inget skrivande igår!!

Igår så han jag tyvärr inte att skriva något, vilket jag ber om ursekt för!!

Igår jag en ganska så vanlig dag, jag var som sagt i skolan men fick sovmorgon till ettt. innaan det så var jag vid medborgarplatsen, köpte en "drikki" och en barnmatsburk till felicia. Sedan gick vi till MC och käkade lunch. Men efter det så skulle jag möta upp Anna och Khadra vid slussen. vi mötes upp och åkte ihop till skolan där Mona lisa väntade på oss.
vi hade Politik i skolan den dagen. vilket brukar vara kul. som vanligt så hade jag och MonaLisa m ycket åsikter om saker och ting, ok som vanligt olika åsikter.
Dom andrqa klasslkamraterna tror säkert att vi är osams när vi diskuterar, men jag e absolut inte arg på Mona Lisa. Hon får absolut lyckla som hon gör och alla andra med för den delen. Vi är goda vänner, även fast att vi tycker olika om saker och ting!  Vilkeet är bra tycker jag, Hur skulle det se ut om alla gick och tyckte lika. ??!! Då skulle det ju inte behövas någon politik. det skulle bara behövas en klädesaffär och alla skulle se likadana ut.... Jätte träkigt om ni frågar mig!!

Efter skolan så åkte jag in till stan och handlade på HemKöp under ÅhlensCity och införskaqffade mig lite mat, både till mig ocg ronny men även till Felicia. Jag köpte säkert 10 barnmatsburkar. sedan köpte jag Löfbiff, Loka, Päron,nyponsoppa till felicia, Oreo-kakor, och en massa "Drikki" med både banan och Äppel-smak!!

när jag kom hem så blev det Till att laga mat. blev en 3 rätters middag. vi startade med en förrätt som bestod av rsotatbröd med en hemmagjord tonfiskröra till. Värmrätten bestod av ungnstekt potatis,moröttet, tomater,gullök. och till det Löfbiff kryddad med enbart salt och peppar. och efterrätten var en picannöt-glass med chokladsås!!

Efter Middagen så klädde vi på oss och gick ut till Cirkusen som är några 100 meter ifrån oss. utanför cirkusen så hade dom några lamor,2 kameler, 2 gottlandsrurr och typ 7 mini shettisar. felicia tyckte att det var jätte spänande med alla djuren och tittade och ville nästan klappa en av shettiserna.
Sedan så hade dom även ett sockervadds stånd utanför cirkusen.    xD
Jag som älskar sockervadd var ju så klart tvungen att utnyttja det tillfället och köpa mig en. Jag fick en med banansmak. mmm, GOOOOTTTT!!
felicia fick smata en liten liten bit, ville inte ge henne egentligen men jag tängte att pyttelite skadar väll inte. hon tyckte oxå att det var gott. så nästa sommar kommer hon nog vara lika galen i sockervadd som  jag är!!  xD

Sedan så gjorde vi faktist inte så mycket mer..!!Bilder kommer i eftermiddag!!


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0