sorry!!

hej hej alla kära läsare, just nu så kan det vara så att jag inte skriver så många inlägg i bloggen eftersom att jag har lämnat in min data som jag fått ifrån skolan eftersom att det är sommarlov. men jag ska försöka att blogga så offta som jag bara kan. Hoppas att ni inte blir besvikna på mig. 
men innan så kanske jag ska berätta lite om vad jag har gjort dom senaste dagarna.

Igår så fick jag sommarlov, jag och monalisa oh khadera var dom ända som var i skolan ifrån våran klass, vilket jag tyckte var lite synd. men men. tyckte faktist att man kunde ha kommit på avslutningen. Efter avslutningen så drog vio hem till mona lisa och drack ett varsit glas vin och sedan så drog jag hen ganska så tidigt pga vissa omständigheter.

jag och khadera, mona lisa och monica är inte riktigt överäns för tillfället, vilket jag tycker är mycket synd eftersom att jag gillar atta dom tjejerna sjukt mycket. Men men, jag ska ringa Monica någon dag snart och prata med henne. för jag vill absolut inte att folk ska ha sne bild av mig och vill absolut inte vara osams med henne .... och inten av dom andra häller.
Monica har jag inte sett på ett tag nu och jag saknar henne fakttist. Like here!!

ja ja.. det var allt för mig än så länge..
puss på er


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0