För varmt för Felicia!

Vqad ska jag göra? felicia har ju feber och så. Hon jag pratade med på sjukvårdsupplysningen sa igår oxå att det bara e braq att vara ute fast att hon har 39.9 i feber och e jätte varm. Så jag ska ut med henne idag. alla kommer tycka att jag är knäpp. För felicia ska bara ha blöja på jsig. Som hon på sjukvårdsupplysningen hade sagt att hon skulle ha!
Men men, Dom qsa aqtt febern borde ha gått ner idag iaf, så jag ska anart ta temp på Felicia. Sedan så ska vi ut i vädret! 
Jag ska inte träna idag för man får inte lämna in sjuka barn på barnpassningen. Vilket jag hattar till 100%.
Sen så kan det ju kanske inte vara så kul för felicia att vara hs andra när hon är sjuk! Hon är ju så mammig när hon är sjuk!
Men Käns det inte konstigt att bara ta på barnen en blöja? Jaqg tycker att det känns jätte knäppt! jag vill ju iaf haq på henne ett linne.
Jag ska nog iaf ha med mig en klänning eller så. om det skulle vara så att hon börjar frysa. 

Många mammor skulle åka till Eriksdalsbadet idag och bada. Skulle ha varit kul att följa med men det går ju inte då. Sill ju inte snitta dom andra små skruttarna. Sedan så skulle vi ju åka till Khadra idag och Byta lite kläder med henne, och det blir ju inte häller av eftersom att vi inte vill smitta dom.
En sak som vi ska göra är att vi ska åka till ett BABYLAND. vi köpte ett solskydd till barnvqagnen dära igår. men det värkar som att del låg fel storlek i fodralet för när vi kom hen så var den asa stor. så vi ska åka och byta den!


Kommentarer
Jenny

måste vara väldigt jobbigt för felicia att ha feber i denna värme...

ge henne mkt vatten å klart du kan ha ett tunt linne på henne.. tror inte det gör någon skillnad värmemässigt.. hon sitter ju i sin vagn under parasoll i skuggan så ta du på henne ett linne..:)Blogg: http://jenny1981.blogg.se/
2009-06-01 @ 09:19:15
mammagladh - sååå upprörd

Luftiga solskyddskläder kanske kan vara något? Då får hon skydd mot UV-strålar och det är inga värmande kläder.http://mammagladh.blogg.seBlogg: http://www.babymind.se
2009-06-01 @ 16:08:27
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0