en lång kväll!!

Äntligen somnade prinsessan. hon  har inte velat sova och skrikit, gråtit och inte alls försökt så hon fick sitte uppe en stund extra med oss. men vid 21.30 la vi henne i sängen igen. för nu ärr det faktist tid för små tjejer som henne att sova. hon trottsade emot och ville inte, fasta att hon gnuggade sig i ögonen och gäspade hela tiden.
det tog mellan 10-15 min innan hon somnade. Men nu sover hon som en stock. jag har ikväll bakar scones och har redan ätit 2st med smör och te till!   Gott gott!!   xD
Vi sitter framför tv:n som inte fungerar. Boxern har slutat att fungera för tillfället. Ronnys föräldrar ringde oxå och derättade att deras inte häller fungerar så det måste ju vara Comhem som har något knas eller så.
hmm, ska strax gå och lägga mig e rätt så  trött!

imorron så blir det skola igen. men olikt från vanliga onsdagar så får vi sovmorron och börjag inte förän på eftermiddagen, men vilken tid vet jag ej för det berättade dom ej!   :S men jag gissar på att det är efter lunch någon gång. kanske vid 1 eller så!
Så kanske att man ska träna innan, hmm, om jag orkar och hinner. Det blir ju ganska så stressigt att träna och ducha, sminka sig fixå håret, mata felicia, byta blöja och ta sig till skolan till 13.00.     :S
Blir nog tyvärr så att jag kanske skippar att träna. Går kanske en runda i Ringens centrum istället eller något likande!!

Japp, det var allt för mig denna dag!

Juste, jag skulle ju vara med Isa idag men det blev inget av det. Så vi får ta och ses en annan daag!!

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0