Nyårsaffotn!!Igår var det nyårs affton och Felicia var finklädd från topp till tå! Hon hade en svart och silvrig klänning som hon fick i julklapp av ronnys bror patrik och hans familj.
Först på dagen så var jag och ronny och Felicia och åkte bil och upptäckte lite nya ställen här uppe. och Vi kom till Färila, det är en liten liten by med en Ica itt fik och t grillar typ. Där stannar vi och handlade Blöjor och öl!!
Sedan så åkte vi till Järvsö för att fika på Lill babs caffe` men när vi parkert och gick in och skulle ställa oss i kö så såg vi att det var ett helt gäng med Förståndshandikappade, så vi skulleinte få plats att sitta någonstans att fika så vi insåg att det bar var att vända om och skita i att fika dår. Så vi åkte hem till stugan istället!
 

Senare så blev det Mat , vi åt laxmacka till förrätt och pasta med skaldjur till varmrätt och brullepudding till efterrätt!! det var skit gott!!  xD
jag och ronny hade köppt racketer för 300 kr som skulleskutas upp vid 12 tiden. Felicia hade somnat då och vi ville inte väcka henne så jag,ronny,svärmor och svärfar gick ut och sköt upp dom och skålade och jag och ronny tog en nyårscigg!!

jag och Felicia på nyår, felicia var finklädd!!Jag och Felicia på nyår!!

Felicia e nyårs fin!!Kommentarer
FREIJAS MAMMA - Caroline.

Ja vi hade de super trevligt. Jag kommer ner till Edguy konserten den 3 Februari. Freija ska vara hemma med sin pappa då.Blogg: http://freijasmamma.blogg.se/
2009-01-01 @ 17:49:01
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0