alla utom jag!!

det känns som att ajja utan jag ska åka utomlands nu. Folk reser hela  tiden nu. till LA, London, mallorca, grekland, spanien, Thailand. mm.  Jag skulle så gärna åka någonstans. men icke!!
Det blir nog "Brun utan sol" denna sommar oxå. Det blir en svensk regnig sommar.    :S  
varför har alla det så himmla kul utan jag. Alla andra går ut och roar sig, Umgås med kompisar, shoppar, reser och en massa. Vad gör jag?????
Jo, jag sitter hemma i min ruttna soffa och kollar på någon tråkig svart/vit film som går på tv, och skriver i min blogg som ändå ingen läser. ja .... sen så kan kaj inte ut och shoppa eftersom att jag inte har några pengar att shoppa för, jag får ju det lägsta i mammapenning, sen så tar jag ju inte häller ut hela dagar. Så jag får bara ut typ 2500kr. det är ju inte mycket att hurra för!!
Jag har nog det tråkigaste livet som finns. Tänk er!!
Att sitta hemma varenda dag, inte ha så speciellt många kompisar att umgås med. Inga foräldrar att gå till och hålla sälskap. Ingen att prata med om saker som är jobbigt. Har inge pengar, har inte ård att köpa kläder till mig själv. Får handla  begagnat om jag vill ha något.
det känns faktist som om ingen egentligen vill vara med mig, det känns bara somm att dom är med mig för att dom känner att dom måste eftersom att dom vet att jag inte har så många vänner! Det känns som att jag inte är värt något. det känns som att Felicia är den enda på hela jorden som faktist tycker om mig/ älskar mig! 
Jag vet att det låter som att jag bara tycker synd om mig själv nu. och vill att alla ska skriva att dom faktist gillar mig. men så är det inte. det spelar faktist inte så stor roll vad folk skriver och säjer. jag känner iaf vad jag känner och det är faktist ingenting jag kan ro för!!

Ne!!  slut deppat, nu ska jag gå till aferen med felicia och kolla om det finns något kul att köpa!!


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0