Måndag med Monica och Nicole!!

Igår (Måndag) så möte jag upp Monica och lillen vid Södra station och då gick då och Tränade. Vi kom sent och trodde inte att vi skulle få komma in på Bodypumpen. men vi kom in iaf som tur var. Det var jobbigt att träna det passet. och jag som har så sjukt omt i  handleder så att det kändes som att Händerna skulle ramla av från Armarna. så jag började göra andra övningar istället. tex, Situps med tyngder och liknande.
Efter träningen så åkte vi till Ringen och möte upp Nicole dära. Vi satte oss och käkade 14-bitar suchi.  mmm. gööött!!
Sedan så gick vi om på bla, H&M och JC och som vanligt så hittade Monica någonting som hon tyckte att hon behövde. Hon köpte ett par Guldiga gladiator-sandaler och en snygg Vit Bikini.
Sedan var jag och Nicole så kissnödiga och Felice hade bajsat i byxan så vi var tvugna att Gå på Toan. och vi bestämde då att gå upp till Nicole, eller hennes Kille som bor åvanpå ringen. så vi gick upp dig och kissade och böt blöja. sedan så satte vi oss i vardagsrummet och tog det lilla lugna!
Vi blev bjudna på vin av Nicoleś svärfar på vin. och när vi skulle gå så ville han bjuda på Rose'  men vi var tvugna att gå så vi var tvugna att tacka nej.
Det var en mycket trevlig dag , det var länge sedan man träffade Nicole, så det var kul att träfffa henne igen!

Bilder ifrån dagen!


En klänning som jag tyckte var lite "JAG", jag funderar på att köpa den. vad tycker vi, ska jag det??
'
Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0