Underbara sommar dag!!

Åhh, vad säger ni........ var det inte en helt underbar sommar dag idag. det var ju helt underbart vaarmt ute idag.   xD   Mee love!!
idag så åkte jag till sats vid 11.30 mötte jag upp Monica och Felice så gick vi och tränade. Det var ett grymmt jobbigt pass idag.   :S men det gick bra iaf, jag lastade på lite för mycket tyngder så det känndes riktigt mycket, det vill jag lova er!!
Efter att ha tränat i en timme så gick vi hem till Monica och gjorde oss fräscha och snygga. sedan så kom Monicas EX kille Magnus och ville träffa Felice och Monica, dom undrade om jag skulle med så jag umgicks med dom. Vi gick till tanto och gick ner där vid promenaden vid vattnet och matade fåglar och senad så stannade vi vid en lekplats så att Felice kunde leka lite. och så att Felicia kunde krypa runnt på gräset. ja stannade där ett bra tag, jag och monica solade och hade lilla Felicia krupande runnt vid oss. så hade Magnus Felice så var dom och lekte lite i lekparken. så klart så gick jag oxå iväg med felicia och skulle leka lite i sandlådan . men felicia var ju så liten så hon kunde ju inte göra så mycket dära. hon värkade tycka att det var roligare och mysigare att vara på gräset och leka med leksaker.
Efter att ha varit dära så tog Magnus Felice så gick Monica hem och sminkade sig lite och jag gick och mötte upp Ronny i skanstull och vi åt och sedan så mötte jag upp Monica igen för då skulle vi gå till Snaps och ta ett varsit glas. Vi gick dit och satte os dära i ett litet hörn. vi satt där i lugn och ro och pratade och kollade på konstiga människor.
det är ganska så roligt att bara sitta och kolla på hur folk går klädda och hur flolk uppför sig!  xD

Sedan så gick vi till Zinken och särade på oss och jag möte upp Ronny igen och sedan åkte jag hem.

en lång och intensiv dag må jag säga!!

tqack för mig!!

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0