det var Fan inte igår!

Jag berättade ju för någon dag sedaqn att mamma hade ringt till min pappa och att jag fått nummret av pappa till mamma. Jag skickade ett sms till mamma för typ en vecka sedan och hade inte fått något svar.
Men Igår så ringde hon mig.    xD
Hon ringde mig och vi pratade ganska länge. Vi pratade om att vi tyckte att hon skulle komma upp och hälsa på mig och felicia. Och vi pratade om hur jag var som liten och om allt öjligt.
Det var ju inte igår man pratade med mamma. Trots allr hon har gjort så känner man att man måste ge henne en chans till. Hon är ju Mormor nu, hon måste ju komma upp och hälsa på sitt lilla barn barn.
Jag skulle tycka att det var trevligt om hon kunde komma upp i sommar och hälsa på oss, så hon får se hur vi bor och så att hon får träffa Felicia och Ronny.
Hon har faktist aldrig träffat Ronny, hon har bara pratat med honom i telehon för typ 2-3 år sedan och då var hon Påverkad.
Så jag blev glad och lite chockad igår!!Bilderna är typ 4 år gammla. det är mamma och hennes Hund!

Kommentarer
Sofie

Vad roligt för dig gumman :) Hoppas verkligen att hon kommer upp till er snart och att allt går bra. Verkligen synd att hon har/håller på som hon gör/gjort. Hoppas att hon på nått sätt lyckas komma ut skiten helt och börjar leva normalt och att ni blir som mor och dotter. Hon ser verkligen snäll ut på bilderna. Håller tummarna för dig/er :) <3Blogg: http://sofieduunder.blogg.se/
2009-06-08 @ 21:52:37
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0