2 dagar kvar till papppii kommer!!

om två dagar kommer min älskade pappa upp och hälsar på mig och min bror daniel. Min pappa han betyder oerhört mycket för både mig och min bror. Han har väkrligen känpat från en knarkande uteliggare på gatan, till en underbar pappa som alltid ställer upp för en i både vått och torrt. Han är nu såm både en mamma och pappa för oss. Han bor nere i Norrköping s vi syns ju inte varge dag, emn han kommer upp så offta som han kan för att träffa mig och min bror med även lilla Felicia. xD
Jag tycker att det är ganska jobbigt att jag bor så långt ifrån min släkt. jag skulle så gärna vilja att dom var mer delaktiga än vad dom är. men det är svårt när jaqg bor i stockholm och mer än hälften av släkten bor i Norrland och rästen bor söderut. :S.
Men Pappa försöker värkligen, så fort han har lite pengar över så försöker han att komma upp till oss. Mamma är det lite värre med. Min mamma har ju precis kommit ut ur Fängelset. Hon kom ut i Frebruari eller Mars. och hon har aldrig träffat Felicia, aldrig äns pratat med henne. Hon och jag skickade brev till varandra när hon satt inne. och jag skickade bilder på Felicia. men sen när hon blev släppt så är det som om hon har gått upp i Rök. som vanligt !!
Vilket jag tycker är tråkigt. Tråts allt hon gjort mit mig och min bror så vill jag ge henne fler chanser och vill att hon ska visa att hon kan vara mormor till felicia.

ja ja, pappii, visar iaf intresse, vilket jag är lycklig för. Och på Tisdag så kommer han upp och min bror ska jag ju oxå få träffa, xD
Min bror bor oxå här i stockholm, men har har alltid så mycket för sig hela tiden så han har nästan aldrig nån tid att ses. Men på Tisdag så har han tagit sig tid, vilket är kul!!

hoppas att allt blir bra med den dagen och att det blir fint väder!! xD


detta är min bror. (hittade ingen bild på pappa på denna data!!)

Kommentarer
Emma Lindgren

sv; haha, jajuste :)

Jag kommer inte riktigt ihåg vad det hette, men låg utanför sala så kanske hette något som sala ridkollo eller nått liknande..

Men jag delade stuga med tre tjejer, två från mitt dåvarande stall (Fatou och camilla) och sen en tjej som är så läskigt lik dig och hette Petra..

Men jag har för mig att jag brevväxlade med henne efteråt.. och det kanske du skulle kommit ihåg om det var du? :b

var så läskigt att ni såg likadanna ut och också hette petra :)Blogg: http://fyfanemma.blogg.se/
2009-05-17 @ 22:00:13
Emma Lindgren

haha,jaa... om du hittar det vore de ju kul och se ;) släng in en kommentar eller så omdu hittar de och lägger upp bilden :)Blogg: http://fyfanemma.blogg.se/
2009-05-17 @ 22:09:51
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0