jobbaaa!!

jobbade idag´. blev skit arg när jag kom till jobbet. min arbestgivare tog in mig på kontoret och ville snacka. Han hade räknat på burkarna och räknat ut att jag hade sålt 5 burkar... med tanke på hur många burkare jag hade kvar och hur många burkar jag kviterat ut. men enligt hans register så hade jag enbart sålt 3. .... vilket e skit snack. för jag vet att jag sålt 5. jag rabblade upp vilka ställen och när. men han sa att han inte viste om´det var ok. han skulle kolla upp lite och så och om det inte skulle lösa sig så skulle jag vara tvungen att stå för dom burkarna... vilket e helt sjukt!!
vi får hoppas att han tar fram rätt fakta!

vi stog i Fruängen idag och det var helt GALET!!   systemet fanns ju dära... så en massa full-gubbar!  :O och som alltid så dras dom till mig.. helt KNAS!! asså , jag vet inte... men det var säkert 8 st som höll på och försökte flirta med mig.. jag blev GAALLLEEENN!!!
en gubbe försökte krama mig och jag bahh..... NNEEEJJ!!!
och en annan gubbe kom fram till mig och sa att jag var vacker som en gudinna och frågade mig vad jag skulle göra ikväll. och en annan kom fram och ville bjuda på ÖL.. ... Jag fattar fan inte,... varför e dom ALLTID på mig??
ja ja , vad gör man.??!!

skit jobb!!

äckel gubbar ... fy fan!

Kommentarer
Din svärmor

Kontakta handelsanställdas förbund om din arbetsgivare kommer med falska påståenden. Du ska se att det här är nog ett mönster som denna arbetsgivare kör med. Tycker att du ska sluta innan du går där i från med en skuld och har arbetat gratis i flera veckor. Anmäl din arbetsgivare till Handelsanställdas förbund om du måste betala för burkarna. Detta måste vara olagligt plus att du inte får betalt dom två första timmarna på morgon genomgången.Samt att din arbetstid överstiger 40 tim/vecka utan övertidsersättning. Helt sjukt.2009-07-10 @ 19:14:22
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0