svar på en kommentar!

Kommentar!!


hej! ni som påstår att kissie inte kommer att få jobb osv. det märks att ni är unga mammor utan någon form av livserfarenhet...förutom kanske av droghem osv.

det kissie gör är hemsk men samtidigt fantastiskt. den lilla tjejn har ett sånt affärssinne och är så sjukt duktig på marknadsföring! hon kommer gå längre än vad någon av er någonsin kommer göra.

jag brukar gå in på hennes blogg och skratta för hon är så patetisk men ska sanningen fram är dte hon gör fantastiskt...hon offrar allt för sitt arbete...och de hon åstadkommit kom hon stolt sätta på CV och det kommer att vägan många gånger mer än "jag har et barn och är 18 år" eller " jag har bott på droghem"! sad but true
svar:

Asså, vill budskap kaqnske inte kom fram riktogt! jag är frisk nu, jag har inga problem längre. folk som läser min blogg värkar tro att jag är knarkare eller liknande. jag är frisk sedan 3 år tillbaka. jag var självsestruktiv med allt som det innehåller. Det jag ville säja med inlägget var att det går bara man vill. jag har kämpat och kämpar fortfarande. man blir frestad ibland men man måste stå emot. och jag har läst många bloggar om tjejer och killar som blivit friska/nyktra osv. men har rammlat i fällan igen. jag ville bara uppmuntra dom och berätta att det går ocg att det är skön sedan när man kommit över på andra sidan! Och jag har inte bott på nägot DROGHEM. jag har bott på Behandling det är skillnad! Jag har aldrig varit knarkare. aldrig!
Om du läser lite bättre och lite mer så kommer det fram vem jag är och vad jag varit med om och på vilka ställen jag bott! och då kommer det fram att jag aldrig bott på något DROGHEM!
och föresten så kommer Kissie inte att gå så långt som du tror. visst, hon är bra på att marknadsföra sig själv. Men Mer än att vaqrqa/spela BIMBO kan hon ju inte. hon kan ju inte äns prata som normala människor. Jag tror att hennes blogg kan hålla max 2 år. hon kommer aldrig att kunna bli som Blondinbella tex. Hon har inte dom förutsättningarna. Bolndinbella är en smart och klyftig tjej med ett utseende och toppbetyg som även inser att man inte bara kan försörja sig på en blogg. hon vill göra något annat med sitt liv. hon vill iaf bli något.. vilket Kissie inte värkar bli. kanske att hon kommer så långt att hon är med i någon slags halv kass tysk p-rulle eller liknande , (pay bac. jag vet inte!!

Kommentarer
Leeza

Du stavar ju värre än Kissie!!2009-05-13 @ 14:33:15
Anonym

jag svarade inte dig utan de som komenterat och sagt att hon aldrig jommer få ett jobb osv!jag skulle anställa kissie på en sek...så är dte bara sjukt driven tjej...och jag mailade faktiskt henne en gång och fick svar från en heeelt annan kissie än den som skriver i bloggen. en smart mogen och medveten tjej.jag menar inte att du suttit på droghem....sa det bara som en flik, kunde lika bra sagt jobbat på konsum...bra att du mår bra nu! lycka till med dig och din dotter2009-05-13 @ 14:47:51
Keshia

Men de där lät ju lite puckat. Jag skulle aldrig anställa henne och hon marknadsför sig själv eh ja visst gör hon de, men hon gör det ju också som en blåst bimbo som inte har någonting vettigt alls att komma med.

All reklam är inte bra reklam, och så är det.Blogg: http://headshigh.blogg.se/
2009-05-13 @ 23:05:54
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0