sorry !!

Sorry att jag inte skrivit så mycket på sista tiden men det har varit så mycket skit. Jag söker nytt jobb men jag jobbar fortfarande kvar på det gamla. Jag har nu jobbat 1 vecka men det jobbet och har enbatr känat in 300kr typ.   Jäkla piss jobb.
Och Ni vet ju att jag bor i Sundbyberg hos En kompis, Där får jag inte längre bo kvar så jag har jäkligt struligt nu med att hutta ny lya. Jag har ringt till soc och kollat vad dom kan hälapa med, men dom säjer ju lika som innnan. att dom inte kan hjälpa mig med så mycket. dom säjer att jag ska söka en lägenhet och sedan när jag har fått en lägenhet så ska jag söka försörjningsstöd och se om jag får det bevilljat!  Det är ju sjukt. jag som inte har någon inkomst. kan dom inte kolla upp sånt innan då. För om jag inte får försörjningsstöd sedan så står jag där med en lägenhet som jag inte kan betala och då hamnar jag hos kronofogden istället.
Dom tänker ju inte på att snart sätt. sen så är det oxå svårt att hotta någonstans där man får bo inneboende med sin dotter. Vilket oxå är ett stort problem. för jag tänker inte släppa Felicia så att Ronny får ha henne hela tiden. Även fast att jag vet att hon har det bra hos ronns så Vet ju jag oxå att hon behöver sin mamma och jag skulle inte kunna leva uten henne i min närhet så ......... allt känns skit.
om jag bara hade att bättre jobb med FAST inkomst så hade allt varit så sjukt mycket lättare.
Jag vill bara lägga mig ner och gråta. Och inga föräldrar har man att bo hos häller. min mmma är ju fucking knarkar as och min pappa bor ju på tok för långt bort. jag skulle aldrig få ta med min felicia ner dit och bo för ronny och jag skulle aldrig kunna bo så långt ifrån felicia häller för den delen.
Vad gör man när man sitter i den hära tokiga sittsen som jag sitter i??
Jag har ev någonstans att ta vägen im Augusti. men man måste ju ha någonstans att bo tills dess oxå.
fan fan fan fan!

Kommentarer
Anonym

det är fan inte synd om dig! du kunde tänkt på allt detta innan du födde ut en jävla unge!! sluta klaga lär dig stava!2009-07-01 @ 13:04:18
Tessan

Försöjningsstöd kommer du att få i alla fall.. så det är ingenting som du ska oroa dig över.Lycka till med allt!Blogg: http://mittlivmedfoto.bloggagratis.se
2009-07-02 @ 06:47:35
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0