Måndag!

Idag så var jag & felicia i Handen och träffade mina kompisar Rebecca och Viktoria och deras underbara barn! Det var jätte kul att träffa dom, Victoria har jag inte träffat på typ 3 år så det var jätte kul! När vi satt på Mc donalds så kom min bror förbi oxå "snopet"!   :o   Han var med skin tjej Tess. dom var där och åt och sedan så skulle dom kolla lite affärer och så. Vi mötte dom en gång till när vi var på BR och handlade lite leksaker. då så skulle dom in och handla LEGO och gå hem och bygga med    :S  "Kul!"
Vid halv 3 tiden så var det gags att vinka av och bege sig hem. När jag satt på tåget så smsade Jennifer och berättade att hon hade mött victoria icg rebecca och så, så hon undrade när det var hennes tur att träffa mig..... Snart gumman, jag lovar! Kul att hon smsade iaf!!
Nu sitter jag hemma och smsar med Sussie som jag ska träffa imorgon i sickla.               :P
och Felicia har bajsat på sig jätte mycket!!      :S
På onsdag eller Torsdag spå ska jag och sussie filmas av hon på svt 2, om det inte blir på onsdag så ska jag träffa Sanna och hennes kompisar, dom ska filma och intervjuva mig.. (skolarbete).. angående att avra ung mamma!!  Ska bli kul!!         :P


Bilder från handen!!

Rebecca och hennes lilla mmyy!!

Victoria och hennes vincent!

Rebecca lånar Vincent och håller i, och My klappar på honom!Bilder på när Felicia bajsade på sig!!


Kommentarer
Rebecca

Hehe, tack för idag gumman, det var riktigt skoj att ses igen :)Blogg: http://myzansmamma.blogg.se/
2009-01-20 @ 03:15:40
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0