svar på frågor och liknande!!

hej hej. en fråga tjänar du eller någon av dina vänner pengar på sin blogg? ungefär hur mkt läsare måpste man ha för att kunna det? hur mkt tjänar man ungefär? ha en bra dag kram

Hej hej, nej jag känar faktist inte pengar på min blogg. man kan käna pengar på många olika säätt av sin blogg. man kan lägga ut reklam på mina bloggar och då få betalt av företagen. man kan även fixa till en massa olika Tjänster till sin blogg om man har många besökare. (typ över 1000 per dag ). som då ens läsare kan beställa och betalar dig då för den tjänsten. Men då måste man ha ganska så trogna besökade. sedan så finns det många mångaq andra tjänster och sätt att tjäna pengar på. men man ska npg hälst ha över 1000 besökare om dagen då för att det skall ge något.
Nej, jag tror inte att jag vet om någon av mina vänner häller som tar betalt. Jag har några vänner tll mig som har 3000 besökare eller mer som absolut skulle kunna tjäna pengar på det. men dom  vill inte göra det eller så..... dom gör det iaf inte! 
Hoppas du är nöjd med det svaret!!Hej ammar du? Hur länge ammade d om d har gjort..nyfiken =)

Hej hej, nej jaqg ammar inte längre, jag slutade amma när Felicia vqar ca 6 månader eftersom att hon hade fått tänder. Hon bet mig så mycket i brösten så att jag i vissa fall började blöda. Det gjorde så ont så jag kunde bara inte fortsätta amma henne, Även fast att jag kanske ville det. det var oxå jätte jobbigt att sluta amma. Jag fick så mycket Mjölkstockning och mina bröst var hur stora som hälst. Jag kunde inte ha BH. och Läkarna sa att jag skulle Linda brösten med bandage så att brösten låg tryckta mot kroppen, för att då skulle Mjölken försvinna. Dom sa oxå att jag kunde ha Sport BH om jag ville det.
Jag hade jätte mycket problem med mjölkstockningen i säkert 3-4 veckor. jag kunde inte ligga på mage,


vi måste juh få se en för o efter bidl med din brun utan sol!

Hej , jag gjorde faktist en för och efterbild, men jag kärkte att man knappt ser någon skillnad eftersom att jag inte valde att ha på mig så mycket Brun-Utan-Sol eftersom att jag tidigare avdvänt det och då haft på mig på tok för mycket och då blivit alldeles orange. så jag valde att börga lite försiktigt!

Kommentarer
Nicole - mamma till C

Det är bra att börja gradvis :)Blogg: http://nicoleb.blogg.se/
2009-05-20 @ 16:02:53
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0