snygga skor till sommaren!!

1:
Finella SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Snygga skor från Nelly.se. denna sko tyckte jag var mycket snygg, Det skulle passa bra till det mästa. tex.ett par korta shorts och en vit och blå randig skorta som e lite pösing. stoppa in skortan i shortsen och sedan ha en eller dom två översta knapparna på skornat uppknäppta och armarna på skortan uppvikta lite svarvigt några cm. det skulle vara snyggt tror jag!!

2.

Higher SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Ett par helt oki Pumps som oxå fnns på Nelly.se. Dom kostade 349 kr och kan användas till praktist taget allt! Perfekta till en ute kväll, på stan eller varför inte bara att ha till jobber eller skolan. Sjukt snygga enligt Mig!!

3.

CL SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM

199 kr, Nej... jag skojjar inte! 199kr på nelly.det är ju som hittat. finns även i färgen brun. detta är lila. En sko till det priset e ju prima. det går ju nästan inte att tacka nej till det. Den här skon e mycket prydlig tycker jag. det e lite anorlunda till färgen men varför inte?!! Varför inte busa till locken lite med ett par roliga färggranna skor. det setter lite ferg på tillvaron och man kan ha don här skona till så gått som allt!! xD

4.


Glady SEK 149, Sneaky Steve - NELLY.COM


Nemmen, jag måste bara ha med mig denna sko. för 149 kr. en Gladiator sko i Gummi eller mjuk plast. det e perfekt att ha på stranden och på stan. den e fräck och häftig. kan man ha till Allt. finns i 5 olika färger.

5.Ribbon SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Varför inte denna roliga sko för 249 kr oxå den från nelly. finns även i vitt&svart. jag personligen tycker att denna sko e rolig och cool. men den e oxå fin och kan man ha till det mästa.   perfekt!!

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0