student mottagning!

idag har jag klätt upp mig i den fina klänningen som jag fick av Monica som hon hade köpt till mig när hon var i LA. Jag har på mig den och ett par svarta glansiga leggings och ska snart sminka mig och fixa håret. Felicia ligger just nu och sover och Ronny har åkt till jobbet för många måna timmar sedan.
Kl: 11.00 ska jag vara i stan och försöka komma på någonting att köpa till Sanna som tar studenten. Om ni har några förslag så berätta gärna.Ronny sa att man skulle köpa någonting roligt, att det är skoj saker man ger bort när någon tar studenten. Men jag vet inte.
sen vid 12-12,30 blir det dags att börja röra sig till Sundbybergs Kyrka, där deras utspring skall vara vid 13 tiden. sen när utspringet är slut så är det dags för Sanna att Åka släp. Och under tiden hon gör det så Åker vi hem till henne och vänraqt på att hon kommer.
När sanna kommit sen så antar jag att det blir Fika eller mat henna hos henne och så klart paketöppning. Sen antar jag oxå att det bjuds på dricka hemma hos henne. Så jag ska nog kanske unna mig ett glas eller något. Ska inte alls dricka mycket eftersom att jag har lilla Felicia med mig. Jag är egentligen emot att dricka mär barnen är med. Men på en Studentbjudning så är det väl oki att ta ett glas???!
Det blir nog ingen lång kväll eftersom att jag har med mig Felicia så jag måste nog gå vid 19 tiden ellerb något.
Hoppas att det inre Regnar så mycket utan att det blir ett ganska så oki väder.


Jag ska nu försöka sminka mig uneder tiden felicia sover!!

Kommentarer
Anonym

det är klart att du får ta ett glas bubbel....men det är inte okej att <KRÖKA dvs mer än 3 glas om man har en liten!gå in på liveit.se där har de roliga presenter....2009-06-05 @ 10:55:20
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0