sjukvårdsupplysningen kan döda!!

på jag såg precis nyheterna, då berättade dom att om en skötersja som sitter och jobbar på sjukvårdsupplysningen pratar med sin passient i telefonen mer än 3min och 45 sek så riskerar hon att förlora sin BONUS!!
och detta gör så att Sköterskorna känner sig stressade och så. Dom berättade oxå att av detta så har faktist ett barn dött. just för aqtt sköterskan kände sig stressad.
Barnet hade jätte ont i magen och hade magknip och trots att det hade blivit värre så avrådde sköterskan va att åka till akuten. och då dog barnet pga magknip.

Jag tycker att detta är förjäkligt, om man ska ha bonus så ska man ju ha det för att man sköter sitt jobb och gör ett bra jobb. Det hära är ju helt sjukt, Man ska ju inte sätta folks liv på spel.  Jag blev så arg när jag hörde detta. Man ska ju kunna lite på sjukvården. Det är ju likadant med BVC. jag har ju blivit behandlad som skit, eller rättare sagt min dotter. hon har ju blivitt fel dosserad mm. nu litar jag inte på någon känns det som.
Jag har själv varit med om när jag ringt in till sjukvårdsupplysningen att don är otrevliga och låter stressade, sen har man ju fått svar på vissa saker som man tycker låter konstigt. och då hanr man ringt in igen och fått prata med någon anna som har sagt en helt annan sak.
vart är sjukvården på väg!
Arg är vad jag är över detta!!

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0