hej dååå........

........ till Felicias farmor och farfar ock deras hund zorro som åkte till deras hus i Spanien idag! Dom ska vara där i 3 veckor, Fatta vad skönt!! Jag vill oxå dit!!   Fan vad jag längtar efter att åka utomlands.
Alla åker ju utomlands... i somras åkte pappa och brorsan till Grekland,Sen bara rasade det...
..Fia åkre till..någonstans, Ronnsy föräldrar åkte till spanien.. då med och ronnys ena bror följde oxå med då med hans barn, Elin åkte utomlands, Amanda åkte till först findland, den till typ grekland och sen till thailand, och ronnys andra bror åkte till thailand över julen.
Men jag, jag får aldrig åka utomlands!!     :*(

Jag skulle så gärna bara åka till ett varmt land och lägga mig ner på en handuk på stranden och sola. bli brun och snygg. bada med felicia och kolla på marknader och så klart PRUTA!!    xD   Allt det som hör till att vara utomlands.
Dricka vatten på flaska och gå ut och äta. hyra en bil och utforska områden!! ta med sig en kamera och Plata överallt!! och hitta kusliga ställen att dagdrömma om!! jaaaa, allt!!

FFYY FAN VAD SKÖNT!!Ronnys föräldrar ska fan vara lyckliga som har det så bra att dom åker till spanien typ 4-6 ggr på året!!

Kommentarer
FREIJAS MAMMA - Caroline.

Haha Zorro hette ju Sussies katt hon hade förut ; )Blogg: http://freijasmamma.blogg.se/
2009-01-31 @ 15:38:07
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0