i Solen med Monica!!

Idag har jag varit med monica. Tanken var först att jag och ronny skulle åka till Tanto-parken och hjälpa Ronnys mamma att vara barnvakt. men så kom jag på att Monica bor ju faktist där i närheten. så jag ringde och kollade om vi kunde ses en liten stund, men det blev hela dagen . ända lång ti på kvällen. Vi var först i Tanto och mös lite granna. Ronny tog Felicia så att det var bara jag, Monica ocg Felice. Vi satt där i solskenen och gåttade oss på en filt. och en bit bakom oss så satt det en massa A-lagare och skrek och dansade, sjöng och gjorde bort sig. så vi satt och kollade på vad dom gjjode och , det kom ett och annat skratt av oss oxå. För dom djorde ju vissa saker som inten nykter person skulle få tanken att göra.  Efter att ha suttis dära nån timma så gick vi hem till Monica och dom böt kläder och så för vi skulle åka hem till mig och grilla. sen gick vi till hemköp och köpte lite korv och bröd, och annat gott.
När vi kom hem till mig så var även Ronnys föräldrar dära och deras stora hund Zorro, som Felice sprang efter hela tiden och kramade och gosade med.  vi grillade korv och spett. mumsade i oss det och satte oss vid tv:n och kollade lite robinsson och Eurovision song contest. och drack Chai te och kaffe och åt kakor.
vid halv 10 så åkte alla hem. Monica fick skjus av ronnys föräldrar som bor på samma gata som Monica.  xD
Imorgon ska jag och monica ses igen. Vi ska till en park där vi ska möta 7 till mammao och deras barn!  xD ska bli kul!!  xD
om ni oxå är unga mammor/ pappor och bor i sthlm och oxå vill följa med så är det bara att fråga om vägbeskrivning! xD
kolla in monicas blogg

Kommentarer
Keshia

Oj men de lät ju skitbra, undra om inte jag ska söka dit. hoppas de inte är försent.

Jag bor i tumba, lite söder om sthlmBlogg: http://headshigh.blogg.se/
2009-05-16 @ 23:13:18
Matilda 18år & Mamma till Mercedes

va smart att sälja saker genom bloggen! :DBlogg: http://majbebis08.blogg.se/
2009-05-17 @ 00:03:03
jaqe

verkar som ni hade en trevlig dag !Gillar du Tokio hotel förresten ? :)Blogg: http://jaqeiii.blogg.se/
2009-05-17 @ 14:47:56
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0