Några kompisar som betyder!!

monica: en rolig och mysig tjej som jag alltid har kul med och med henne vet jag att jag kan prata med. Om jag känner mig deppig eller arg så ringer jag henne.

Isa: en så sjukt rolig tjej som jag går grymt bra ihop med, med henne behöver jag aldrig känna mig obekväm. Vi kan både skratta och prata allvar ihop.

Sofie Dunder: en älskevärd tjej som jag aldrig kommer att sakna, även fast att vi aldrig träffas och bor typ 2-3 timmar ifrån varandra så är hon ndå min BÄSTA kompis.

Sussie:
en tjej som jag umgiks väldigt mycket med förr, vi hade samma typ av humor och kunde skratta åt samma sjuka saker.

Mona Lisa: en tjej som alltid är glad och framåt. Hon säjer alltid vad hon tycker och är mycket rolig att diskutera med även fast att vi inte alltid tycker likadant. Hon är även en härlig party tjej.

Khadra: en bekväm och trevlig tjej som är mycket speciell ( på ett dra sett). hon är sig själv och är äkta. Hon är oxå mycket rolig att diskutera med, Hon säjer vad hon tycker.

Nicole
: en härlig tjej som även hon säger vad hon tycker, hon är en frammåt tjej som ofta hittar på saker att göra med mammorna. rolig att umgås med.   xD

Kommentarer
Anonym

ÅH gumman, det där värmde grymt mycket <3Blogg: http://prinsessan87.blogspot.com
2009-05-23 @ 22:50:47
Sofie Dunder

Söt du är gumman :) <3 Saknar dig verkligen enormt mycket. Skulle bli så glad att jag bara kunde få träffa dig någon gång! Men snart är det sommarlov, och då ska jag verkligen försöka att ta mig upp till dig <3 Hade verkligen önskat att vi bott nämre varandra <3 Tycker verkligen om dig Petra gumman <32009-05-25 @ 19:16:03
Mona Lisa

Fan vad gullig du är petra!=)2009-05-25 @ 20:50:10
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0