hittade inlägget!!

buss olyckan

den 11 september åkte jag buss, han som körde måste ha varit full för han körde som en knarkare. vid skanstull så svängde han, det var så tvärrt så att en tant ramlade och strax där efter så välte min barnvagn, felicia flög ur vagnen och jag slängde mig efter henne för att försöka fånga henne. jag var inte tillräckligt snabb så att hon slog i golvet. Felicia började gallskrika och jag blev jätte orolig. han som körde bussen frågade inte hur det gick ellar någonting även fast att det var hans fel. HOR JÄVEL!! jag var jätte orolig att Felicia hade slahit sig hårt så jag gick av vid Rosenlund och sprang upp med Felicia till Barnakuten på södersjukhuset. jag bara grät och grät. någ jag kom in på Akuten så tog dom hand om oss direkt. dom undersökte henne och tog prover. efter tre timmar så kom dom till oss och sa att det inte såg ut att vara något farligt. så vi fick åka hem. på kvällen värkade Felicia jätte Loy och bara sov hela tiden så jag var skit orolig . jag ringde till Sjukvårdsupplysningen typ 100 ggr. men dom sa att det inte var någon fara så längen hon var kontaktbar och inte spydde. jag har nu gjort en polisanmälan och en anmälan hos SL. här även gjort en anmälan hos Trygghansa efter som att både hon och jag blev skadade!


fast att vi blev ju skadade märkte vi i efterhand.. felicia blev ju platt på ena sidan av huvudet då hon slog huvudet mot dörren på bussen. men inget värre hände henne. medans jag har problem med mina handleder fortfarande efter att jag landat konstigt när jag flög efter felicia. jag kan knappt stödja mig på mina handleder utan att typ ha så ont att jag vill gråta. har varit tvungen att gå hos sjukgymnast och få handledsstöd och skit.
så så e det.   typ samma sak som hände dom.

Kommentarer
Jenny

fattar inte varför politikerna vill att man ska åka buss å tåg å så.. när dom inte kan köra lugnt.. här i halmstad kör dom också som galningar..

är glad över att jag har bil å körkort så jag kan köra själv.. billigare också.. är ju svindyrt å åka buss..Blogg: http://jenny1981.blogg.se/
2009-07-07 @ 14:36:46
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0