Söndag!!

Idag trodde ja att det skulle bli en slappadag hemma, kolla på tv och mysa. Men det blev det inte!
Kk:10.20 ringde det ifrån SÖS och dom hade hittat jätte mycket bakterier ifrån urinprovet som vi lämnade in i fredags så dom var lite oroliga och ville att vi skulle komma in igen för dom trodde att det kunde vara en Urinvägsinfektino iaf!
så vi åkte så klart in till SÖS! När vi kom in så kollade don tempen och så, Hon hade ingen feber!
Sen så ville don att jag skulle försöka få i henne så mycket dricka som möjligt så att hon skulle bli kissnödig och så att hennes blåsa skulle fyllas. Dom sa att jag skulle sätta in ett papper i hennes blöja oxå för att vi lättare skulle kunna se om hon kissar. Efter ett tag så kom en sköterska och lädde in oss i ett rum, Han sa att han skulle köra in en sån dära spruta i magen igen. Den skulle gå igenom magen och in genom Urinblåsan och så skulle dom ta ut kiss för att få ett säkert Urinprov. Men det gick inte denna gång häller så vi fick gå runt med henne i våran famn utan blöja med en mugg under hemme som hon skulle kissa i. Skulle blo jäkla jobbig om hon skulle ha bajsat, då hade vi onte varit så mysiga. Efter ca 40 min så kissade hon jätte lite, men det räckte för ett prov.    xD
Det skulle ta ett dygn innan dom fick något resultat så vi fick åka därifrån efter det!!     xD
efter det så mådde felicia så pass bra så att vi åkte till ikea för att kolla på vardagsrumsbord! Vi hittade två som var fina. två vita, en med vit glasskiva och en som bara var vit med en hylla under!    xD   så vi ska fundera lite, och kolla på andra ställen och se vad vi hittar som e fint!!
Nu sitter vi och kollar tv och dricker lite Te   xD
felicia e jätte trött men vägrar att sova så ronny går runt med henne för att hon till sist ska somna... Det gör hon alltid!!
Sen när hon somnat så e det dgs för oss att oxå gå och lägga oss för vi ska upp tidigt imorgon. Ronny ska jobba och jag ska träffa sussie i slussen kl:10.00. Vi ska åka till Gustavsberg och handla lite saker!
där fins en secund hand affär som man kan lämna in barnkälder till och så får man 50% av det som kläderna säljs för att handla andra kläder för där!! Jätte bra!!   :P
så jag har fått lite sålt där så vi får se var de e för fina saker jag hittar. Det e bara snygga kläderdär, ser ut som om dom knappt e använda!    xD

Min lilla sjuka Felicia!!

Kommentarer
Nicole - 19 år och mamma

Jag har hittat en mamma affär som säljer begagnade mammakläder och amningskläder :) ligger i Rådhuset. Det är en jättesmart tanke :)

Ja absolut, ska du till nya Xist i Frihamnen/Värtahamnen?Blogg: http://nicoleb.blogg.se/
2009-01-25 @ 23:03:35
Carro

Jo det är mycket bättre=) Känns jätte skönt!

Ne men stackars lillan då=( Usch va jobbigt=(

Skönt att febern är borta iallfall! Så jobigt när dom små är sjuka eftersom dom inte kan säga vad som gör ont osv=(

Håller tummarna för att det går bra imorn!Blogg: http://curu.blogg.se/
2009-01-25 @ 23:14:15
FREIJAS MAMMA - Caroline.

Hur mycket fick ni sålt för? Du och Sussie? : )Blogg: http://freijasmamma.blogg.se/
2009-01-26 @ 21:26:58
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0