inget med sälj!!

Nej nu får det fan vara nog.. orkar inte med att min arbetsgivare hatar mig och hackar på mig hela tiden. visst jag e dålig på att sälja ... men det e andra som e det oxå .. hacka på dom med.
idag vid lunch så stod jag och pratade i telefonen... på lunchtid. då kom han fram till mig och bad mig att lägga av. e han störd?!  han sa att jag inte skulle snacka i telefon på arbetstid. då ifråga satte jag honnom och sa.." men man har väl lunch i en timme?" eller?
jo sa ju han då . men han tyckte ändå inte att jag skulle prata i telefonen. sen när han fick slut på argument om det så hoppade han på nästa sak. och nästa och nästa. han sa att han hade sett mig sitta och röka hela dagen och att jag inte alls jobbade, fast att jag har slutat röka. hahahaha
han hittar ju bara på. sen så har ju jag fått avfall. allså så får jag betala burkar som mina arbetsgivar gömt att skriva in i deras gerister.
jag tar inte mer. jag tar inte mer skit snack. och jag står inte gratis en 8-9 timmar 3 dagar i veckan. och tänker absolut inte betala för att jobba.
inget mer sälj för mig. jag säger upp mig!!

Kommentarer
RONJA

Hejsan! Haft en bra Tisdag?

kram :DBlogg: http://septembre.blogg.se/
2009-07-14 @ 23:00:01
Caroline.

Vad jobbigt med en sådan räv till chef! Anmäl honom.Blogg: http://freijasmamma.blogg.se/
2009-07-15 @ 12:59:58
RONJA

sv: jode är fint här! :dBlogg: http://septembre.blogg.se/
2009-07-15 @ 16:27:11
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0