söndag i kungens kurva!!

idag så åkte vi till Kungens Kurva och gick på ikea, där kollade vi på ute-möbler till Våran uteplats. hittade ett som skulle pasa som vi skall köpa ganska så snart! xD sedan så köpte vi barnlås till våra lådor i köket och sedan lite presentpapper och snören och så. Ja vi tillade lite allt möjligt med andra ord. xD Sedan så käkade vi där oxå. Som alltid när man är på Ikea så käkar man ju utanför kassan, köper 1 eller 2 pizza slize. Gott!

men det var inte klart dära, efter Ikea så åkte vi till Fashon House Outlet. Där handlade vi lite smått och gått. vi köpte två par byxor till felicia. ett par Linnne-byxor för 19 kr. och ett par mjukisbyxor med Spöker Laban på för 29 kr.
jätte fina.
och jag köpte en tröja till mig. en grön tröjja med knappar på. kostade bara 20 kr! xD
Sedan shoppade vi inte något mer idag.

Vi åkte hem och lagade mat och eftrer ett litet tag så smsade Sanna och sa att hon var utanför och jag kutade ut!
Hon kom förbi så att jag kunde köpa biljett till hennes studentskiva. Hon har sagt att dom hade jätte mycket blijetter över och sa att om jag viste någon som kände sig sugen på att följa med så e det bara att bjuda dom. jag fick med mig Mona Lisa.
Kanske att dom ännu har biljetter över, om du känner dig sugen på att festa lite på Tisdag på klubben 360. så är det bara att höra av dig så kollar jag om hon har biljetter kvar!! xD

sitter just nu och bloggar lite. Frågade Carro om hon ville fixa min blogg lite. och felicia ligger på golvet i vardagsrummet och leker med hennes gummi-larv och ronny sitter i köket och lysnar på Polisradion.
Ikväll blir det bara att sitta hemma och ta det lilla lugna!! xD


Kommentarer
Caroline.

Hehe okej, bra att du blev nöjd iaf : )Blogg: http://freijasmamma.blogg.se/
2009-05-10 @ 22:15:55
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0