svar till komentar!!

Caroline. om inte alls snyggt!!:
Du gillar ju inte när folk skriver skit om t.e.x. Unga föräldrar, men du skriver ju skit om personer i din blogg du till och med hänger ut dem med bild.
Det är ju inte första gången det händer.

Tycker bara det är lite dubbelmoral.jag tycker inte om när folk utalar sig om saker som maqn inte vet någonting om, då man inte har fakta för det man säjer eller när man dömmer alla efter en och samma gräns. Det är det jag inte gillar. Som sagt så får man absolut ha sin åsikt men om man lägger ut det på nätet och man inte har något underlägg för det man säjer / skriver så tycker jkag att det är puckat.

Jag hänger inte ut någon, Hon hänger ut sig själv. Hon och Kissie har ju bara deras bloggar och publicerar sig själva som puckade fört att käna på det. det är det ända settet för dom att bli kända på. Vilket är ganska smart om man nu är en midia-hora som dom.  Men jag sa bara att jag tycker att det är fult. vilket jag har underlag för. jag tycker var jag tycker och det får man göra. Sen om det är någopn annan som tycker att det är snyggt........ synd fört dom bara.


det var bara det jag ville säja!!

Kommentarer
Caroline.

Jag har skrivit min åsikt. Något mer har jag inte att säga om saken. Tack för de långa svaret!2009-05-05 @ 12:20:27
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0