Återfall!!

ibland så käns det som att man är på väg att trilla tillbaka, tillbaka till den där tiden då allt var SVART! Det har hänt så många ggr att jag sitter i sängen när felicia somnat med en sex eller kniv i handen. Det är inte det att jag är deppig eller vill ta livet av mig. nej, det är som ett beroende.
Ni vet när man har varit rökare länge och slutar. man ser andra som röker och man blir sugen. man tänker på hur skönt det vore att bara ta ett eller 2 blåss. bara att Hålla i en cigg, ta en cigg till kaffet eller efter man har haft sex.
Samma är det med att skada sig själv. det finns ett abstinens kvar.  Bara känslan av hur skönt det igentligen är att rakblader tränger igenom huden, hur vackert det är när bloder kämpar sig fram.
Ja jag vet att ni tycker att det låter sjukt, men alla beroenden är sjuka! Det är sjukt att man kan blo beroende. varje beroende är en sjukdom.
Om jag läser en bok, tidning, hör på radion eller hör på tv om någon som skadar sig själv så känner jag ett sug. Eller när jag är riktigt arg så skulle jag hälst av allt bara vilja gå och slå mig själv gul och blå!
Men sedan så tänker jag på Felicia. Jag tänker på att om någon fick reda på det så skulle ju socialen ta henne ifrån mig med en gång. Det skulle jag aldrig riskera. ALDRIG!!
Och med största sanorlikhet så skulle jag åka in på vård igen vilket jag inte äns önskar min värsta ovän. 
Jag skulle inte klara av att åka in igen, jag vantrivdes så oerhört mycket dära. Specieller eftersom att där jag satt så var det inga avdelningar utan alla satt ihop. Jag var tex granne med en tjej som gick runt och yrade, hon kunde få utbrått och skrek och rev ner allt som kom i hennes väg. hon rev av sig hår tussar. och var ..... psyko rent utav!
sedan s satt jag med folk med ätstörningar och knarkare. så om man inte hade prövat på att knarka eller inte hade ätstörningar innan man kom dit så fick man ju ta och pröva på det där inne.
Som tur var så satt jag inte där så länge. utan kom ut ganska så snart och fick flytta till en failj vars mamma jobbade med sånna som jag!

Det jag ville få sagt med detta var att. jag vet att det finns andra som blivit fria ifrån Mörkret. men jag vet att det är svårt att hålla sig ifrån det om man en gång varit dära. men stå ut. det går att hålla sig ifrån det. det är inte kul att hamna på behandling. det vill man inte. och det stämpeln kommer att förfölja en hela livet.
Stå emot, det gäller er som håller på med narkotika och alkohol oxå!!
VAR STARK!

Kommentarer
Evelina - Bloggdesign, Foto & Vardag

Det är svårt, men man kan klara det om man vill. Man får helt enkelt hitta något som är större än suget att skada sig, som du har din dotter :) Det är bara så synd att det är tabu att prata om det...Blogg: http://xevelina.blogg.se/
2009-05-13 @ 13:53:47
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0