ingen gnällkärring!!

hej , jag vill be om ursekt för igår. jag över reagerade över en liten skit sak och reagerade på ett barnsligt sätt. jag har suttit och tänkt över det som hände. och ja, visst får man tro vad man vill och så. och jag har ju oxå utalat mig om andar och så. man har ju rätt att säja vad man tycker och tänker. jag reagerad nog bara på det sättet eftersom att jag ahde haft en dålig dag och var trött. Det är lätt hänt!
jag menar inte att jag tar till baka det jag skrev men har menar att jag reagerade på ett barnsligt sätt och det ångrar jag.
sen så är det hära inget "Fårlåt" inlägg till Emma eller någon annan . det är bara att det hära ligger och skaver och jag känner att jag måste lätta på mitt hjärta.
men jag måste ju få gå till försvarsställning om någon anklagar mig känner jag. men det hade räkt att säja det till henne en gång inte hålla på i 2 timmar som vi gjorde.
så, ja det var bara det jag hade att säga. ..... jag är ingen gnällkärring i vanliga fall, jag var det nog bara för att jag var trött!!

Kommentarer
Jenny

var så lite så.. alltid skoj å dela med sig av erfarenheter för det kan ju hjälpa andra ibland :)

min felicia blir 2 år 21 aug..:)Blogg: http://jenny1981.blogg.se/
2009-05-14 @ 13:38:51
emma

Hej!Jag anklagade aldrig dig igår för något utan jag frågade bara om allt var nytt med dina 3 jobb...Men det är som du säger, allt var onödigt och det gick alldeles för lååååångt!Tar som sagt inte heller tillbaka det jag skrivit men ganska mycket var onödigt.Men som sagt, är man en bloggare så måste man kunna ta kritik också. Men jag var väldigt överdriven igår och det kan jag hålla med om.Förlåt iaf om din natt inte vart så bra, det ber jag verkligen om ursäkt för!Glöm nu allt jag skrivit till dig, ta det bara med en nypa salt =)/ EmmaBlogg: http://emmamadelenemilia.blogg.se/
2009-05-14 @ 14:38:53
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0