fosterfamilj!

När jag skrev om återfall så kan jag ju fortsätta att skriva om Fosterfamiljer!

Jag jag bott på jflera olika hem och fosterfamiljer. det är nästan så att man knappt kommer ihåg alla. Fosterfalijer,Jourhem,HVB-hem, behandlingsavdelingar, dags-hem, mm.
Jag ska taga om för er att jag har bott på många olika ställen och det har varit ett helvete på dom flesta, Misshandel och grov modding hemma och sexuellt utnytjande. allt möjligt! Jag är absolut inte nöjd med min uppväxt. jag Hatar mina föräldrar ibland för att dom har gjort att det har blivit så hära. men mest utav allt så hatar jag Komunen. att Socialtjänsten satt mig hos så sjuka människor utan att göra ett ända skit. bara stått bredvid och sett allt utan att äns lyfta ett finger.
Jag kunde ringa flera gånger i veckan och gråta i telefonen, men dom sket i allt. Ett ställe jag bodde på , där bode jag i nästan 8 år och blev misshandlad flera ggr i veckan.  inte förän efter 8 år blev jqag förflyddad. Fattar ni då hur dårliga socialen är på att sköta sigg jobb. ett litet barn ska inte behöva stå ut med detta. och då är jag ändå inte värst.Jag ahr hört och känner folk som blivit våldtagna av sina foster pappor dagligen. och en tjej som jag känner . hennes fosterpappa brukade köra upp mat-knivar i hennes mutta. han brukada strypa henne när han våldtog henne. flera ggå så tuppade hon av och ambulansen kom. och då sa pappan att hon svimmar i duschen.
Det är sjukt hu8r vi barn blir behandlade!

För er som varit med om liknande , hör av er. jag vill samla ihop så måna som möjligt med namn, komun och mail så ska jag kontakta politiker och förklara hur vi ar utsatta så att dom kan granska sicialen och så att fler inte blir utsatta på detta sätt.

Så hör av er!!

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0