barnvagnsrullet!!

Den 24 maj kl:11-17, Sjöhistoriska museet, Stockholm

En fullspäckad familjedag laddad med upplevelser och spännande roliga aktiviteter.

De 50 första som blir Club Metro medlemmar i Metrotältet och genomför Barnvagnsrullet får en trehjuling. När trehjulingen är för liten kan du byta in den mot en tvåhjuling till rabatterat pris, i närmaste cykelringbutik.

Metro Barnvagnsrullet är en 40-45 minuters gratis tipspromenad. Svara på frågor och ha chans att vinna fina priser från våra samarbetspartners.

Titta förbi Metro´s samarbetspartners och ta del av deras erbjudande.

Tom Tits
I Tom Tits tält kan du testa många roliga experiment och se den stora ballongen lyfta.

Huggies
En av världens mest populära blöjor Huggies, förstår hur ditt barn utvecklar sig och det finns alltid en Huggies blöja som passar till ditt barn, ifrån nyfödd till potträning. Alla Huggies blöjor är med Disney-figurer och utan parfym och lotion. Besök vår monter så berättar vi mer och ni får prova våra produkter.

BonAqua
Bonaqua bjuder på barnens nya törstsläckare! Uppfriskande Svenskt källvatten med smak av skogsbär och citron i ett praktiskt Tetra Pack. Gott och hälsosamt, perfekt för utflykter, picknickar och mellanmål. Kom till Barnvagnsrullet och provsmaka.

Skogaholm
Skogaholm är på plats. För barnen finns det skojigt bollplank med olika vinster och för de lite större finns gissnings-tävling där alla som deltar får med sig gott bröd hem.


Ett gratisevent som vänder sig till familjer med barn mellan 0 till 5 år.Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0