Måste folk vara såna RÖVHÅL??

Fick en komentar idag som jag bara stör mig på!!


Anonym om sorry !!:
det är fan inte synd om dig! du kunde tänkt på allt detta innan du födde ut en jävla unge!! sluta klaga lär dig stava!Svar till dig!!
Jag har inte sagt att det är synd om mig och jag vill inte att folk ska tycka det häller. Men jag skulle bli glad om någon hörde av sig och sa att dom hade en bekant som hade en lägenhet eller liknande som jag kunde hyra. Och Felicka är ingen "JÄVLA UNGE", Hon är mitt allt. Föräldrar separerar och det händer nästan alla förr eller senare i ens liv. Du vet inte vad du snackar om. om du ska vara så på och berätta för mig hur jag ska vara och hur jag ska utföra mitt liv så kan du växa upp då och inte skicka AMONYMT!!
Stå för fan för det du skriver!!
och om du tycker att jag inte kan stava......... så behöver du inte läsa min blogg. Jag tvingar ingen att läsa den. så HEJ DÅ!!!

Kommentarer
Johanna

Det roligaste är ju att folk som skriver elaka kommentarer är alltid "Anonyma", så de vågar aldrig stå för vilka de är.Jag tycker iallafall att du har hamnat i en hemsk sits som du absolut inte förtjänar. Jag hoppas allt löser sig, lycka till <3Blogg: http://joylee.blogg.se/
2009-07-01 @ 17:08:18
Anonym

Jävla idiot! Alltså den som skrev kommentaren. Och att kalla ett barn för jävla unge borde göra att personen förbjuds att kommunicera och umgås med andra människor eftersom han/hon fullständigt tycks sakna empati. Barn är det absolut bästa som finns Vilka sjuuuuuka mäniskor det finns. suckNu får vi bara hoppas det löser sig för dig med boende och allt!2009-07-02 @ 19:24:35
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0