. men just nu orkar jag inte ta någon plats.  Dessutom känner jag mig oxå som att jag tränger mig på.  Vet inte om det är så eller om jag bara känner så.  Jag känner att jag blir arg på allt och ledsen för minsta lilla. Jag vill bara låsa in mig och bara hålla mig ifrån omvärden. Det e så att jag nästan inte orkar vara trevlig mot andra.
Jag vet inte vad jag ska säga, men jag e lite off.
och därför så får ni kanske förstå varför jag inte är mig själv!!

TV kväll, ikväll!!

Ikväll går det mycket bra på TV. Så det blir en full satt kväll i kväll! Felicias farmor och farfar kom en ifrån spanien natten till idag så dom kommer över ikväll oxå och fikar. och eftersom att det är Semlornasdag (Fettisdagen) så ska vi ju så klärt äta semlor!        :P    Jag pratade med felicias farmor idag i telefonen och hon sa att dom hade köpt kläder till felicia. så vi får se vad det blir!!   :P sedan så fylde ju felicias farfar år under tiden dom var i spanien, och vi glömde ringa och gratta   :S  Så vi ska gottgöra det idag!

Ja ja!  TV måsten idag!

kl: 19,00 Simpsons, på kanal 6
kl:19,30  Halv åtta hos mig , på kanal 4
kl:20,00   Den rätta för Rosing, på kanal 5
kl:21,00   Andra avenyn, på kanal 1
kl:22,00 Hannibal, på kanal 3

Det är så konstigt, vissa dagar så går det bara skit på tv, som tex igår. och andra dagar går det bara bra program på tv.   xD    KNASIGT!!







Sen efter det så blir det att gå och sova, skolan e ju imorgon!  :P  

Telefon räkningen!!

Igår så fick jag min telefonräkning.  hahaha. Den var på drygt 400kr. 200kr av dom är för att jag har ringt eniro. Det är sjukt dyrt att ringa dit.
Uppkopplings avgiften: 7,95kr              avgift/minut:  12,50 kr.  
Det e sjukt dyrt. ska alldrig mer ringa dit. kollar heller på nätet!

Sedan på räkningen så såg jag hur många samtal jag ringt denna månad:  70 samtal

Men det roligaste är hur många ggr jag har smsat: 1092sms
Det blir drygt 2 sms i timmen dygnet runt!!   hahaha

God morgon allesamans!!

hej , idag e det tisdag ocg snön är kvar ute och felicia skriker.    :S ingenting är bra än så länge!   :S
Idag kommer Isa och Sussie komma förbi och kolla läget.

Aaaahh, jag blir galen på felicia och hennes skrikande!!    VAD SKA JAG GÖRA??!!!
Nu har jag laggt henne inne på hennes rum, för jag håller på att bli galen. så hon hår ligga dära så får jag vara galen här ute utan att felicia märker av det!  Jag blir så galen när hon bara skriker och skriker och ingenting hjälper!

Jag ska gå på toa nu och sedan gå och hämta henne igen.



ha det bra så länge!!

Måndag och skolstart!!

Idag så gick jag upp 6.20 och gjorde mig i ordning i lugn och ro. Felicia sov ända till 8.30 så de var skönt! Sedan var det dags att röra på påkarna. Jag skulle träffa sussie och Mona Lisa i T-centralen kl:9.00.
Vi gick på tunnelbanan och åkte till Ropsten. Där ifrån skulle vi gå till skolan. Det var typ en halvmeter snövallar och ingen plogad trottoar. så det var bara att pölsa oss igenom snön. När vi kom fran så var alla trötta och jag var genomvåt och svettades som ett djur så jag hade tagit av mig jackan. Inte nog med det, vi kom sent oxå ... Första dagen!!  :S
Det var jätte kul i skolan. vi pratade och kom fram till olika saker, tex att mi komer gå i skolan 2 ggr per vecka och att vi koller att gå till senast kl:15.30 på eftermiddagarna. Sedan så fick vi busskort och så.
Dagen var mycket trevlig!  Över förväntan!!   :P

Bilder från dagen!!





Juste igår så hade jag tråkigt, så då så klippte jag håret!! Jag e ganska så nöjd ! Jag kunde ha sparat lite till!!



söndag!!

Idag har oxå varit en sån dära obetydelsefull dag! Idag så har jag bara varit i stan med Ronny och Felicia. Jag letade efter en Termosmugg som jag sett på Åhlens, men nu var just den slut och dom skulle inte få in några fler sånna.   :S
Så då gick vi till Clas olsson och kollade om dom hade några där, och det hade dom. men inte alls lika fina,så det blev inte dom.
Vi var oxå inne på Åhlens på Gallerian, där har dom 50% rea på allt till och med redan ner satta Priser. jag köpte där sånna som man har på paket som man sktiver vem det e till och så.för 5 kr.


sedan köpte jag en consiler av märket Viva la Diva  för ca. 22kr.


efter detta så åt vi och sedan så gick han till skivafferen medans jag gick och kollade efter party kläder. Jag har ju inget att ha på mig på krogen på lördag. allt som jag hade innan jag blev gravid e ju aldeles för litet!   :S 
Om det är någon som har något ricktigt snyggt att låna ut som jag skulle få plats i så hör gärna av er..    :D
I värsta fall får jag köpa nytt.

Sedan åkte vi till Länna och kollade på EKO. där köpte jag en skolväska till felicia som hon ska ha sina leksaker i imor¨gon, då börjar ju jag skolan. Hela väskan var i motivet Tummen.  :P  Kostade bara 20 kr!!   xD


Sedan köpte jag två doftljus son kostade10 kr styck.

Dom hade jätte mycket billiga saker dära. Blojor, storpack typ 70st kostade 59 kr. Pipmuggar och nappflaskor 39 kr typ. och hushållsarticklar till bra pris.

Sitter just nu och väntar på att Mia och Klara ska börja på TV:n. sedan efter det ska jag gå och lägga mig! Sja upp tidigt imorgon.. typ..kl : 6.20. Ska möta upp Sussie och MonaLisa på t-centralen kl 9.00!

Detta kommer att bli min out fit imorgon har jag kommit fram till!! 

Melodifestivalen deltävling 3

Vilken Flopp asså!!! Alla låtarna sög ju! Det var till och med sämre än förra veckan... jag ville bara sova! om der var någon som var bätter än den andra så var det antingen EMD eller Velvet; men som sagt alla var skit kassa!! Besviken på Melodifestivalen i år! Det brukar vara 1000ggr bättre!



Nu sitter jag och har rensat skötväskan inför skolstarten och tagit upp en annan väska som jag ska ha mina skolsaker i. :P   Sitter och pular lite, samtidigt som jag kollar på Wallander och Hot Chick på TV!!
Jag och ronny sitter och diskuterar om det är den sista Wallander eller inte!!  Jag koller inte ihåg den här filmen . men jag vet ju hur den sista filmen e. han dör ju och allt. och den sista filmen e den bästa filmen oxå, så jag tycker att det är konstigt all jag inte kommer ihåg den om det nu e den sista!!

 

Lördag.. !

Idag har jag inte gjort så mycket.. Men ändå har jag gjort jätte mycket!  Inte så mycket att skriva om tyvärr, men jag kan ju skriva lite om det som jag har gjort som är helt obetydligt!
Idag så skulle vi åka till Kungesn kurva, jag skulle in på Rusta och handla Termomuggar. men dom var slut!!  :S   Men det var billigt kostade bara 19.90kr.    xD   Så jag får nog ut och leta på någon annan Rusta någon dag i veckan!! Någon som vill haka på??   xD
Sedan efter det så gick vi över gatan till Toys"r"us för att ev köpa en present till ronnys brors dotter som fyller 8 år! Men vi hittade NADA!! Juste Sussie ringde oxå när vi var där inne!!   xD
Sedan så var jag hungrig som fan och ville äta så då åkte vi till IKEA och kollade lite, vi hittade en stor kasse att spara felicias försmå kläder i, en låda att förvara hennes leksaker i, och våtservetter.  x)  sedan så åt vi på IKEA oxå. jag år köttbullar med potatis och lingonsylt och bräddsås!!  xD
Lagom när vi var ute i bilen så blev felicia panik-hungrig och jag försökte ge henne mat, men hon vägrade. inte så konstigt kanske. maten var gammal (sur). så vi fick åka förbi en mack så att jag kunde hälla ner ny mat i flaskan och sedan låna mickro.Dom hade ingen Mickro i afferen så jag var tvungen att följa med in på personalrummet!  :S x)
sen när felicia fick sin mat så var allt oki.    xD Hon somnade nästan direkt!!   xD
Hahahaha, men vi som e så dumma väckte så klart henne på. hahahaha. för vi skulle in på Martin Olsson´s. Där inne så köpte vi te och kertsup  xD  hahahaha.
efter det så åkte vi hem, ronny gick på dass och jag och felicia gick ok lämnade tillbaka SAW 5 som jag och Sussie hyrde i förrgår, och sedan på hemvägen så gick jag förbi Ica och köpte ersättning och välling i tertapack, frucktdryck till felicia, dasspapper och en miniräknare inför skolan på Måndag!!  xD
Nu sitter jag och bloggar lite , har precis matat och lekt med felicia, ronny sitter bredvid på golvet, leker med felicia, äter nötter och kollar TV.   xD
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla melodifestivalen och så typ. kanske att jag fixan en varsin Irish coffe till mig och ronny sedan när felicia somnat och jag och ronny får lite lugn och ro.


Någon som vill ses nästa vecka?? jag e ledig på.tisdag, torsdag och Fredag  :P
På lördag nästa vecka blir det ju krogen oxå.. ska bli kul!! 

bilder från dagen!!


Felicia börjar bli arg i bilen!!


Felicia utanför Ikea


Felicia sitter i en ministol på IKEA


Felicia hittade en gung-dinosarie som hon gillade!!


Felicia läser bruksanvisningen!   xD


Fuck him!!

Asså, Hörde precis att Rihanna vill ta tillbaka Chris. Men asså Rihanna.... nästa gång kanske han slår ihjäl dig!! Han är ingen bra kille! om man har slagit sin tjejkille en gång så kommer man att göra det igen!! Asså kolla vad han har gjort med henne.....
rihanna1


Hon e värd någon bättre!! Fan asså, jag gillar henne inte , men att misshandla henne e fel!   Chris ska ha sitt straff och Rihanna ska inte ta tillbaka honom tycker jag. Hon ska låta killar vra ett tag framöver, vra med familjen och känna trygghet. sen när hon känner sig trygg och så, ..då kan hon leta ny kille!!

Fredag!!!

Idag är det ferdag, alla brukar vara glada och känna en lättnad när helgien kommer. Men det har inte jag gjort, jag känner mig hängig och inte alls bra. Jag har kännt mig stressig hela dagen och Felicia har inte gjort det hela bättre. Hon har varit gnällig hela jäkla dagen! Inget har hjälpt!
Som tur var så sov hon under tiden vi alla mammorna ifrån mammagruppen var på öppnaförskolan så sov hon. Så det var bra. men sen när vi skulle dra vidare så bliv hon ju så klart arg igen och ville inte någonting.    :S
Vi gick till fiket och fikade med mammorna och sedan så skulle jag dra in till stan och träffa Sussie & Theo, och Isa och Mario hänkade på.
Vi åt på donken och sedan så skulle Isa lämna in sin telefon på lagning. och efter det så skulle Sussie & Theo hem. 
Ungefär vid denna tidpuntk så känns det som kramper i min mage. Jag hade skit ont!   :S
Sen blev jag lixcom varm i magen och det började kännas som en mensvärk!   Men ingen mens kom!!  :S  
Sen när jag kom hem så började jag må illa, det känns som att jag kommer spy när som hälst!  skit skumt!!   :S
Jag och ronny sitter och kollar på SAW 5, som jag och sussie hyrde igår.  xD  Eller det e typ bara ronny som kollar den. jag har ju redan sätt den!


Idag så hade felicia fått ett paket i brevlådan.... En Film. en film som jag skickat efter till henne "HORTON"!!    xD


Det har varit en riktigt lyckad dag om man räknar bort hur jag har mått!!


P.S. jag har bytt telefon eftersom att min telefon e knasig, så alla telefon nr kom inte med , så det vore bra om du kunde skriva en separat komentar med ditt nr, så lovar jag att inte publicera den!!

Let`s have fun.. Girls!!

Hej alla mammor. Snart är det löning och jag tänkte att jag skulle anordna en utekväll för alla oss unga mammor . Se till att skaffa barnvakt och lägg undan en slant så ni kan följa med ut !! Kolla upp om ni är lediga och antingen skickar ni ett mess till mig eller skriver i detta inlägg att ni vikll komma och skickar erat nummer . Detta är framför allt till dom mammor som tillhörd Xist och de som var på Tuben i Farsta . Är man inte bundis med oss och vill komma får ni givetvis följa med!  Skickar ut lite reklam till lite mammor bloggar så får vi se om man får någon respons . Vi mammor måste juh oxå få komma ut ibland och ha lite kul ! ellerhur!!  Och sen kommer vi alla överens med lite röstning om vilket uteställe det blir! Kram!

Ni får gärna skriva om det på bloggen så ännu fler hakar på!


Helvete på SÖS!!

Igår kom jag in till SÖS kl:18.23. når jag kom in och tagit nr-lapp och väntade så kom det in enn mamma med sin dotter på typ 3 år. Dottern hade blod över hela sig och dom sprang till receptionen och bal om att få hjälp!
Då sa dom bakom luckan att hon får vänta precis som alla andra!!
Sen blev det min tur, så då lät ja henne gå före. Fan blodet sprutade ju nästan!! Sjuk jävla sjukvård vi har asså !!

Jag fick sedan sitta och vänta i över 3 timmar! När vi hade kommit in till läkaren så sa han ingenting typ. Jag var skit på och arg och sa att så har jobbit ska ju inte felicia behöva ha. Fan vad arg jag va!!
har gjorde ingenting. Det ända han gjorde var att skriva en Remis till en barnläkare i Farsta!
Fan asså, sitta i 3 timmar för typ ingenting! Då hade dom ju kunat göra en remis redan då jag kom in , så hade jag inte behövt vänta. Felicia vad ju alldeles Dö-trött oxå. stackars lilla tjejen!!



Nu sitter hon i gå-stolen och jag ska äta frulle. Idag är det mammagrupp och vi ska gå till en öppen förskola!!
Ska bli kul.

Men nu måste jag rappa på!!
 



Hej så länge!!

SÖS!!

Nu e jag förbannad! Felicia har varit förstoppad sen hon föddes typ och nu bajsar hon enbart vatten. jag ringde till sjukvärdsupplysningen och dom sa att jag skulle åka in. så jag gör det nu.    :S
Någon läkare måste ju kolla på henne . han på BVC sa bara att jag skulle ge henne lakrulos och sitta med en termorener uppkörd i hennes rumpa för att hon skulle bajsa. Dom på sjukvärdsupplysningen sa att det var galet av honom att säja!!

Så nu åker jag in. smsa gårna och håll mig sällskap!!



kram!!

Blondinbella

Hon e inte lika snygg i värkligheten!!  Alla Kan bli sjukt snygga med lite redigering!!




På galapremiären av Stig Larsons film: Män som hatar kvinnor!

En reproter kommer fram till Bella som blir alldeles hyper.

Reporten: Vad har du för förväntningar av filmen?

Bella: asså, jag hoppas att filmen är bra. Hoppas att filmen är lika bra som böckerna, För böckerna är ju jätte bra....
..... Inte för att jag har läst dom. Men jag har hört att dom är bra.
Så jag hoppas att den är bra!


Ha ha!! fin Komentar Bella... Puckooo!!

God morgon allihoppa!!

hej hej, vaknade kl:7 idag, då fick jag gå upp ur den varma sängen och mata felicia. Och möttes av en Hämsk Stank när jag öppnade dörren. Hon hade BAJSAT NER HELA SÄNGEN!!!   Så det var bara att gå utt och byta blöja och sedan sätta henne i sin gåston ochh gå och fixa sängen! Nu har hon nya sängkläder ocg ny blöja. och allt e super!!
Nu ska jag koka tevatten och fixa iordning frullen!!   xD
Idag kommer Sussie och theo. och ev att Isadora och hennes lilla Mario oxå kommer!!
Ska bli kul!!  :P

P.s. jag vet att jag varit dålig på att länka i mina inlägg, det ska det bli andring på!  Lovar!!






Juste glömde berätta om min Leverhläck som har skrämt mig. Jag opererade bort en i Okt och nu idag när jg vaknade så är ärret jätte svuller och stort, och det kliar och ömmar!  AAHHH,, hoppas att det inte e canser eller något farligt!!

halloo!!

hej ville bara berätta att om ni smsar mig eller så och ni inte får svar så e det inte för att jag inte vill snacka med er .. Nej , det är för att min telfon e knäpp. Den stänger av sig själv hela tiden!!   :S
Måste köpa ny telefon!  Jag ska köpa en med lucka eller touchskärm. får se vad det blir!!

men nu vet ni iallafall varför jag kanske inte har svarat elelr så!!


Nu ska jag gå och lägga mig!! Imorgon kommer sussie och Theodor och hälsar på!!  



Nattinatti!!

Felicia e bara en månad!!


Bilder från februari 09




om du vill stänga an musiken så gjör du det längst ner på sidan. Där byter du låt oxå!!

skrattande bebis

haha, hittade denna skrattande bebis på Aftonbladet!!  skit söt!

bilder

Bilder jag tagit idag på mig och redigerat så klart!!





ska göra idag tror jag!!

Idag tror jag att jag ska klä mig fint och sminka upp mig och sedan fota och redigera bilderna !!   xD


obs. detta e en äldre bild!
sv

Sköt som fan!!

Prisa Gud!!  Inatt så sov jag som e gud! Felicia somnade kl:21,15 och sov anda tilll strax efter 8 på morginen. As skönt!
Jag tror att son sov så länge eftersom att hon fick "god natt välling" innan. så hon var nog jätte mätt och trött!
Det var skit skönt verkligen att slippa gå upp på natten. Tackar felicia!!  Tack!

Idag ska jag inte göra så mycket jag ska nog bara vara hemma, tvätta och städa tror jag! Det blir en lugn och stillsam dag för oss två! Det kan vara skönt ibland!
Imorgon så kommer sussie och Theodor hit och hälsar på IGEN!! Vi ska laga middag tillsamans eller något!! kanske att vi till och med hyr film...... Sussie tycker att han i videobutiken e as snygg!!  xD   hahahaha

ja jag! jag skriver mer om ett tag!  ska äta frulle nu!! tjooo!!





Kolla in sussie´s blogg!!
jag har inte länkat den så mycket förut eftersom att hon har haft lösen. men nu har hon tagit bort de!!

http://sussiem.blogg.se/

Tack Mormor!!

Idag så fick jag och felicia ett apket att hämta ut på posten av min Mormor! Hon hade skickat ner ett gosedjur och ett par stickade raggsockor till felicia! Och till mig så hade hon stickat en Tröja!!  Jätte fint!!  :P
Sedan så skickade hon med 200 kr till oss oxå. det passade bra eftersom att jag har det lite knapert och så just nu innan lönen koller!! (mammapenningen)!
Min mormor e så snäll , Hon är som en extra mamma! jag älskar henne över hela mitt hjärta!  Hon har alltid funntis där för mig!


felicia med hennes nya saker!!



Sakerna hon fick:



Tröjan som mormor stickade till mig!!

wwoohhooo!!

Yes jag vann aktionen!!  235 kr för denna vackra party klänning!! jag hade bjudit mer om det hade blivit så!!


klänning

Hittade en skit snygg Party klänning på tradera som jag budade på    :P


en dikt som jag skrev 2004!

Pappa!
Du har hos mig orsakat mycket smärta.
Jag vill inte bråka med snälla förstå att alla ggr du fått mig att gråta,
inte är så lätta att förlåta.

Varje gång du sticker,
 så känns det som att du ifrån mig sticker.
och du mig sviker!
Men det kanske du inte begriper?

Men pappa, du finns alltid i mitt hjärta.
Även fasst du inte ringer.
och ifrån alla problem du springer.
Jag behöver dig!
Snalla bry dig om mig!

Allt jag begär,
är att du skall finnas här.
Fråga hur jag mår,
och hur allt går.
Har ju bara dig,
Är igentligen bara en osäker liten tjej.

Snälla pappa förstå att mitt hjärta svider.
I mitt hjärta är det nu hårda tider.
Jag behöver dig..
och att få höra att du älskar mig!!

SSSOOVVAAA!!!

Asså jag vet inte var jag ska ta och göra snart! Jag får inte sova alls, felicia vaknar och jag går upp gör i ording mat och lagom när maten e klar och jag ska gå in till henne så har hon somnat om.    :S
Då går jag ställer in maten i kylskåpet och går och lägger mig igen. efter 20-30 min så vaknar hon igen. ... samma prossidur då.. men hon somnar om. Så har hon hållt på hela natten.. så mellan gångerna har jag kanske sovit 5-10 min! 
Nu sitter jag här och är hur trött som hälst, jag ORKAR int!! jag måste ju för fan få sova!! Och jag blir galen på Felicia, hon bara skriker och skriker. Snart kommer jag tappa greppet känner jag! Jag måste få avlastning några timmar så att jag får sova.   Jag blir galen på felicia när hon skriker nu, jag orkar inte med henne och hennes skrik!
och ingenting hjälper inte mat, inte sova ,inte kolla tv ,inte mysa, inte någonting!!


Ge mig kraft!!


8,5 meter naglar

Hon hade 8,5 meter naglar och hade tagit rekordet. hon hade inte klipt naglarna sedan 1979. sen var hon med i en bilolycka så naglarna gick av... stackars liten!!    :S

Fan har inet Aftonbladet intressan´tare saker att skriv om, än av brutna naglar??



Tubens Öppna förskola och sedan hemma hos mig!!

Idag var det dags för Öppna förskolan i Farsta... "TUBEN"!! Det var faktist väldigt bra dära! Men det hade nog varit roligare om kanske lokalen hade varit lite större äller om det hade varit ett antal mindre folk dära. Man hörde inte vad man själv tänkte! men det var annars jätte bra!! vi hade sång samling och pratade! träffade folk från Xist som jan inte träffat på länge! och man lärde känna nytt folk!  Mycket trevligt!! Över förväntan!!
Efter Öppna förskolan så åkte vi hem till mig. jag, Sussie, Rosanna och Isa. Isa lärde jag känna idag på Öppna förskloan... Vi bor typ bara 100 meter ifrän varandra! hon bor på andra sidan gatan!   xD hahahaha

Nu sitter jag och lysnar på Felicias gnäll! hon e skit gnällig och det är jag oxå.. jag har bara fått sova typ 3 timmar i natt!! så jag e  skit trött! Ronny och felicia gick och handlade på Konsum så att jag skulle få sova lite... jo,, tjenare! Det gick ju bra. jag har ju så svårt att sovma, så det tog typ 20 min innan jag somnade sen kom dom hen efter 10  min och då så började gnällandet igen så jag vaknade!! så fick bara sova i typ 10 min!! ska typ skriva detta inlägg sen så ska jag gå och lägga mig!! Jag ska oxå kolla lite till på Nätet men jag stannar nog inte alls uppe länge!

Jag vet inte vad jag ska göra för att få sova. jag vill inte ta sömntabletter häller för då skulle jg säkert inte vakna p matten när felicia vill ha mat! Och Ronny vaknar inte häller för han sover så tungt alltid! så då e jag orolig för att hon skulle bli skit hungrig!   :S  Men asså, jag måste ju få sova på något sätt! Det jobbigaste är ju att jag har så svårt att komma till ro och somna .. Det kan ta upp till 2 timmar och ibland har det till och med tagit 3 timmar! Sen mär jag går upp och matar Felicia på natten så har jag oxå svårt att somna om , då tar det mellan 30 min och en timme! Det e faktist skit jobbigt!
får väl söka hjälp snart..!   :S

Idag så ringde  oxå Sussie till skolan som jag ska börja på och frågade om hon kunde få börja där oxå  fast att hon ska fylla 20 i år.. och det fick hon så att jag blir inte av med henne   xD
Om exakt en vecka drar det igång och jag längtar as mycket ska bli skit kul tycker jag! och sedan att jag kommer få träffa och lära känna andra unga mammor!!   Super kul! 
Men jag e ändå lite orolig för hur det kommer att gå¨med Felicia och så eftersom att hon är så JÄVLA mammig!! Men jag tror att det kan vara lärorikt och nyttigt för henne att vara ifrån mig lite! Hon måste ju lära sig någon gång!! 

Bilder ifrån dagens aktivitet!!






Äcklad!!

Angående Lili och Sussie!  I lördagens uppträdande av Lili och Sussie blev jag irriterad och äcklad. Att två 50-åringar ställer sig och tror att dom e lika heta som dom var för 20-25 år sedan.. TÖNTIGT!!
Jag och min kille mådde illa när vi dåg dom dansa och sjunga . men v-ringat och så. Till en låt som absolut inte pasade dom.. Vad fan anpassa er till eran ålder för fan!!
Det e samma sak men Madonna, hatar henne. hon e oxå typ 50 men tror att hon e 20. Väx upp.- fatat att man åldras.. Stå för era Åderbrock.
Man e vackar när man e gammal oxå!!


aaahh!!

Aahh, nu har folk slut på ord och argument angående saker och ting, så dom går på mig personligen och försöker hitta fel att hacka mer mig på. Igår var det någon som skrev "SKABB!!", vet inte om det var menat till mig. men är inte så kul att läsa!
och idag e det någon som börjar komentera min stavning! Jag vet att jag kan vara slarvig med att stava rätt. men jag e faktist bra på att stava. men jag e inte så van vid att skriva data, jag brukar stava rätt när jag skriver för hand.. Blir osäker på data .

Ber om förlåtelse för er som tycker att jag e `en dålig människa som inte kan stava`!!
 


Utmaning!

 

Utmaning 1

Fick en utmaning av Niixon



1. Säg tre ställen på Internet du oftast besöker?
Bilddagboken, Bloggen och Facebook^^

2. Sjunger du hemma eller i duschen?
Ja tyvärr, och jag tycker synd om min omgivning!!  xD

3. Kan du spela något instrument, vad?
Kan och kan... jag kan lite av varge. någon låt här och någon låt där!!

4. Hur mycket tid lägger du ned på bloggande per dag ungefär?
hahaha... mellan 2 och 5 timmar kanske! hahaha Blogg nörd nr: 1

5. Vilken "kändis" läser eller har du läst mest av som bloggar?
Inte en enda, Dom bloggar ändå bara för pengar..

6. Någon känd person du anser vara sympatisk och trevlig, en favorit? 
Jossefin crafford,blondinbella, Carolina gynning, och så klart Monica! hahahha

7. Alla samlar på något, vad samlar du på?
minnen!!  xD men annars.... pengar!!  xD

8. Du måste välja - är du en mes eller en tuffing?
hahahhaha, tuffast på denna boll!!  xD

9. Humor är roligt (?), nämn någon du gärna ser eller lyssnar på, TV, film?
björn gustavsson, robert gustavsson, "mia och Klara"... typ!

10. Nämn ett intresse du har som är lite annorlunda eller udda?
Annorlunda ?? men jag gillar att skriva.. jag älskar att skriva dikter och noveller!!

Jag utmanar:

Caroline, Oliver och Colin

Carro och Freija

Nicole och Chloe

Monica och felice

Rosanna och Nea

Amanda och Loke

Komentarer!!

jag får mycket komentarer nu! jag försöker svara på alla. men det är inte så lätt när  atta inte nämnar länk eller hotmail.

sen vill jag faktist säja att alla som skriver kommentarer som e mot min åsikt eller som skriver dunna och kränkande saker.. varför e ni så jäkla fega att ni skriver komentaren anonymt?? fan ha lite stake iaf och skriv åtminståne eran hotmail. Töntigt!!


men fortsätt gärna att komentera även om vi inte har samma åsikt!!

Söndar på Söder med Brudarna från Söder!!

Idag så träffade jag Monica och Nicole med deras bebisar!! Vi var i ronnys föräldrars lägenhet eftersom tt den var tom. dom e ju i deras hus i Spanien! Jag hade lagt ut filtar på golvet som Dom små barnen kunde ligga och leka på. Jag hade oxå med mig lite leksaker hemifrån. Sen så har ju ronnys föräldrar en stor leklåda som jag plockade lite leksaker ifrån!!    xD
Kl:13.30 kom monica och lilla Felice, Dom hade gått till oss. dom bodde bara typ 500m bort på samma gata.   xD
Monica var typ bakis för att hon hade varit ute och partat hela natten..  hahaha! Tänk den som ändå kunde unna sig det!!
Sen några minuter senare så skickade Nicole sms och skrev att hon var utanför! så då sprang jag ner och öppnade till henne!!
Barnen låg så fint på Filtarna som jag lagt ut. och jag serverade te och kakor!!  :P
det var en jätte lyckad träff!!  :P   Imorgon kommer vi att träffas igen!!   Då kommer vi att ses på Öppna förskolan!!
Hoppas att ingen missar det, hoppas att många kommer!!
Jag längtar tills imorgon, till Öppna Förskolan i Farsta!!    xD

Hoppas att du oxå kommer till Öppna Förskolan Imorgon!!

Bilder från dagen!!  :











Söndag!!

mu sitter jag vid datan och kollar lite. Jag ska kolla när jag ska börja åka in mog stan för att träffa monica och nicole.
Felicia e jätte arg och skriker, Jag tror att hon e trött!!  Men ronny tar hand om det.....   xD
Inatt har jag gått upp 3 ggr för att felicia har vaknat!! men varje gång jag kommit inn till henne så har hon somnat om!


Sitter och svarar på lite komentarer.. vissa förstår jag mig inte på.. 
.. jag skrev att det var ett dumt exempet att ta till med "fattiga länder" men ändå så fortsätter folk att komentera der!!
Sen så säjer folk att Kroppen inte e gjord för att skaffa barn när man e så ung... men då kan jag bara säja en sak!!!
Då e det i så fall lika fel att skaffa barn när man e över 30... för det är inte kroppen gjord för häller.(de sa min barnmorska på mvc,bvc och på förlossningen!!)!
Jag blir så sur på att om mane ung mamma så blir man så på hoppad och ut tittad. men om någon över 30 får barn så tycker folk att dom e erfarna och mogna... Dom e övermogna,  och om dom är inte alls mer erfarna om det är första barnet.... Då kan dom precis lika mycket som en 14 åring angående mat,blöjor, graviditet, mm.
så skärp er nu!!

ja ja nu ska jag göra mig i ordning iaf! och packa väskan och kolla så att jag har med mig nycklarna till ronnys föräldrar!!

tack för mig så länge!! jag skriver mer sen och lägger upp bilder som jag tagit idag!!


Good Nigth!!

nu sitter jag i soffan och ronny sitter bredvid. han kollar på någon dålig Thriller som jag har sett typ två ggr förr.... Kommer inte på namnet och årkar inte kolla häller. men den e jätte dålig!!  jag ska bara skriva klart detta innlägg sedan ska jag gå och borstatänderna, tvätta bort sminket och sedan gå och sova!!  :P    jag e faktist skit trött!!      :S        Imorgon så ska jag träffa nicole och monica som jag sagt tidigare! vi sk ses kl:13.30!!! ska bli kul! då ska kameran med!! Det vill jag lova!!  :P           sedan ska jag nog bara hem och städa!!     :S            jaja .. det var allt för idag!!



God natt, och sov gott!!!!


men kolla!! fler och fler e unga och föräldrar! Inget fel på det!

På aftonbtader så ser jag även denna articket. det e ett brittiskt ungt par som fått barn. pappan e 13 och mamman e 14. men dom var bara 12-13 när mamman blev gravid! Inget fel tycker jag, bara man e mogen för det och så. Om dom känner att dom e mogna nog att ta hand om ett barn så... Varför inte. !?!
Vad fan ... Kolla i Afrika... där bli ju alla gravida när dom e typ 12-14 år! Så e det ju typ i alla Fattiga länder!! Vaför ska det vara så konstigt om vi i "Rikare länder" oxå blir unga föräldrar? Det e inte så konstigt tycker jag!
jaja... Ville bara komentera !!



Många har komenterat angående att jag tar fattiga länder som ex. men det e för att jag menar på att om don kan så kan vi oxå!   Det spelar ingen roll vart man kommer ifrån eller tro. Eller under vilka omständigheter man blir gravid på. Man klarar av det.... om man ger sig FAN på det!  Sen så kanske det inte var så bra att jämföra med "fattiga länder" , men så blev det!!
jag har en kompis som e mamma, hon fick sin son när hon var typ 13 eller om det var 14. och det går hur bra som hälst!!


ville bara skriva det så attni inte tar illa upp för att jag jämför med "fattiga länder"!!

Åttlingar!!

En kvinna i USA har nu fött åtta stycken barn på en och samm gång!   :O   Hon e 33år och har nu samanlagt 14 barn. Hon e ensamstående och säger att hon inte kommer att dejta förns att hennes ungsta åttling har fyllt arton.
Hon har inte haft sex, men ändå gravid.. ja hur kommer det sig??   
Jo, barnens pappa är en donator, som sålt sperma!
Fatta var jobbigt att vara ensamstående och ha 14 barn!   
Ass¨å kolla in magen!!! Fatta att hon årkar!!
Jag e skit inmponerad av henne asså!!


ville bara skriva lite kort såg detta när jag var inne på Aftonbladet och bläddrade lite!!





Min Meny!!


varför ser min Meny så konstig ut på min data??   Gör den det på er  data oxå??


SSVVAAARRRAA!!!

♥ Happy valentine!! ♥

Idag e det alla hjärtans dag!!    och den startade bra. Felicia vaknade vid 8 tiden och då gick jag upp och hämtade henne och sedan så gick vi och hämtade Felicias och Ronnys pressenter, gick in i sovrummet och  väckte Ronny!!
Vi satt u sängen och Felicia var jätte ivrig på hennes packet. Hon var mäst intresserad av Pappret!! xD  hahahaha
Hon fick :              (bilder kommer inom kort)

sedan så öppnade ronny sitt pakket, han fick en chokladask med Aladins choklad hjärtan, ett fint kort och en CD-skiva!   xD

Jag fick en Sing Star skiva med Disney låtar!!    Hahahaha, jag som älskar disney-filmer!!   xD


Sedan så var vi iväg till Rommys jobb och hämtade hans bärbaradata, handlade och Vi skulle kolla vart min skola låg!!
Vi har ju GPS, men vi fattade inte vart den låg! Vi kom till en hamn och det var fullt med klotter och hela faderuttan. :S
Man kände sig lite obekväm när man kom dit. Men mitt i allt hade dom en Indiska!!  xD
jajaja, men tillbaka till samtalsämnet!
Vi letade och letade, vi tänkte ju att det borde ju stå skola på skolan eftersom att det är en komunalskola... men Nej!!
vi hittade inte. Så jag vet inte hur jag ska kunna hitta när jag värkligen ska dit för första gången!
Får kontakta någon av dom andra tjejerna och fråga om vi kan mötas och åka dit tillsamans eller något. Kommer inte att hitta annars!    :S
jaja.

Nu sitter vi hemma, Felicia sover och Ronny ligger och vilar. Jag själv sitter i fotöljen och tar det lilla lugna!! :P
Ska väl snart göra middag eller så! Ska göra Korvstrågnoff med ris! Ronny har tjajat på mig att göra det länge nu! (jag gillar inte det så mycket)!
Sen i kväll blir det nog att bara sitta och kolla TV och äta Chips och mysa med lilla Familjen!!  :P

Imorgon så ska jag tråffa  Monica och  Nicole med deras söta små barn!!  :P
Vi ska träffas hemma hos ronnys föräldrar, För ronny orkade inte att vi var hemma hos oss, han har haft det svårt med att sova och har migrän så han har inte lust att höra oss sitta 2 meter ifrån honom och kackla på som Höns!!  :P
så då frågade jag ronnys föräldrar efersom att dom e ju i Spanien så deran lägenhet e ju ledig då!!


Bilder på söta Felicia som e tagna med mobilen!



Skriver mer sen.. Nu ska jag lägga upp bilder från igår!!

Hopps att ni får en fortsatt bra Alla Hjärtans Dag!!      ♥

Fortsättningen av fredagen den 13:de!!

Idag så skulle jag träffa Rosanna och Nea. jag hade planareat att åka lite tidigare så att jag skulle hinna gå förbi en affer och köpa kakor inna. jag hade kollat på ls och förberett hela resan.
Jag hade räknat ut att jag skulle hinna byta och ha lagom med marginal mellan bussarna.. Men det sket sig!
Jag gick hemifrån i lagom tid, Men bussen var 4 minuter försenad!   :S
När jag kom fram till Dalenssjukhus där jag skulle byta så såg jag olyckligt vis Bussen mot Gulmarsplan passera förbi innan jag gått av bussen. så jag missade den .. pga att bussen var sen hemifrån!!!   Skit SL!!
Det var 30 min kvar då tills nästa buss skulle gå... Jag bestämde då mig för att Gå till Globen och sedan handla kaka där och sedan efter det ta bussen ifrån Globen istället!!
Jag gick i kylan och när jag var framme i Globen så hade jag ingen känsel kvar i händerna. och det stack i öronen.   :S
jag var så kall! Felicia däremot hade haft det så varmt och mysigt i hennes åkpåse i barnvagnen... Hom hade sovit hela vägen!

Bilder på mig och felicia när vi väntade på bussen i Globen!





Resten av resan gick som planerat!

Hemma hos Rosanna och Nea så fikade vi och snackade skit.!!!         :D  Kollade på våra söta barn och Fotade!
Jag har jätte mycket söta foton på dom små liven som jag ska lägga upp. men jag glömde kameran i Bilen så jag gör dit i morgon. jag vågar inte gå ner i garaget... det e så mörkt och läbbigt dära!!   :/
Det var jätte trevligt hemma hoss Rosanna. Vi bestämde oss hör att  hon skulle Följa med Till Öppna förskolan i Farsta på Måndag!!  :P      Så då så får alla vi som ska dit få träffa en till Jätte snäll ung mamma och hennes jätte söta dotter Nea med jätte mycket hår!!   :D

Efter att ha treffat  Rosanna och Nea så åkte jag till Skanstull och handlade en CD-skiva, en ask choklad, ett kort och blommor till Ronný som han kommer att få på alla hjärtans dag!! Fast blommorna fick han i förväg eftersom att annars hade dom ju dött!!     :S
När vi kom hem så lagade jag mat:   Biffar, Klyftpotatis,beanèsås och vitlökssmör!!!   Jätte gott.. och sedan ett glas Rött till de!!    xD
Nu har vi precis nattat Felicia och kollat klart på "Hjälp!".  Så jag ängnar nu tiden vid bloggen och ska snart gå och duscha!!  :P

Bilder från dagen hos Rosanna och Nea!






Japp det var allt för idag tror jag!! :P


Tack för mig!!

Fredagen den 13:de!!


Man kan då allt säga att Fredagen den 13:de inte startade så värst vidare bra iaf!! kl:01.20 vaknade Felicia och jag gav henne mat. sedan ville hon inte somna om. så jag fick gå upp med henne. Vi satte oss vid TV:n och kollade på massa skit och repriser som gick...     :S  När klockan närmade sig halv 3 så var hon trött igen och somnade om. Jag hade dessvärre jätte svårt att somna om.    :S   Det tog ca 30-40 min innan jag kunde somna om igen.
Sen så vaknade Felicia igen vid 6-tiden så då gick jag upp och gjorde mat åt henne och gick in och gav henne nappflaskai i hennes säng. På det sättet nrukar hon somna om, Men inte denna gång. Hon låg och pratade och filurade i sängen. Eftersom att hon var glad och inte störde sig på att ligga vaken i sängen så lät jag henne ligga kvar där så gick jag själv in till mig och la mig och vilade. Sedan så hörde jag ytterdörren låsas upp, Tydligen hörde felicia det oxå eftersom att hon blev jätte ivrig och började låta jätte mycket och tillslut så hörde man ett litet litet gnäll. Det var bara att gilla läget och gå upp. Kl var då ca.6.00. När jag öppnade dörren till hennes rum så möttes jag av en obehaglig Skank!!!!.......... Hon hade BAJSAT!!!   :S
Ja visst! Hon hade bajsat utanför blöjan oxå!!  :S  Hennes lakarn var bajsigt och hela hennes pyamas oxå!  :S
jag bar up henne  med en Suck.
Badrummet var upptaget.. Ronny duschade !
Jag stod och höll felicia i famnen, Försökte att hålla henne så att inte jag blev helt nerbajsad!  :S
När ronny öppnade badrumsdörren så sprang vi in! Drog av pyamasen och det var bajs absolut överallt!!     :S
fy fan asså!!

Ingen bra start! Undra vad som kommer att hända här näst!!




Ja var bara tvungen att lägga ut en bild på min söta bebis i hennes nya bilbarnstol!!


6 månaders kontroll på BVC!!

Idag kl:14.45 så hade vi tid hos BVC för 6 mån kontroll med en läkare och allt!
Vi vägde,mätte och pratade lite om Felicias problem som hon har med magen, att hon e så hård! Vi kom fram till att iställer för att Felicia skulle få 5+5 ml Laktulos per dag så skulle vi öka till 10+10 ml per dag och sedan om ca 1½vecka så ska vi öka ännu en gång till 15+15ml per dag.
Sen så vägde felicia: 7035g
Längd: 67,5cm
Huvudomfång:  42,2cm

Hon ligger lite under sin kurva i Huvudomfången och vikten. men det var ingen fara! 


Imorgon så ska vi åka hem till Rosanna och Nea och hälsa på. vi ska vara där typ 13.00. Och innan det så ska jag försöka att hitta någonting att köpa till ronny på Alla hjärtans dag som e på Söndag! jag vet inte riktigt vad jag ska köpa .. men något litet fint blir det nog!
Någon som har ett förslag ... som inte är för dyrt??




Mammapenning och skola!!

jag tänkte bara berätta att jag har kollat upp lite om vad man har rätt till att få när man går i skola och har med sig sitt barn.
Jag ringde till försäkringskassan och det är facktist så att man har rätt till hela mammapenningen så länge man e med sitt barn. cog det kommer ju jag vara. sen får man studiemeden av CSN 1050kr. sen får man ju barnbidraget på 1050kr. :P
så det blir en slant!!       :P
Imorgon så ska jag ringa till barn och ungdoms,blablabla i sthlm stadsdelsförvaltning och fråga angående Vårdnadsdagarna.. Om man e hemma med sitt barn istället för att barnet går på dagis så skall man ju få 3000 kr av komunen. så jag ska fråga om man kan ta ut dom dagarna aven om man går i skola och har med sig sitt barn. Det vore ju i så fall skit bra!!    xD


Sen i skolan som jag ska börja i så ingår Terminskort från SL och att äta på resturang, Dom har en resturang i närheten som har Buffee, såm komunen betalar för oss.   xD    Skit bra!!  :P


Fan asså, jag längtar till skolan! Sen så kommer vi inte att gå alla dagar i skolan utan bara typ 2-3 dagar i veckan. sen så har ju dom ett program på internet , (en hemsida) som man kan logga in på och plugga genom den sidan. om tex. man ligger efter eller om man e tvungen att vara hemma om barnet e sjuk eller liknande!!


Ska bli så jäkla kul !!     xD


Skola vecka 9

den 23/2 börjar jag skolan   :P
jag koller att böärja på skolan med barnpassning vid gärdet.   :P        Jag funderade mällan den ich Folkhögskolan på långholmen. men eftersom att allt i Skolan vid gärdet e gratis och att man får busskort och att man kan jobba tå distans så kände jag att det passade mig bäst!  Vi går inte alla dagar i veckan utan bara ett par. Dom kommer att ha en sida på nätet som man kan logga in på och genom den kunna göra läxor och plugga hemifrån. Skit bra!!
Mat ingår och Terminskort fårn SL oxå!! skit bra!!

Skolan på Långholmen kostade 2500kr/år samt att det inte fans tillgång till någon mat.. så man skulle vara tvungen att äta ute eller ta med sig varge dag   : /
Sen så skulle ju inte häller busskort ingå ... jäkla massa kostnader!!  :S

Så jag tyckte absolut att den med barnpassning värkade bäst!!   :P

Vecka 9 drar det igång. det e en vanlig gymnasieskola , men klassen består av enbart unga mammor!!  :P
ska bli skit kul.  :P

Det finns platser kvar så om du oxå e intreserad kontakta:


Ann-Louise
ring mig på 08-515 142 55 eller maila på adm@ambassadorsakademin.se


Torsdag morgon!!

Sitter vid datan och Felicia har precis somnat om.    :P Idag så ska jag till BVC Kl:14,45 på 6 månaders kontroll. Sen så skulle jag bli bjuden på middag på eftermiddagen. men det värkar som att det inte kommer att bli av... Efetrsom att dom jag var bjuden till har en son som har blivit sjuk... Magsjuk!            :S
Ja jag , det får väl bli en annan gång!
Ronny jobbar natt idag så det blir mer än 24 timmars passning av felicia.. inte en ända lugn stund!   :S
Jag får väl försöka roa mig med att ta kort på Felicia och blogga samt Skicka ett mail till min Mormor.     :P

Igår kväll så fick jag ett SMS av Felicias Farmor som e i spanien. Hon skren att hon saknade felicia och att hon e inne på Min Blogg titt som tätt och kollar vad vi har för oss. Jätte kul värklign!!  :P
Om ni läser detta.. Vi sakanar er med !!

Igårkväll så la jag fram oxfile för att tina. så idag så blir det Oxfile, Pommes, sallad och vitlökssmör.     :P
GÖTT!!

Jag ska passa på att sminka mig och klä på mig nu när hon sover ...
,... men jag skriver mer sen !!  :P



Tack och hej!!


Låtarna!!

Många har frågat angående mina låtar som jag har på min blogg. Vad dom heter, om man kan stänga av dom, vart man kan få musik till bloggen osv.
Om ni kollar längst ner på min sida så ser ni en Playlist, Där står namnen på artisterna och låtnamnen.
Där så står det även namnet på hemsidan:   www.Playlist.com
Den är lätt att fixa en Playlist till sin blogg. man går in på sidan, blir medlem och sedan så söker man på artisten eller låten så kommer det upp, sen addar man bara till sin Playlist som man har skapat innan.
sen så fins det ett ställe där man klickar för att få koden.
Sen går man bara in på sin blogg, Kodmallar och sätter in koden där man vill ha den. tex.. Längst ner!!



Utmanad !!!

Jag blev utmanad!

Jag blev utmanad av Rebecca och My
- Gå till dina "Mina bilder"
- Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
- Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
- Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.


Minn lilla bebis Felicia på julaftonsmorgonen. hon har precis öppnat sitt första morgon Julklapp. Nu sitter hon och Mumsar på en Mjölkförpackning!!  :P

Utmanade:
Caroline, Oliver och Colin

Carro och Freija

Nicole och Chloe

Monica och felice

Rosanna och Nea

Amanda och Loke

Funkar typ INTE!!

asså Blogg.se är jätte segt! Jag kan inte kolla statistik eller komentarerna. och när jag loggade in så såg hela sidan ut så hära..............................Ahh,, nu kan jag inte äns lägga upp bilder.. !
Vad fan e det hära??!!??  :O
ja ja . jag kan inte lägga upp några bilder och jag kan knappt ta mig fram här inne. hoppas att det blir bättre tills imorgon!!


OBS. detta inlägg tog ca 1½ timme att göra pga att sidan varit seg!!   :S


En dag senare...... Kunde jag lägga upp bilden på hur det såg ut!!


Onsdag i Stan!

Idag så vaknade jag kl:8.50 av att Felicia låg inne på sitt rum i sängen och pratade!!!   Så jag gick upp, gjorde ersättning blandat med havrevälling och sedan gick jag in till henne. Hon låg och kollade mot fönstret och pratade. När hon fick syn på mig så blev hon jätte glad och sken som en sol! jag plåckade upp henne och gick in till vardagsrummet och satte mig i soffan och matade henne. Samtidigt smsade jag med Sussie.
Jag sminkade mig sedan och böt blöjja på Felicia, Borstade tänderna på henne och mig och sedan begav vi oss till stan!!
Vi möttes inne på Åhlens city. Sedn gick vi till Clas Olssons i Gallerian, sussie stulle köpa såna där klistermärken som ma lagar ljul med. Hennes Ljul på Vagene har punka!!    :S   jag letade efter Termosmuggar, men dom hde bara skit fula. jag ville ha en fin med blommor eller liknande på.

Om ni har sett såna med Blommor på så berätta gärna för mig vart ni sätt dom!!     xD

Sedan så gick vi och kollade på Åhlens på Gallerian där var det 30% på allt i hela affären!! Jag köpte en jätte söt keps till Felicia som hon nog kommer kunna ha i sommar!!   :P


Bunschen åt vi  så klart på Mc donalds. Chicken El Maco med Hot wings    x)  "MUMSIGT!!"

Efter att ah ätit upp maten och plockat upp atta leksaker som felicia slängt på golver typ 1000 ggr och matat Felicia med Hennes favorit mat....: Banan och Päron med yogurt. så begav vi oss ytligre en gång till Åhelns city, vi gick till Hem Köp och hadlade lite. jag köpte Yogurt till Felicia och kakor till Ronny!!  :P
Sedan så gick vi in på Bnensland och värmde på Nappflaskan och böt blöja på Felicia. Hon e jätte hård i magen igen även fast att hon får Lactulos och mesmör i maten!!  :S   stackars lilla felicia, att hon alltid ska vara så hård i magen!  Jag måste lixom Köra in en termometer i hennes rumpa varrge dag och veva runt och  trycka upp benen mot magen för att det ska komma ut något bajs!! stackarn!!
Jaja, vi hittade ocå två leksaker till henne på Åhlens city oxå, en för 39 kr och en för 30 kr!!  det var rea där oxå. orginal pris var typ 70-80 kr styck!!      x)



sen så gick vi på Konsum och köpte majsbågar.   felicia älskade påsen .. hon lekte med den i vagnen ända från Slussen och hela vägen hem till kärrtorp!!    xD


Nu e vi hemma och felicia e skit grinig... hon e trött. Men hon vägrar att somna.. ska gå och försöka ge henne nappflaskan IGEN!!

My look today...  Look at my kissable lips!    xD



hej så länge!!


snygga billiga märkes skor!!

Hittade en hemsida men snygga skor!!

1. 
                                                                                          2.


3.
                                                                                                     4.

5. 
                                                                                     6.
   




1. 360 kr  snygga party pumps men plattå och rosett bak på hälen!!
2. 290 kr   snygga pumps med öppen tå, svarta med silver plattå och silver klack!
3. 360kr   svarta snygga pumps i lack, med guldkedja bak på hälen!
4.990 kr   Snygga stövlar . går att vika ner kanten upptill och är änen då skit snygga
5. 690 kr    Skit coola party skor.. med hög plattå och skit coola klackar.  "favoriten"
6. 270 kr , Skit mysiga mys skor till bra pris! skit gulligaa om mi frågar mig!!
 


Have2have 


kom i jeansen!!

wiiiii! imorse så prövade jag ett par monday jeans som jag hade innan jag blev gravid.. och jag kom i dom.. inte med så mycket marginal dess värre. men jag kunda knäppa jylfen!  :P så idag så e jag världens lyckligaste känns det som.
Jag har på mig dom nu och jag tror aldrig att jag kommer att tvätta dom.... (då krymper dom ju).    xD

Ska kolla på lite skor och väskor idag på nätet. kanske budar lite på Tradera.. vem vet!
jag känner att jag skulle behöva lite nytt och fräsht.   Skulle oxå behöva Klippa håret ganska snart! Det e så jävla risigt!!


Sen så ska jag boka tid hos tandläkaren....Jga tror att jag håller på att få en tand i GOMMEN!!!   :O  
 jag har lixom jätte ont i gommen och det tänns som en liten liten knöl , precis som om en tand vore på väg!!
Skit läskigt... jag vet!!   :O
Det vore inte helt omöjligt om jag skulle få det, En av mina mostrar hade det som liten. Hon fick operera ut den när hon var 16år.

Sen så ska jag även ringa Folkhögskolan på Långholmen idag och fråga angående kusrer och när dom kommer att uppdatera deras hemsida så att man kan ansöka om plats!!


Om ca 30 minuter så kommer Sussie och Theodor och ringer på dörren!!  Vi ska typ Fika och prata skit idag!!    :P


jag skriver mer senare i eftermiddag!!

Hund cafe´!!

Sitter och kollar på Design Simon & Tomas! Dom e på ett hund cafe`i Sthlm och gör om. Dom håller på att ska göra det hemtrevligt för hundar.. "som att hunder fattar". asså det e ju en fin idee men jag tycker att det e lite töntigt! och jag förstår mig inte på tanterna som har anordnat cafe´t, ytan e liten och det är trångt. om man ska göra ett cafe´för hundra så måste man ju köpa en lite större lokal så att man får plats både hundar & Peoples lixom!!
men vi får väl se hur det blir! det kanske blir jätte luftigt och fint!  jag vet inte. Men det var ju iaf kul att veta att det fins ett hund cafe´ i sthlm som man kan gå till med hund! jag ska säga det till Ronnys föräldrar så att dom kan gå dit med deras jätte stora hund Zorro, när dom kommer hem ifrån Spanien!!
Adrssen och telefon nr dit e :  Hedinsgatan 13 • Tel: 08 - 783 77 20    xD
idag när Ronny kom hem ifrån så sov felicia. men när hon vaknade så åkte vi till Länna och handlade på Willys. vi köpte lite dasspapper och barnmat och lite till!!   xD
sen åkte vi hem och lagade lite mat.. Typ mackaroner och kokkorv!!   :/ Inte så värst vidare gott, men det funkar!!
Nu ska vi försöka hålla felicia vaken ända till kl:22.00 då ger vi henne välling så somnar hon och sover hela natten. xD
så att jag slipper gå upp på natten och mata henne!!! hon hr börjat sova så bra när man ger henne välling på kvällen!! 


Imorgon kommer Sussie och Theodor hem till mig. jag ska få lite linnen och ell par snygga shorts av henne som hon inte kan ha!!  Perfekt!!   xD


Tack för mig!!

bilder på min söta bebis!!

Biler på felicia idag!! Hon e ju å sjukt söt asså!!




Felicia ligger och myser i sin säng!



lite bilder bara!!

Lite bilder på mig som jag tog idag!!  Plockade fram min svarta ögonskugga!!     :P 
vad tycker ni?? ska jag köra på den eller ska jag fortsätta med min gamla naturliga look??




Min Utelista!!

Kissies e den ända på min utelista!!

Jag blev så sur när jag såg detta! att hon kan utala sig om detta. hon e bara en bortskämd liten skorunge som tror att allt handlar om: pengar, kläder, utseende, fest och killar! Hon kan ju ta och växa upp!
Hon lever säkert på sina föräldrar så jag tycker att det är helt fel att hon påstår att vi "unga mammor" inte e mogna eftersom att vi inte har någon ekonomie! 
Fuck off .... SLYNA!!

(Jag vet att jag kanske i lite hård, men jag e så trött på att folk ser ner på oss "unga mammor"!!).


Gå in på hennes sida och trakasera henne!!



http://.kissies.se/

ingen sussie!!

jag och sussie skulle ju ses idag. men det blir inte så. hon skulle föjla med någon kompis till henne till AF. så nu sitter jag hemma i men ensamhet med felicia,. och har absolut inget att göra.
Felicia har smakat isglass idag, det tyckte hon var jätte gott och roligt!! Nu sitter hon här brevid och e sur!!
jag har tagit lite fina bilder idag som jag kommer lägga upp senare idag!!
ska ta hand om min sura bebis nu!
hej så länge!


Beck kväll!!

Idag så gick beck på tv 4. vanligt vis brukar jag inte kolla på Beck när det e på tv eftersom att jag redan har sett all typ 1000ggr! men idag var jag sugen på att kolla på Beck- Flickan i Jordkällaren. Den har jag nog faktist bara sett 3 ggr eller något!
Och idag när jag kollade på den så märkte ja att det var ju faktist Björn Gustavsson (den unga, inte harry i jönssonligan, nej, han från melodifestivalen) som jar med i början av filmen! hahaha
Filmen e ju inspelad 2006 så det fär var ju långt innan hans genombrott. Så det var kul! hahaha!!
Nu e det paus i filmen och felicia har precis somnat! Ronny hållr på att sappa bland kanalerna. Idag åt vi Taccos för andra dagen i rad och vi drack faktist vin idag till maten! Jag brukar aldrig dricka vin.... men idag så unnade jag mig!!  :P

Jag smsar med sussie hela tiden! Jag håller på att para ihop henne med en kompis till mig, och jag har gett henne hans nr idag så dom håller på att smsa med varandra så jag håller mig uppdaterad så jag får veta hur det går med kemin mellan dom! hahahaha
Men nu så har hennes ex tagit kontakt med henne och tror att han bara kan ta tillbaka henne. ... men så går det inte till lilla gubben!! faktist... man kan inte bara ta och kasta bort och sedan tro att man har npgot kvar att mumsa på!! No No!!

Imorgon ska jag iaf vara med Sussie, hon och hennes son Theo kommer hen till mig så ska vi fika och snacka skit typ!!
sen kommer hon nog att lånamin data och gå in på hennes Blogg och uppdatera eftersom att hon inte har någon data henna förtillfället! den e på lagning. hon kommer nog få hem den någon gång näst vecka!!


nu börjar Beck igen... hej då!!


lite tankar om framtiden!

Jag sitter och funderar lite om hur jag vill ha det framöver, vad jag ska plugga och vad jag vill jobba med!  Men jag vet inte.. antingen så vill jag gå Folkhögskolan på Långholmen eller så vill jag gå i skolan som Xist anordnar... Dom har ju barnpassning så de tyckte jag lät bra. men jag undrar om det värkligen e så bra, för då e man ju med Felicia 24/-7 och samtidigt ska man koncentera sig på skolan oxå.! så jag e lite tveksam! men jag ska ringa till Försäkringskassan på måndag och fråga vad man får för pengar beroende på vad man går för skola. sen så ska jag ringa till skolerna och kolla lite. Sen så måste jag typ ansöka nu!! om jag ska komma in på Folkhögskolan på Långholmen.    :S så det e lite bråttom.
Sen efter skolan så ska jag nog jobba något år innan jag pluggar vidare... om jag ska plugga vidare!  Jag vill ju bli Jurist ... men jag vet intre om jag tycker att 4 år e värt det. sen så kommer det ju ta säker 1-3år innan man hittar ett ställe som man trivs på och känner att man vill jobba där.. och få fast anställning! så jag vet inte. jag skulle ju kunna tänka mig att i affär oxå.. men problemet e bara att jag e så jävla dålig på Engelska.. så jag skulle ju säkert inte få jobba i butik!   :S
så... då e det väl bara lager och kontor kvar! så något av det kommer det nog att bli innan jag lär mig bra engelska!! 
Lager vill jag INTE jobba på, men om jag inte får något annat jobb så får jag väl ta det jag får!!

vad tror ni?? skulle gärna höra era tankar om detta? vad för slags skola tror ni skulle passa mig??

Söndag!!

imorse tog Ronny hand om Felicia så att jag fick sova! men hon var typ jätte skrikig så att jag knappt fick sova. men dom åkte iväg med bilen så att jag fic sova.... Nu sitter jag framför tv:n och kollar 24 på tv400.  Dricker te och äter bulle!! 

idag så ska jag bara ta del lugnt och städa..!  

jag skriver slie senara... nu så ska jag äta bulle!! tack för mig!!

Lördag i Kungens Kurva!!

Idag så var jag,Sussie,Theo och Felicia i Kungens Kurv och handlade! Förs så var vi på Babyland och kollade på en gåstol till Theodor, men den var så stor så vi bestämde oss för att köpa den på vägen hem istället så att vi slapp släpa runt på den hela tiden! Efter vi kollat på lite smått och gått på Babyland så drog vi vidare litt min favorit affär dära.... Fashion House Outlet. Där säljer dom skit billiga märkeskläder och barnkläder,barnvagnar,skor,leksaker.m.m.

Juste när vi gick idag ifrån slussen så såg vi sjukt mycket fåglar i forsen mellan Kungsträdgfården och Slottet!!


jag köpte:


en Jeans jacka av märlet  Vera Moda

 
 en jacka av märket BLEND

        
  en  jacka   av märket ONLY


  en tröja 59kr

en nappflaska 20kr, en liten bok till felicia 10kr och en tuggis10kr!!
jackorna kostade samanlaggt 150 kr!!    skit billigt!!


Sussie tänkte köpa ett par jeans men hon hittade inga. Det var märkesjeans... typ.. Blend,Lee, miss sixty.m.m. och det kostade 199kr-399kr!    Skit billigt!!            XD
Vi gick dig för att Sussie skulle kolla på en Skit snygg sittvagn åt Theo som bara kostade 795kr! Hon vist inte om hon skulle ha den, men hon tyckte att den var skit snygg!!

theo provar barnvagnen!!

Sen efter Fashion House Outlet så gick vi vidare till donken..   xD sen vidare till Ikea där jag köpte små små matlådot så felicia.. Perfect att frysa in hennes mat portionsvis.      x)  skit bra ... tycker jag! hahahahaha!!

Sen efter att ha farit hit och dit så anlände vi ytligare en gång till Babyland för att köpa gåstolen till Theodor.    xD 
Jag tror starkt på att han kommer att gilla den... han gilalr ju Felicias.. och den hära som han fick e dyp 100ggr roligar än felicias. den var skit fin!!  :P
Den låg i en jätte stor kartong så när vi skulle åk hen så var det jätte jobbigt!   :S
Vi bestämde oss för att ta bussen till Skarpnäck och sedan byta till tunnelbana!
Nen det var inte så lätt att ta sig till skarpnäck. först blev det världens projekt att ta sig på bussen.... Först fick jag gå på bussen längst bak, och så räckte Sussie mig kartongen med gåstolen. så fick jag ha kartongen. sen så gick hon på längs fram med theo. mi fick stå på olika ställen eftersom att dt inte fans plats så att det räckte till att stå tillsamans.
Och jag skulle spänna fast barnvagnen med en av säkerhets rämmarna på bussen... men det gick inte för attd en var trasig. sen så kunde jag inte trycka i bromsen p barnvagnen hällerför jag nådde inte ner, eftersom att jag hade den där satans kartongen. så jag fick hålla i mig själv, kartongen och en lös barnvagn med en arg ocg grinig Felicia i. Felicia var skit sur och grät skit högt så att allla vände sog om och kollade. Jag kunde ju inte göra så mycket häller. jag stod ju där jag stod och det var ju inte så lätt att ta upp henne eftersom att barnvagnen var lös, jag hade en kartong att hålla i och dessutom hade jag ingen plats att sitta på!! så det varea bara att bita ihop och stå ut med att hon skrek och att alla glodde på mig som om jag vore en ideot!!

Sen när vi väl kom fram till Skarpnäck så viste vi int vart Tunnelbanan låg så mi korsade hela Skarpnäck för att komma till densatans Tunnelbanan.
Det var så skönt att sätta sig på tunnlbanan och sedan veta att jag var hemma om bara 2 minuter typ. Jag bor ju bara 2 stationer ifrån    xD
tyckte lite synd om Sussie so var tvungen att åka ända till Fisksätra!  :S men men, allt gick bra... Hon fick skjus av en polare!!  :P

Nu sitter jag i soffan hemm och dricker te och kollar på tv, Jag och ronny har precis kollat klart en film som vi hyrde som hette "  ". Den var ganska bra.. lite utdragen och så.. men annars helt oki!!

jag ska typ bara dricka upp mitt te och sen ska jag nog gå och lägga mig så att jag får sova något denna helg!!


 Tack för mig!!

Fredag med brudarna!!

Idag så var jag med Sussie och Carro och lilla lilla Theodor. Vi handlade mat, hyrde film och gick hem till mig och snackade skit!!        :P           AAhhhh, juste vi köpte lunch oxå... PIZZA!!! hahahaha 
Jag som ska banta..!!
Jaja! vi hyrde iaf: Fishy- det e en ny film som e inspelad i Fistsätra... både sussie och carro kommer därifrån! så dom tyckte att dt var jätte kul och dom satt och snacka hela tiden så jag inte hörde ett ända ord av vad dom på filmen sa!! hahahaha!! sen hyrde vi..: Prom Nigth- en typ läskig film!!  den var ganska bra!
sen så efter dom filmerna så kom jag och sussie på att vi sulle kolla på en av mina svenska rysare- Frost bitaren. den e fett dålig!! men jag sitter hemma nu ENSAM och e skit rädd!!    :S
Ronny jobbar natt i natt så jag e ensam med Felicia !!!
Sitter nu och kollar på HJÄLP! på tv och pratar med en Fredi en polare på msn!! smsar sussie och ... ja det avr väll allt!!!   Felicia sover!       :P
 

Imorgon ska jag träffa sussie, vi ska åka till Kungens kurva.  xD
ja det var väll allt för idag!!


Tack för mig!!

Mamma dag!!

Idag så kom massor av mammor hem till mig!! Det var 5 st som hette Carro på något sätt konstaterade vi efteråt! Alla var! Carro x 3, Jag, sussie och Rosanna och alla utom ena Carro hade med sig sitt barn! Vi snackade skit... Drack kaffe och åt bullar!! Mys!!


Bilder!!








Juste,, imorgon kommer Sussie och carro hem till mig och ska äta mat!!

Tecknade!!



sitter och tecknar  lite! här e en skiss!!


När jag inte orkar bry mig längre och känner mig "KLAR"!!!



Beneno och ansiktet ser mongo ut.. men orkar fan inte bry mig!!

Mammaträff hemma hos mig!!

Idag har jag bjudit hemm alla mammorna från mammagruppen på fika. jag vet att två kommer sen e det osäkert med en av mammorna. Två kommer inte sör ena e i marocco och den andra e sjuk!      :S
Så vi ska ses hemma hos mig och fika och snacka skit! sen kanske sussie och carro tittar förbi! Carro e ju i sthlm nu så det vore ju kul att träffa henne innan hon åker hem igen! Och sen så kanske Monica tittar förbi senare och tar en fika! Om det är någon mer som inte har något för sig i dag så...... kom hem till mig!! ta med dig ditt/mina barn och kom!
Alla e välkomna!!

Alla utom elektrikerna som vill komma in i min lägenht idag för dom ska fixa någon FOG vid fönster och dörrar! Det får dom inte, det får dom fixa någon annan dag! För jag har faktist planerat att ta hit tjejerna ganska länge!! så dom får faktist göra det dära en annan dag!

Jag drömde inatt att jag var på krogen med alla mammorna och det var jätte kul!! Vore kul att dra ut med alla mammorna någon kväll när mammapenningen precis har kommit och festa loss. Gå till något trevligt ställe, umgås,dansa och dricka goda drinkar!!   Why not ,lixom!!   Vore myysss!!


Jag ska ta lite bilder och så idag och sen senare i dagens slut så lägger jag upp dom tillsamans med lite text och så!!



Folk jag ska träffa idag:

Monika    Rosanna   Caroline    Carro    Sussie   

Gråter!!

Sitter och läser em Blogg som Monica rekomenderat att läsa!! Jag kan inte göra annat än att gråta! det e så hämskt!!
Han e Pappa ... För ett tag sedan miste han både sin Fru och en dotter i en bilolycka. han kunde bara rädda en av sina familje medlämmar.... Dom ändra bran upp framför hans ögon!!
Gå in och läs om denna hämska olycka på hanns blogg!!!



http://singelpappa.blogg.se/

Xist!

Idag så träffade jag Monica och Nicole i Slussen sedan åkte vi till Rindö tillsamans där Xist låg. Det var ett helvete att ta sig dit. resan tog typ 1.55 min. och vi bör säkert buss och tunnelbana 1000ggr!
När vi kom dit var vi dom ända som var där! Men sedan så kom en till mamma, med hennes dotter Julia. Så vi var 4 mammor och 4 barn samt två ifrån Xist! Det var nog inte så många som kom eftersom att det låg så avsides!
Vi fikade, hade sångsamling och grillade korv. Och så klart snackade vi massa skit och viktiga saker! Med andra ord var det som en hönsgård dära!!  xD
Om det inte var så att det låg så långt bort så hade jag kunnat åka dig flera ggr i veckan, men det blir nog inte så nu. Förhoppnings vis så åker jag till Xist i Värtahamnen istället. Det e mycket närmre! För det e ju faktist så kul att träffa andra unga mammor och spendera några timmar ihop!
Dom mammorna jag var med idag var suveräna, Jätte trevliga tjejer!!
Trots att det var kallt och jobbigt att ta sig dit så var alla på toppen humör hela tiden och det var faktist mycket över förväntan!


En bild på Monica och Nicole på bussen till Rindö!!

Jag tänkte kanske bjuda hen lite unga mammor till mig nästa vecka på fika och så... så om ni vill komma så e de bara att höra av er så jag vet hur många som kommer. Jag hade tänkt typ...(skriver upp dagen antinegn senare idag eller imorgon)!  Så ta med er era barn,någon leksak, kudde och mat till barnet samt ev fika bröd om ni vill!   :P
jag bjuder på kakor och kaffe/Te/läsk!!

Idag så berättade Xist att dom skulle öppna en Gymnasievärksamhet med barnpassning! det tyckte jag värkade skit bra. ska kolla upp lite om det och så. kolla med Försäkringskassan om vad man har rätt till för pengar och så när man går sådan verksamhet. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med Skolan än. antingen så börjar jag där. det e i Värtahamnen. annars så kommer jag gå på den skolan på Långholmen som jag tänkt sedan lång tid tillbaka med inriktning Dans!!
Vi får se!!!!


Här kommer lite bilder från dagen!!







Monica blev trött och somnade med Felice i famnen på bussen 


Länkar till Monica och Nicole!!

 monika      Nicole  

lite av varge!

idag e det dags för Xist igen! kl:10.30 ska jag möta upp Monica och Nicole i Slussen och sedan skall vi åka ut den otroligt långa vägen ut till Rindö. Ca 2 timmar tar der att ta sig dit  :S   *Jobbigt*

Nu sitter vi framför TV:n jag och Felicia och jag har precis sminkat mig och druckit mitt dagluga Te. jag har knappt kunnat sova i natt för att grannen har skrikit så, och det har donat i hela huset. Jag tror att hon blir misshandlad men jag e inte helt säker. Hon har skrikit i panik inne i deras lägenhel under hela gårdagskvällen och nästan hela natten. Jag har varit så frustrerad av att jag inte vet vad jag ska göra! jag vill ju veta om hon blir misshandlad eller ej så att jag vet om jag ska ringa snuten eller ej!

Jag har ju växt upp med min mamma som alltid har blivit misshandlad och blir det fortfarande. jag har många hämska bilder i huvudet från att hon har blivit slagen och sparkad när jag var lite. Många gånger var hon tvungen att åka till sjukhuset för att hon var så illa skadad! Så jag vill aldrig att någon i min omgivning ska bli det! jag tycker att misshandel e bland det värsta jag vet!

Tänkte berätta lite om en speciell gång min mamma blev misshandlad av min pappa när jag var mycket liten. Det var på den tiden pappa var narkoman och vid detta tillfålle så var han Hög!

Den var en fredan och jag var bara ca 3år och min storebror var ca 4. Mamma och pappa hade precis Skilt sig ifrån varandra och vi var hos pappa varanan helg!
Först på fredagen så var jag och min storebror på dagis och hadde det roligt, och eftermiddagen började nalkas och som varge udda Ferdan så kom pappa och hämtade oss ifrån dagis. Vi gick då hem till pappa och lagade mat och gjorde Milkshake´s! Jag minns speciellt när vi gjorde Milkshake´s. Jag och min storebror satt på den gamla Silvriga diskbänken i pappas kök och pappa plockar fran ingredienserna. Blandar bären och glassen och mjölken i mixern och slår på. Några sekunder senare han vi en färdig milkshake i glaset.  jätte gott. Vi ahn inte äns dricka upp innan det Ringer på dörren.Mamma står där med hat i blicken. Hon skirker och gapar och slänger saker. Hon menar att det är hennes helg och inte pappas. Pappa står på sig och ber henne gå hem.
Men mamma tänkter inte lämna lägenheten utan oss, det har hon gett sig fan på.
Till slut så kommer mamma in i Köket och tar en utav pappas köksknivar och riktar mot pappa. Då jäklar tänder pappa till och Knuffar ner henne på golvet. Hon tappar kniven och pappa tar upp henne. Han slänger henne hit och dit. Jag och min bror sitter som snälla hundar i Sovrummet och dricker vår milkshake. Efetr en stund kommer mamma in i rummet med spräckt lärr och det rinner blod överällt i ansiktet. Hon tar mig i handen och ber oss följa med henne. I samma Sekund kommer pappa in. Han tar henne, Lyfter upp henne och slänger henne in i hans Garderob med Spegeldörrarm Speglarna går sönder och skärvorna ramlar ner på mamma. Två ,stpra, ljupa,öppna sår. ett på låret och ett i huvudet!
hon ringde efter ambulans och dom hom ganska fort! .hon fick sy men fick även veta att det var värre än man trott. hela skallbenet hade spruckit!!


lite av mina erfarenheter!!

Xist, Hur tänker ni??

Jag funderer på att åka på xist imorgon i deras nya lokalen på Rindö. Men jag kan inte förstå hur dom tänker. Det öppnar kl:13.00 och håller på till 14.30, altså i 1timme och 30 minuter. men bara resan dit e på över 2 timmar.  :O
Och dom värkar ju inte häller ha tänkt på att anpassa tiden till bussarna. har skrivit ut tidtabeller från sl. 

För att vara där till kl:13 när det öppnar, så att man inte spiller någon tid:

 

Ta tunnelbanans gröna linje 17 från Kärrtorp mot Åkeshov.
Den går från Kärrtorp 10:20 
och kommer till Slussen 10:31.

Vid Slussen byter du till tunnelbanans röda linje 14 mot Mörby centrum.
Den går från Slussen 10:39 
och kommer till Tekniska högskolan 10:49.

Vid Tekniska högskolan byter du till blåbuss 670 mot Vaxholm.
Den går från Tekniska högskolan 10:55 
och kommer till Söderhamnsplan 11:38.

Vid Söderhamnsplan byter du till buss 688 mot Oskar Fredriksborg.
Den går från Söderhamnsplan 11:55.
Du är framme vid Rindö hamn ca 12:15.

Restid 1 timme och 55 minuter.


Trevlig resa!


Eller åka en senare så slipper man vänta i 35 min, men då missar man 25 min!

Ta tunnelbanans gröna linje 17 från Kärrtorp mot Åkeshov.
Den går från Kärrtorp 11:20 
och kommer till Slussen 11:31.

Vid Slussen byter du till tunnelbanans röda linje 14 mot Mörby centrum.
Den går från Slussen 11:39 
och kommer till Tekniska högskolan 11:49.

Vid Tekniska högskolan byter du till blåbuss 670 mot Vaxholm.
Den går från Tekniska högskolan 11:55 
och kommer till Söderhamnsplan 12:38.

Vid Söderhamnsplan byter du till buss 688 mot Oskar Fredriksborg.
Den går från Söderhamnsplan 12:55.
Du är framme vid Rindö hamn ca 13:15.

Restid 1 timme och 55 minuter.


Trevlig resa!



Sen får man även räkna med 10 min att gå från bussen!!    :S


Får se om jag åker dit, får jag sällskap  på resan så åker jag, men jag kommer nog inte att sitta 2 timmar på en buss utan att ha någon att prata med, så om du ska dit och vill ha sällskap så kan vi ju åka tillsamans!!   x)


lite bilder!!



Felicia har ätit gröt!!



Min glada snorunge!!



Min söta ängel!!

Tisdag med sussie!

Idag så var jag med Sussie i Stan. vi mötes i Slussen kl:10.30 och sedan åkte vi vidare in till stan. vi gick i lite affärer och kollade lite. och Sussie shoppade loss på Apoteket, hon köpte typ massa salver och halstabletter och skit! Sen åt vi på Mc donalds som vanligt oc Sussie fick en råååå brugare. skit äckligt!!

Efter vi var klara med allt vi skulle göra inne i stan så drog vi vidare till Gamla stan. jag skulle dit och kolla lite priser på tatueringar. allt som allt så skulle det att kosta 1500 för mina fyra som jag vill göra!! de e ganska så bra pris!!   x)
sussie ville oxå göra en...i nacken typ, den skulle kosta 750kr.

När vi var klara att kolla priser så var vi  skkiiiitttt kissnödiga och letade som galningar efter toa.   Det e inte lätta att hitta toa som barnvagnarn dår in i i Gamla stan asså!! Men tillslut så fick vi tjata oss in på Toaletten som tillhötde Museet på stortorget!! Hon som vi frågade sa att den bara var för deras besökare. men när vi tjatade och sa att vi var tvugna att byta blöjjor så fick vi tillslut låna den iaf!!

Efter blöjjor bytts och vi fått kissa så gick vi till ANT,  Sussie skulle köpa en ring till sin läpp och jag skulle köpa en platt kula till min Smiley. min lilla lilla kula kostade fan 100kr, sjukt dyrt!! men de  det nog värt!! den e ju snygg!!

Juste sen har jag ju beställt kläder från laredoute som har kommit!! jag köpte 3 linnen och 2 beddset!!


Jag i mitt svarta hår!!!





Mina linnen jag köpte på laredoute.


Måndag!!

Idag när felicia vaknade så var hon inte varm längre, och inget snor rann!! skönt!! Men hostan e kvar! Det blir att ta det lungt i dag med så att felicia får återhämta sig ordentligt innan vi träffa folk igen imorgon. Då ska vi träffa sussie och Theo igen!!1  x)    Vi ska ses i stan och fika. sen så ska jag gå till ANT i gamla stan och kolla lite prisen på tatueringar och peircingar.   x)  ska bli kul att få lite socialt umgänge igen efter att bara legat hemma och varit sjuk!!  :P

Sen på onsdag e jag ledig!! så om någon vill träffas då så kan ju vi ses och så!! :P

Och på Torsdag så har jag bjudit hem alla mammorna från mammagruppen på fika.... Hoppas alla kommer, Vore kul!!

Sen e det dags att träffa sussie och theo igen på fredag, då kanske hon ska komma hen till mig och äta middag på eftermiddagen oxå!!

Full Späckad vecka!!    x)


Jag har bestämt mig för att bli blodgivar nu!!   Jag har kommit fram till att det är facktist viktigt.   Man räddar liv och kan faktist till och med rädda sig själv!!
så jag ska ringa till någon blodcentral idag och fråga lite angående de!! :P

Söndag!!

Imorse vaknade vi kl:04,25 av att felicia var vaken. Jag gick upp och skulle ge henne mat, och märkte att hon var sjukt varm. Hon hade 39.8 graders feber!!!! Hon fick mat men vägrade att somna om efter det! så vi gick och gav henne Alvedon. men hon ville fortfarande inte somna om. Hon bara skrek och skret och skrek. Ingenting hjälpte!!!
Vi försökte kolla på TV med henne.... det ville hon inte... hon ville inte häller: Äta, sova,sitta, stå, ligga och hon ville absolut inte att vi bar henne!!    :S    Näsan rann och ögonen rann  och hon var jätte hostig!!
Jag tyckte så synd om henne!! Jag ringde till slut Vårdguiden. Dom sa att det kunde vara en Öroninflamation och bad oss kontakta våran vårdcentral!  
Jag har ju kontaktat våran vårdcentral förut men då har Felicia varit för liten för att vara där ( gränsen e 6 mån).
Och nu e ju Felicia 6 mån så jag ringde dit för att boka en tid!  Men...
.. Dom sa att vi inte var välkomna eftersom att dom inte hade resurser för så små barn som henne!  :S
WHAT??? tänkte jag!!  dom sa ju förut att ...., Åhh, jag blir galen!!
Så jag la på och ringde runt till andra centraler som var söndasöppna! Tillsist så fick vi en tid på Vårdcentralen på Bromma plan!!    :S   Så kl:13.15 skulle vi vara där!!

Läkaren sa att det bara var en vanlig förkylning och att det inte var någon fara!!  Han sa oxå att han tyckte att dom på våran vårdcentral var konstiga eftersom att alla vårdcentraler ska ha en gräns på 6 mån! Vi var välkomna tillbaka om vi var tvungen att åka till vårdcentralen igen!!  :P    det var snällt tyckte jag!!   xD

Efter läkarbesöket så åkte vi och handlade lite på coop forum!!   Där handlade vi: Ersättning, Dusch-tvål,bröd, Hårfårg och rakhyvlar!!    xD

Nu läklar blir det Svart hår och Hårfria ben!!   x)  hhahahahaha!!   HETT, HETT, HETT!!!

Nu sitter jag i soffan med datan i knät och Flicia e i Ronnys knä i en av dom nya fotöljerna och gråter!! Det e så synd om henne!!     x/
Jag skulle så gärna byta med henne om jag kunde!! Guu, jag älsker henne asså!!


Bilder på håret och benen och felicia kommer sen!!

Mer läsare!!!!

Nu får ni skärpa er!! jag tycker att der e allt för nåra som läser min blogg!! ni får ju tipsa era kompisar om mig och länka mig i era bloggar!!    xD
Detta duger inte... vad ska jag göra sör att få fler besökare?!?
Roligare än såhära kan jag bara inte vara!!! i så fall känns allt bara på målat och dumt!! ska jag ha med mer mode eller??....... skit tråkigt, alla har ju om mode på deras bloggar!!  asså jag e ju hyfsat bra på att sminka så jag skulle ju kunna få in ett smink tips lite då och då. Men jag tycker att de e så tråkigt när det redan e typ 20 tusen som har om smink på deras bloggar!!
Det ända jag vill e att få fler läsare!!

Hur fan kan Blondinbella ha så jäkla mycket besökare... bara för att hon har blivit antasttad.. det är det många som har men dom får inte lika mycket uppmärksamhet som henne. jag då?? jag ha flyttat runnt hela mitt liv och blivit misshandlad... e inte det intresant???   men jag har inte alls så höga läsar sifror som hon har!!

Fattar inte hur man ska få sig lite fler läsare!!


TIPS????

RSS 2.0