helvetes natten!!

fy inatt måste djävulen ha vakat över stockholm elle något liknande. Eller iaf över mig och monica. vi har inte fått sova någonting inatt. jag gick in på hennes blogg och lästa att hon inte häller fått sova.
igår så gick ju ja och la mig ganska så sent för att jag över reagerade på en massa komentarer och tjafsade emot. vilket var onödigt!! hela min natt blev förstörd. nu ska jag sluta att bry mig om alla komentarer som är negativa.
jag hade jätte svårt att somna igår jag låg och skakade och vaqr arg jag tänkte på vad hon skrev och texten rullade runt i huvudet på mig. tillslut så somnade jag iaf. men vid ett tiden så vaknade felicia ocg grät och skrek. jag gick upp och värmde på vällingen och gick in och försökte ge henne den men hon bara spottade ut flaskan och grät. jag satte då på hennes speldosa skiva och gick ut där ifrån och gick in och försökte somna igen, men den hära gången hade jag oxå jätte svårt att somna. tog säkert 30 min innan jag kom till ro. men det är ganska vanligt när det gäller mig. jag har svårt att somna vaqnligtvis oxå.jag har alltid haft svårt att somna. ja ja . men då vaknade felicia vid halv 3  eller 3  eller likanande. och grät och skrek igen. jag prövade med mat då med men hon ville inte ha mat. så jag tog upp henne och kollade om hon behövde en ny bloja. men inte der häller, den var torr. jag satte på speldosan men då började hon bara skrika ännu mera. jag höll på att bli galen. först så sov jag ingenting förra natten och så får man inte det denna natt häller. jag trodde att jag skulle svimma av sömnbrist eller något. och att felicia skrek som hon gjorde gjorde mig bara mer galen. jag gick runt med henne ett tag tills hon somnade i min famn. då la jag ner henne i sängen igen. och gick och la mig. tog typ en timme för mig denna gång oxå att somna om.
vid 5.30 vaknade hon igen och då gick jag upp men denne. ronny var då uppe och han hade iaf fått sova och han sa att han inte äns hade hört oss när vi var uppe och när feliciaq skrek inatt. snacka om att sova tungt asså.
så hon har varit vaken ända tills nu typ. och bara velat bli buren och sitta i knä, annars har hon bara gråtit och skrikit på mig jag är helt slut.
skulle behöva en time out och bara få sova ut. jag ska försöka sova nu under tiden hon sover. men jag är så jäkla hungrig så jag ska försöka få i mig någon mat innan. hoppas hon inte vaknar lagom till att jag somnat. det vore ju typiskt!  :S
men man ska tänka pisitivt.: snart är det helg och då får jag iaf lite avlasting och får förhoppningsvis sova!!  XD

Kommentarer
Jenny

usch låter som en jobbig natt.. kanske är nåt på g som felice fått eller öroninflammtion kanske..

då brukar dom skrika mkt, har lite erfarenhet eftersom felicia min dotter haft det 2 gånger.

det kan du testa genom å ta på hennes öron och den lilla tapp som är i mitten av örat svårt å förklara.. dom brukar reagera med att skrika eller genom att ta bort huvudet, för att visa att det gör ont..

hoppas det blir bra snart å att du får sova nästa natt :)



Blogg: http://jenny1981.blogg.se/
2009-05-14 @ 13:17:17
Keshia

Ja har också haft en helvetesnatt. Kunde inte sova eller somna för den delen, inte pga vincent visserligen men endå. Du har nog rätt, djävulen har varit i farten ;)



Blogg: http://headshigh.blogg.se/
2009-05-14 @ 17:19:02




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0